- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.541
Sonuç kesinleşince size de bildiririm. Desteğiniz için teşekkürler. Herkes hayırlı haberler ile döner inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni durumBende hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilki de korunma bırakır bırakmaz olmuştu, ikinci sürpriz oldu korunmasız tek seferden, bu da öyle işte :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Amerikaya yollanan normal tarama testi değil tarama testleri riskli cikanlara yapilan bi test down sendromu trizomi 18 trizomi 13 gibi anamoliler inceleniyor yuzde 99 kesin sonuç veriyor fakat maliyeti yukseken son 2000 tl civariydi fiyati.size neden daha risk faktoru yokken hemen amerikaya yollama karari almiski yaş faktörünüz muvar yani 35 in ustende mi yaşiniz normalde tarama testleri kötu cikanlara yapilir bu testKızlar ben de doktordan çıktım, çok şükür her şey yolunda artık 1 ay sonra çağırdı o zamanda kan alınıp tarama testi için amerikaya yollanacakmış. Umarım sizlerde hep güzel haberlerle dönersiniz...
Uyyyyii masallahhhh ya yerim ben onların minnak kalp atislariniBenim 3 kat artmıştı iki günde bugün iki kalp atışını da duyduk
Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin[/QUOT
Ne desek boş ne desek kar etmez allah verdiyse aciyi kat ve kat vsabrını versin canim allah en kisa zamanda kucagini doldursun cok uzuldum cok
6+4te ben de duymamistim suan 7+5teyim cuma gunu gideceğiz bakalimKızlar sat 5 haziran 6+2yim 7 haziranda btchg 1600 civariydi kalp atışını bugün duyamadik gec dollenme desem degerim iyi gibi benimle ayni gun olup duyan varmi
Ben okadar bekleyemem sanırım başka bi doktora gitcem tabi olabilir böyle bi durumda iste merak ettim sagolasim herşeyin hayirlisi6+4te ben de duymamistim suan 7+5teyim cuma gunu gideceğiz bakalim
Karindan en garanti 8. Hafta duyuluyor vajinal cok daha once de duyulabilirBen okadar bekleyemem sanırım başka bi doktora gitcem tabi olabilir böyle bi durumda iste merak ettim sagolasim herşeyin hayirlisi
benim arkadaşım 9. Haftada duydu panik yapma olabilir sabret duyacaksın Allah'ın izniyle bebeğinin pıtpıtlarını:)Kızlar sat 5 haziran 6+2yim 7 haziranda btchg 1600 civariydi kalp atışını bugün duyamadik gec dollenme desem degerim iyi gibi benimle ayni gun olup duyan varmi
Benimde sat 5 haziran cuma günü 6+4 te kalp atışı için gidicem duyarız diye düşünüyodum sizin karından mı alttan mı baktı dr?Kızlar sat 5 haziran 6+2yim 7 haziranda btchg 1600 civariydi kalp atışını bugün duyamadik gec dollenme desem degerim iyi gibi benimle ayni gun olup duyan varmi
Uyyyyii masallahhhh ya yerim ben onların minnak kalp atislarini
Ayni durum
Amerikaya yollanan normal tarama testi değil tarama testleri riskli cikanlara yapilan bi test down sendromu trizomi 18 trizomi 13 gibi anamoliler inceleniyor yuzde 99 kesin sonuç veriyor fakat maliyeti yukseken son 2000 tl civariydi fiyati.size neden daha risk faktoru yokken hemen amerikaya yollama karari almiski yaş faktörünüz muvar yani 35 in ustende mi yaşiniz normalde tarama testleri kötu cikanlara yapilir bu test
Doktorunun ultrason aletinin dopler özellikli olması gerekiyor canım ben 6+5 de karından gördük ama dediğim gibi daha geç duyanlarda var ama bence tamamen dr un cihazıyla alakalı birşeyBen okadar bekleyemem sanırım başka bi doktora gitcem tabi olabilir böyle bi durumda iste merak ettim sagolasim herşeyin hayirlisi
Evet bu tarz testler oldukca guvenilir ve hamileliginizin rahat gecmesini sağlar stres yasamazsiniz trizomi 4 gercekten herkez de olabilecek bi sey zaten yasama olasiligi da yok gebelik kesin dusukle sonuclanir onlarin bu testlerdeki asil amaci trizomi21 13 ve 18 i yakalamak cunku nadir de olsa bu anomalili bebekler hayata tutunuyor ve dunyaya gelebiliyor o yuzden anne karnindatesbit etmek istiyorlar.ben ilk gebeligimde amniyosentez olmustum buyuk ihtimalle yaş faktorumden dolayi bunda da olucam amniyosentez harmony testw gore bir tıķ daha kesin sonuc veriyor ama az da olsa düşük riski var tabi ve burda yine iş doktora düşüyor.sizin doktorunuzu da biliyorum gercekten iyibir hoca tabi doğum fiyatlari da çok yüksek diye duymustum.İlk gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi durmuştu bizde nedenini merak ettiğimiz için genetiğe ankaraya yolladık hatta çoğu kişi ilk gebelikte olur göndermeyin dedi... sonucunda trizomi4 çıktı aslında tamamen şansızlık olduğunu söyledi doktor tekrarlama şansı herkeste ne kadarsa sizdede o kadar dedi amerikaya yollamakta aslında biraz bizim tercihimiz... kesin sonuç ve 2 tüp kanla bebeğin dnasını ayırıp baktıkları için daha güvenliymiş... aslında ilk kaybımdan dolayı profösöre gitme kararı almıştık ama doktorum gerçekten çok başarılı ve güvenilir zaten en önemliside doktora güvenmek bence... :)
Ben varım canım, bişeyler yiyorum sonra ya tiksiniyorum ya miden bulanıyor . İştah artışımda vardı ama ssanırım gebelikten değil senede bikaç kez olan dönemsel bi artış.kızlar bulantısı olan varmı?
Evet canım mesajından hatırlıyorum, ne güzel bir duygu iki kalp atışı :)Benim 3 kat artmıştı iki günde bugün iki kalp atışını da duyduk
Allah korusun ve en hayırlısı ne ise onu versin canım. En önemlisi oInsalalh cumartesi cagirdi molden korkuyorum ne bileyim
Canım Çin takvimi güvenilir mi sence ? Bende çok merak ediyorumÇin takvimi banana erkek diyor komsumuzunda hiç haberi yokken hamileligimden beni rüyasında görmüş oğlum oluyormuş hayırlısı olsun sağlıklı olsun ben hepsini severim
Ayyyy çok sevindim senin adına benim haftaya randevum 6. Haftada kalbi attı ama senin dediğin kadar gelişti mi şu an bilmiyorum seninle benim tarihlerimiz aynı inşallah benimkide aynıdırKızlar bugün bizde kalp atışını duyduk el ayak tomurcukları da oluşmuş onları da görebildik çok tatliş görünüyordu sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Korkma canım herkeste oluyor için rahat etmezse tabiki git doktoraKizlarrrr kahverengi akıntı geldi çok az çok korkuyorum.
Canım kalp atımı için erken olabilir korkma sen için ferah olsunBen dayanamadım bugün dr.a gittim kanamam var ve 5+5 günlük bebegim 9.1 mm ölçüsü keseyi gördük ama kalbini duyamadık 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi dr. Progestana başladık günde 3 kez inanılmaz bas donmesi ve uyku yapiyor... benim rahmim kalp seklinde oldugu icin boyle riskler yasiyorum... umarim bisey olmaz bebisime
Hoşgeldin :)Selamlar bende katılmak istiyorum aranıza, çoktandır takip ediyorum ama şimdi yazabildim. Hesabıma göre şu an 7+1 haftalık hamileyim, 3,5 haftalıkken testle öğrendim. 31 yaşındayım, ekim 2010 doğumlu bir kızım ve mart 2012 doğumlu bir oğlum var. Henüz doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım, bu hafta gideceğim inşallah.