2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Allah sabır versin canım bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım her şer de bir hayır vardır.. Rabbim en doğru zamanda sağlıklı hamile kalmayı nasip etsin :dua:

Merhaba herkese. Benim de hesaplayiciya göre doguracagim tarih 30 mart. 1 haftadır mide bulantısı çekiyorum.
4 gün önce test yaptim cift cizgi cikti. Ertesi gün doktora gittim. Ultrasonda birşey görmedi hamile değilsin dedi. Ama beta hc g istedi. Beta hcg 165 çıkınca nasıl olur bu. Sen hamile olamazsın gibi saçma sapan şeyler söyledi. Yarın normal regl günüm. Sabırla yarını bekliyorum. Ama midem çok kötü bulanıyor.

Merhaba herkese. Benim de hesaplayiciya göre doguracagim tarih 30 mart. 1 haftadır mide bulantısı çekiyorum.
4 gün önce test yaptim cift cizgi cikti. Ertesi gün doktora gittim. Ultrasonda birşey görmedi hamile değilsin dedi. Ama beta hc g istedi. Beta hcg 165 çıkınca nasıl olur bu. Sen hamile olamazsın gibi saçma sapan şeyler söyledi. Yarın normal regl günüm. Sabırla yarını bekliyorum. Ama midem çok kötü bulanıyor.
165 beta hcg ile ne karindan ne de vajinal kese gorunmeyexegini biz kit bilgimi z le bile bilirken neden böyle derki bit dr hayret doğrusu. .2 güne bir kan ver beta hcg 3000 5000 arası kese 10000 ustu ise embriyo yu görürsün canım. .O nedenle bence başka doktora git gerçekten öyle dediyse..

Evet ben de başka doktora gitmeyi düşünüyorum ama 3-5 gün geçsin. Yine moralim bozulsun istemiyorum
Bal gibi de hamileyim deseydin benim komşumun bir çocuğu vardı ikinciye hamileydi senin çocuğun olmaz imkansız diyormuş kadin beş aylık oğlum su yaşta diyor hala imkansız nasil olur diyormuş onların bilmediği birsey var Allah ol der oluverir....hayirli uğurlu olsun...

Hamilesin ama daha çok ufak canım o doktor halt yemiş beta 50 nin üzerindeyse ve 24 saatte bi katlanıyorsa sağlıklı bi gebelik var demektir 2 günde bi kan ver sen benimde tüple oldu transferin 15. Günü yani pazartesi günü beta 1377 çıktı haftaya gitmeyi düşünüyorum kese gözükür dediler ama biraz daha bekleyip bebeğimi de görmek istiyorum açıkçası hayırlı olsun bebeğiniz bu arada :KK37:

Artık yönetici değilim arkadaşlar kendi isteğimle ayrıldım.Enerjimi çeken gereksiz muhalefet insanlarla uğraşamıcam çünkü :KK11:
En güzeli Kazen :dondurma:
Selam. Eger bugunki yanittan dolayi diyorsan ve bundan dolayi boyle bir karar verip gereksiz sifatini oraya koyuyorsan.ona gore birsey soylemek istiyorm.
Gereksiz kelimesi ben ve bnm gibi dusunen arkadaslar icinse. Kibarligin ve hanimefendigilin icin tesekkurler..

X