• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
haftaya dr gidicem nasipse. of kac tup kan verdiniz arkadaşlar beni geren de o :) çıkışta da sağlık ocağına gitmem lazım gebeliği bildirmemiz gerekiyor ya bide tetanos aşıları devam edecek herhalde (2. gebeliğim)

Bende bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim ve verdikten sonra bayılıyordum nerdeyse :(( kan vermek benim için kabus 3 tüp verdim ben...

Çarpıntı sorunu bende başladı off. Anksiyete ve panik vardı zaten ama baya yenmiştim çarpıntıyı. Şimdi tekrar başa sardık. Sizlerde de var mı yoksa bu durum psikolojime mi bağlı acaba..

Aa bendede anksiyete vardı hatta geçen sene bi ara paxera kullandım ama sonra bıraktım bazı şeyler için en iyi ilaç zaman gerçekten, şuan çok şükür yok hatta gebelikte tekrarlar ve ilaç kullanamam diye çok korkmuştum :)))

İnşallah canım çok çabuk gelişiyorlar senin bebiş de büyümüştür eminim:) ben aslında hiç bakamıyorum kendime bu kadarı beni şaşırttı sevindirdi gece gündüz kusuyorum hiçbirşey yiyemiyorum 24 saat midem bulanıyor benim dün de sabaha kadar serum yedim benim kadar kötü olan yok sanırım grupta:KK61:
Valla herkes yıkılıyor bende ne kusma var ne bişey sadece halsiz kalıyorum süt içemiyorum tavuktan tiksindim bide bol bol ypioğurt yiyemiyorum:D

Aynen öyle canım ama sarımsı gibi olanı idrara cıktıktan sonra görüyosan gerçekte sarı olmayabilir. Öyle sarımsı gibi gördüğün zaman bir parça peeçeteyi giriş kısmına hafiften bastırarak kontrol edebilirsin. Bunu dr.dan öğrenmiştim. Ben de sık enfeksiyon oluyorum sanıyodum ama değilmiş.
Hmmmm çok teşekkür ediyorum canım ;)

İlk mi sizin? Benim ilk de zaman geçmek bilmedi resmen, ikinci de nasıl geçti anlamadım araları fazla değildi ondandır. Şimdi de ortası diyebilirim :)
İlk değil,oğlum da 16 aylık olacak onda da zaman geçmemişti ama yeni bir heyecan işte yapım sabırsız biraz, oğlumda ilk hallerinin tadını çıkaramadım şimdi bunda çıkarmaya çalışıcam o yüzden hemen gelsin istiyorum o günler:))
sizin 3. mü olacak maşallah :)

İlk değil,oğlum da 16 aylık olacak onda da zaman geçmemişti ama yeni bir heyecan işte yapım sabırsız biraz, oğlumda ilk hallerinin tadını çıkaramadım şimdi bunda çıkarmaya çalışıcam o yüzden hemen gelsin istiyorum o günler:))
sizin 3. mü olacak maşallah :)
Evet üçüncü, ilk ikisinin arası 17 ay bu sefer ara oldu biraz 6 yaş olacak kısmetse :)

Benim arkadasimda da panik atak vardi hamilelikte artti carpintisi, bu yuzden ilaç kullanıyor.7 aylık hamile ama. Dr.a sor ama psikolojik degildir. Tansiyon durumlari degisiyor hamilelikte. Benimde bi ara burnum kaniyordu
İlkinde de full öylr geçmişti ama dr.um herhangi bişey demedi tansiyon kansızlık vs hep normaldi

Kızlaaarrr biz geldik kontroldenn, 7+4üz bugün ve kalbini duyabildik şükür :) kısa kısa dinleyebildik ama o bile yetti. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah
Canim kalp atisini duymana cok sevindim :) masallah, darisi bizlere olsun insallah, yarin sabah gidicem bakalim :)

Kizlar benim gibi yumurtadan tiksinen var mi ya da baska seylerden? Sabahlari kokusunu alinca midem havada resmen. Ben cok severdim yumurtayi, simdi resmen midemi havaya kaldiran bir sey haline geldi :/

Aa bendede anksiyete vardı hatta geçen sene bi ara paxera kullandım ama sonra bıraktım bazı şeyler için en iyi ilaç zaman gerçekten, şuan çok şükür yok hatta gebelikte tekrarlar ve ilaç kullanamam diye çok korkmuştum :)))
Ben 8 sene önce 1 sefer ilaç kullandım 2 ay sonra kullanmadım. Çoğu ilacı bünyem kabul etmiyo benim. Hep üstüne gitmeye çalıştım öyle geçiştirdim. Çarpıntıyı da hafifletmiştim baya ama son zamanlarda çok sıkıntılı şeyler yaşadım bir de hamilelik olunca tetiklendi sanırım. İnşallah seninde tekrarlamaz rahatca gecirirsin canım :)

Kizlar benim gibi yumurtadan tiksinen var mi ya da baska seylerden? Sabahlari kokusunu alinca midem havada resmen. Ben cok severdim yumurtayi, simdi resmen midemi havaya kaldiran bir sey haline geldi :/
Bende dünden beri var. Kek yaparken çırpmaya başladığımda koktu burnuma. Bi daha elimi süresim gelmiyo :)

:KK200:
Yumurta, balik ve ceviz!!! Resmen lokmayi agzima alip hap niyetine suyla yutuyorum. Bulantim yok ondan zorluyorum kendimi yemeliyim diye. Ama sut ve ayraaaaan onlar benim canlarim:KK200: her dakika soguk ayran icebilirim:anneadayı:

:KK200:
Yumurta, balik ve ceviz!!! Resmen lokmayi agzima alip hap niyetine suyla yutuyorum. Bulantim yok ondan zorluyorum kendimi yemeliyim diye. Ama sut ve ayraaaaan onlar benim canlarim:KK200: her dakika soguk ayran icebilirim:anneadayı:
Ne olucaz boyle bilemiyorum. Normalde bende ds bulanti yok ama yumurta artik benim icin iskence :/ bende yogurt, yogurt olsun gerisi bos :))

Tavuktan tiksiniyorum ben. Organik tavuk aldik ama bir degisik kokuyor sanki. Bir sure yiyebilecegimi sanmiyorum. Balik tuketiyor musunuz kizlar. Buyuk balik pek yememek gerekiyor degil mi?

Back