• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biri bitmeden biri başlıyo ya, bende kabus görüyorum. Sabah zaten dinlenemeden kalkıyorum, bi de kabus görünce iyice pert oluyorum üstümdeki negatifliktennn

Gece uyuyamadm. Bulantidan. Allahim ne zaman gececek. Tarhana corbasi iyi geliyor bi tek.isin ilginci yemek yerken midem bulanmiyor. Aksamleyin arkadaslarla bulusucaz. Bana yine portakal suyu falan filan. Sut icemiyorum diye vicdan azabi cekiyorum.ama midem cok fena. Cay midemi bastirsin diye 2 yudum alip birakiyorum. Temizlikte yapamiyorum ruyama giriyor.
Buarada ruyamda yine gordum.bu sefer 2 3 yasindaydi ahahahahaa:)))
Aay Allahımmm :)) az kaldı anaokuluna yollamaya, sonra da ilkokula felan yollarsın :))

Kızlar ben bi de yemek pişiremiyorum bikaç gündür. Yemek denince bile midem ağzımda. Pratik şeyler yapıyorum mecburen. Onlarıda yerken iyi ama sonra midemi kaldırıyo. Ben ilkinde bu kadar olmamıştım ya. Sizin yemeklerle aranız nasıl?

Aay Allahımmm :)) az kaldı anaokuluna yollamaya, sonra da ilkokula felan yollarsın :))
Hahahaha:))))) aklimda bir kac anaokulu var. Okul icinde bakiyim bi okullara hangisi guzel :)))) ay Allahim valla midem bulanirken sacma sapan seylerde goruyorm. Deli gibi temizlik yapiodm ve asiri rhtliodm:) evde yani suan misafir gelse ev tertemiz.hala ne istiyorm onu bilemedm:)
Sen niye kabus goruyorsun.endiselencek biseyler mi yasiyosun acaba.uyumadan once biraz hayal kur. Icini rhtlat.beyin etkileniyor ozaman canim.

Kızlar ben bi de yemek pişiremiyorum bikaç gündür. Yemek denince bile midem ağzımda. Pratik şeyler yapıyorum mecburen. Onlarıda yerken iyi ama sonra midemi kaldırıyo. Ben ilkinde bu kadar olmamıştım ya. Sizin yemeklerle aranız nasıl?
Ben yemek pisirirken yada yerken biseyim yok.ama ayakta dikilemiyorm cok.tansiyonum dusuyor.
Mercimek salatasi yaptin mi hic.hem protein acisindan iyi.hemde limon at icine. Tatli kirmizi biber firinda kozle dilimle onu.yesilliklerden hangisi zararsizsa hamilelere onlardan at. Evde normal misirin varsa hasla at icine. Super oluyor.limonla nar eksisi mideyi toparliyor bence

Hahahaha:))))) aklimda bir kac anaokulu var. Okul icinde bakiyim bi okullara hangisi guzel :)))) ay Allahim valla midem bulanirken sacma sapan seylerde goruyorm. Deli gibi temizlik yapiodm ve asiri rhtliodm:) evde yani suan misafir gelse ev tertemiz.hala ne istiyorm onu bilemedm:)
Sen niye kabus goruyorsun.endiselencek biseyler mi yasiyosun acaba.uyumadan once biraz hayal kur. Icini rhtlat.beyin etkileniyor ozaman canim.
Çocuk doğana kadar öğrenimini tamamlayıp evlenip barklanıcak o potansiyeli görüyorum ben sende :)) benim evde bi ufaklık var ne kadar temizlesemde dağınık duruyor malesef. Aman mutlu olalım sağlık olsunda varsın dağınık görünsün :) bizim bu aralar sıkıntılarımız var sanırım onların yansıması bu rüyalar.

Ben yemek pisirirken yada yerken biseyim yok.ama ayakta dikilemiyorm cok.tansiyonum dusuyor.
Mercimek salatasi yaptin mi hic.hem protein acisindan iyi.hemde limon at icine. Tatli kirmizi biber firinda kozle dilimle onu.yesilliklerden hangisi zararsizsa hamilelere onlardan at. Evde normal misirin varsa hasla at icine. Super oluyor.limonla nar eksisi mideyi toparliyor bence
Evet ben çok severim, kendim için pratik şeyler yapsamda olur ama eşim herşeyi yemez yeni alışıyo daha önce denemediği şeylere. O yüzden orta yolu bulmak zor oluyo. Bugün zor da olsa pişiricem bişeyler, en azından oğluşla yerler

Gunaydinkizlat bugun 5arti 3um kese sadece 3mm gozuktu aranizda boyle cok kucuk goren var mi telas yaptim ben bi arada 19. yumurtladim ben aslinda 4 arti 4 falan

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Bende işten geliyorum yemek yiyip uyuyakalıyorum gece yarısı uyanıp oturuyorum yarın işe gidicem saat 4.15 nasıl olucak böyle bilmiyorum
Bilmiyorum yandık biz:KK61: sabaha kadar kıvrandım bide titreme geldi zangır zangır nasıl sanah ezanından sonra biraz safra cıkardım nasıl acı ama:( hava aydınlanmıştı uyumuşum

Geçmiş olsun çok zor bir durum doktorunun bir tavsiyesi Yok mu ?
Henüz doktora çıkmadım kadındoğuma 31temmuzda randevum ama dahiliye doktoruna pazartesi çıkayım bari hamileyken kullanılcak ilaç vardır heralde:KK61:

Gunaydinkizlat bugun 5arti 3um kese sadece 3mm gozuktu aranizda boyle cok kucuk goren var mi telas yaptim ben bi arada 19. yumurtladim ben aslinda 4 arti 4 falan
Evet benim de ayni zamanlarda ilk gormustuk 4 mm cikmisti.2 hafta sonra gittim 1.3cm dedi, hemen gelismis.

Kızlar 19 temmuzda 457 değerim çıkmıştı akşam 10 da. Sonra 21 inde sabah gittim 717 çıktı sizce normal mi doktor umursamadı çok rahatsız oldum doktordan iyi yönlendirmedi beni sat 19 haziran benim. :KK43:
Gayet normal canım için rahat olsun. Çünkü dr lar bizim kadar önemsemiyorlar ortalama değerde olması yeterli onlar için :) biz biraz fazla büyütüyoruz gözümüzde :)

Ben 6. Haftamdan itibaren durmadan kusuyorum ne yemek ne su şuan 8+1 olduk metpamit dramamin gibi ilaçlar hamilelikte içilebiliyormuş eğer bulantın çoksa benim metpamitlede geçmedi çok fazla kusmam vardı dokorum zofer 4mg verdi o daha etkili ama tabi sen yinede bir doktoruna danış canım
Banada zofran 4 mg verdi ancak ben emin olamadım kanser hastalarına da veriyoruz bunu bulantı için dedi ve ben çok ağır olabileceğini düşündüm nedense :( bebeğe bişey olur mu korkusu beni öldürüyor:(

Gunaydinnnn. Canin istemis ve yemissin afiyet olsun:). Limonlu limonlu yedin dimi kiz. Ahhhh:)))))
Yapma bana bunu yapma:)
Artik yeme canim bence. Cnku kacinmak gerekiyor onlardan malesef. Boyle dedim diyede uzulup telas yapma he. Ben sdce bundan snrasi icin yeme die ddm:)
Yahuuu senin anlatımına hastayım o midyeyi limonuyla öyle bir anlatıyorsun benim burnuma kokusu damağıma tadı geliyor ya resmen ahhhh ulaan aahhhh :))))

Ay ben bilmiyordum yedim üç gün önce bugün kontrolü m var inşallah bı sıkıntı olmaz:dua:
Yok hemen bi sıkıntı olmaz canim surekli yersen sıkıntı olur çünkü icindeki civa orani cok yuksek bu kereden bi sey olmaz kalamar karides iyi pismisse yiyebilirsin ama midye ve ozellikle dip baliklarini tuketmemeye calis h5psi agir metal iceriyor.

Ben ultrason resmimi koymuştum buraya 6 hafta 2 günlükken kızım 3,7 mm büyüklüğündeydi, şimdi 7 yaşına girdi :)

Back