- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.501
Bende 6+3 te duydum şükür ama ilkinde 7.haft 'ydı yani duymazsan sıkıntı etme cnmInsallah bizde duyariz çok heyecanliyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6+3 te duydum şükür ama ilkinde 7.haft 'ydı yani duymazsan sıkıntı etme cnmInsallah bizde duyariz çok heyecanliyim :)
Kent namık demir , Orçun sezer aratırabilirsin...Kızlar İzmir'de doktor önerisi olan var mi
Cok gecmis olsun uzuntunu anlayabiliyorum Rabbim tekrardan saglikli bir sekildi hayirli bir zamanda yeniden nasip etsin .Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Teşekkürler canım bilgiler için cumartesi gidicez bakalımBende 6+3 te duydum şükür ama ilkinde 7.haft 'ydı yani duymazsan sıkıntı etme cnm
Ne guzel kalp atisini duymussun canim. O sesleri duydugun ana yogunlas ve kendini olumsuz dusuncelerden uzak tutmaya calis. O minik kalp uzuuun yillar boyunca atsin insallahdoktordan yeni çıktim bebegimin kalp atislarini duydum ama duşuk tehlikem var proluton igne vurundum 2 gun sonra ucak yolculugu yapmam gerek cok tedirginim.Allah herseyin hayirlisini versin.umutla umutsuzluk arasinda gelip gidiyorum araftayim.Allaha emanetiz
Amin canım inşallah, sen hangi şehirdeydin?Bende hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilki de korunma bırakır bırakmaz olmuştu, ikinci sürpriz oldu korunmasız tek seferden, bu da öyle işte :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıcakla geçer hiçbişi olmadandoktoruma yeni ulastim simdi gidiyorum hastaneye duaya ihtiyacim var 2.de olsa insan birsey olacak diye cok uzuliyormus bunu anladim
Canım benim kendini bırakma, sağlıksız olmasındansa bunda da vardır bir hayır mutlaka. Allah hayırlısıyla yine nasip eder inşallahKızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Bende kizimda duyduğumda kalp atışlarını nasıl gülmeye başlamıştım o sevinçle :)canim inanir misin ilk cocugumda kalp atisi duydugumda sevinmistim bunda agladim onu kaybetme duygusu cok zor.iyi dileklerin için sagol Rabbim korusun hepimizin meleklerini.Korku yasatmasin bi daha.
Amin canim. Cok iyi anliyorum seni korkulu gebelik nedir cok iyi bilirim. Ama kafani baska seylerle oyalamaya calis. Odak noktani degistir ki stresten uzak durabilesincanim inanir misin ilk cocugumda kalp atisi duydugumda sevinmistim bunda agladim onu kaybetme duygusu cok zor.iyi dileklerin için sagol Rabbim korusun hepimizin meleklerini.Korku yasatmasin bi daha.
Canım gerçekten cok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayirli bir bebek nasip etsinKızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Çogul gebelik olabilirMerhaba hanimlar bhgc 4 kat artti var mi boyle olan
Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Canım üzülme demek işe yarar mı bilmiyorum. İcim acıdı benim de. Ama kendini toplamak icin elinden geleni yap lütfen. Her şey biz insanlar icin. En kısa sürede yeni haberlerle bizi sevindirecegine eminim canim benim.Kızlar hepinize selamlar keseyi göremedik değerim 136 çıktı bebeğim gelisememis. Progestani birakicam bebeğim düşecek :-( rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inş. Çok üzgünüm kelimeler yetmiyor rabbim her birinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler nasip etsin
Aynen ben hala emziriyorum oğlum 20aylıkBence normal benim de gelmisti uzun sure hatta gebeyken emzirenler bile var
Ailemde yok tup de degil doktora gidiyorum simdiÇogul gebelik olabilir
Çoğul gebelik ailemde yok yazdın ama genetik bir durum oldugundan 7 kuşak öncesine kadar uzanabiliyormuş. Belki öyle birşey olabilir. İnşallah hayırlı bir haber alırsınMerhaba hanimlar bhgc 4 kat artti var mi boyle olan