2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kızlarr merhaba bende dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugn de kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcak inşş bende aranıza katılırım.bu arada 2. bebeği bekliyor olacağım ilki 2 yaşında
Hoş geldin canım benimde 2yasinda kızım var mayis doğumlu Allahım kolaylık wersin :)

kızlarr merhaba bende dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı bugn de kan testi yaptırdım sonuç yarın çıkıcak inşş bende aranıza katılırım.bu arada 2. bebeği bekliyor olacağım ilki 2 yaşında
Hoş geldin canım benimde 2yasinda kızım var mayis doğumlu Allahım kolaylık wersin :)

Iyi geceler arkadaslar.baya zamandir girmiyorum sizinde moralinizi bozmiyim surekli sıkıntılarımdan bahsederek diye.hatirlayan varsa 2 kaybimdan sonra 2 kese gorunmustu.kanama ve lekelenmelerim devam ediyo.keselerden birinde yolk saç olustuktan sonra gelisimi durdu ve rahim onu atmaya calisiyo.digerinide riske sokuyi bu durum.bekliyorum.Allahim emeklerimizi karsiliksiz koymasin kucagimizi bos birakmasin.clexan igne kullaniyorum her aksam.coraspini kanamam oldugu icin biraktirdi.sabah aksam progestana devam.
Allah yardımcın olsun benimde 2 kaybım var inşallah bebis kurtulur

Yarın gidicem doktora daha kandada baktirmadim hem kana bakar senin de bebegin hayırlı olsun bursalı olmana sevindim hangi hastaneye gidiyorsun kontrollere
Hastane değil ziya çetin e gidiyorum ben özel muayenehanesi var 2 düşügüm oldu ardından ziya beyi buldum inşallah buseye herşey daha iyi olacak ziya bey iyi bir Dr ama çok yoğun intenetten bakarsan görürsün hastaları çok memnun tavsiye ederim ziya çetin sen nereye kime gidiyorsun

Kızlar sat 5 haziran 6+2yim 7 haziranda btchg 1600 civariydi kalp atışını bugün duyamadik gec dollenme desem degerim iyi gibi benimle ayni gun olup duyan varmi
Benimde sat 5 bende 6+2 yim cumartesi 22 sinde çağırdı doktorum erken olabilir bende takip ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyuyorlar diye ama tek tük cvp alabildim sanırım şu an erken hafta sonuna doğru duyulabilir diyor bilgilendirme yazılarında moralini bozma sakın Dr ne dedi

Karından bakti bide iki gün önce çok hafif kahverengi akintim olmuştu daha önce de kirmizi leke vardı ama kendilinden geçmişti normaldir gozukmemesi sanırım neyse hayirlusi neyse o olsun seninde ins duyulur canim
Teşekkür ederim senin benim hepimizin meleklerinin kalp atışlarını duyalım, sağsalim kucağımıza da alalım inş.

Umut4sonolsun Umut4sonolsun inşallah herşey yolunda gider bende hergün claxen 4000 mg coraspin kullanıyorum inşallah herşey yolundagider canım sıkma canını Allah büyük benim 3 kayıbım var sen düşün kendini strese sokma sakın bebeğin seninle kalacak inşallah

Benimde sat 5 bende 6+2 yim cumartesi 22 sinde çağırdı doktorum erken olabilir bende takip ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyuyorlar diye ama tek tük cvp alabildim sanırım şu an erken hafta sonuna doğru duyulabilir diyor bilgilendirme yazılarında moralini bozma sakın Dr ne dedi
Canım cinsiyet kız olacaksa biraz geç duyuluyor kız kardeşimden biliyorum bence bekle acele etme kız kardeşim 8+ larda duymuştu :KK66:

Hastane değil ziya çetin e gidiyorum ben özel muayenehanesi var 2 düşügüm oldu ardından ziya beyi buldum inşallah buseye herşey daha iyi olacak ziya bey iyi bir Dr ama çok yoğun intenetten bakarsan görürsün hastaları çok memnun tavsiye ederim ziya çetin sen nereye kime gidiyorsun
Ziya çetin kayinvaldemin doktoru ameliyat oldu onda iyi bi doktor teyzemin gelini kac sene sonra onun tedavisiyle hamile kaldi ama ben ona gitmiyorum doruk ta Senem hanıma gittim canim

Ziya çetin kayinvaldemin doktoru ameliyat oldu onda iyi bi doktor teyzemin gelini kac sene sonra onun tedavisiyle hamile kaldi ama ben ona gitmiyorum doruk ta Senem hanıma gittim canim

Kızlar, ben yine geldim.. Hani testte iki çizgiyi görünce koşa koşa ksn vermeye giden, 21.13 bhcg ile sevinen ama iki gün sonra 17.99 bhcg ye yıkılan ben.. İki kimyasaldan sonra, buna çok umutlanmıştım.. Çok üzüldüm, ağladım.. Yarın tekrar vericem kan, doktor demedi ama ben merak efiyorum.. Hala kanamam yok. Sadece solda hafif bıçak batmaları oluyor. Durup dururken başım bir anda dönüp hemen düzeliyor. Dün gece de, titreyerek uyandım, sıtma gibi, kalkıp battaniyeye sarıldım hala titriyordum. Acaba diyorum bhcg tekrar yükselir mi, bebeğim tutunur mu bana? Hala kanamam olmadı sonuçta..? Bunlar hep umut

Kızlar benim bu aralar akıntılarla başım dertte sizlerde durum ne bol bol su içiyorum dikkat ediyorum ama var yinede normal mi acaba ?
Rengi nasıl canım? Her zamanki seffaf ve beyaz olanlarsa normal, korkma. Benimde var, daha da artacak demişti sağlık ocağındaki hemşire.

Kızlar, ben yine geldim.. Hani testte iki çizgiyi görünce koşa koşa ksn vermeye giden, 21.13 bhcg ile sevinen ama iki gün sonra 17.99 bhcg ye yıkılan ben.. İki kimyasaldan sonra, buna çok umutlanmıştım.. Çok üzüldüm, ağladım.. Yarın tekrar vericem kan, doktor demedi ama ben merak efiyorum.. Hala kanamam yok. Sadece solda hafif bıçak batmaları oluyor. Durup dururken başım bir anda dönüp hemen düzeliyor. Dün gece de, titreyerek uyandım, sıtma gibi, kalkıp battaniyeye sarıldım hala titriyordum. Acaba diyorum bhcg tekrar yükselir mi, bebeğim tutunur mu bana? Hala kanamam olmadı sonuçta..? Bunlar hep umut
Hoşgeldin canım, şuan mesajını okuyunca ne kadar büyük bir umutla güçlendiğini hissettim. Umarım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir. Sonuçlarını heyecanla bekleyenlerden biri benim. Ama yine olmazsa yıkılmak yok tamam mı, vakti zamanı geldiğinde nasılsa verecek Allah. Sen dik dur ve vazgeçme

Kızlar birkaç gün sonra sağlık ocağına aile doktorumüza gebelik bildirimi için gidicem de gitmişken betahcg yede baktırsam ne kadar yukselmis diye bakarlar mi sağlık ocağında

X