2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.
benimde 4 aralık görünüyordu 30 kasımda yaptım doğumu o zamanda 2012 aralık annelerindeydim:)

Kızlar bir söz vardır, her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye.
Kimi dr karından bakar kimi dr vajinal. Ben ilk gebeliğimde ilk üç ay vajinal muayene oldum. Hiç sorgulamadım çünkü dr.uma çok güveniyordum. Hiçbir konuda sorumsuz davranmadı sağolsun, çok iyi ilgilendi. Ama şuan farklı bir dr.a gidiyorum, ilk muayenede karından baktı ve hemşiresi vajinal kontrol yapmadığını söyledi. Sonuç itibariyle dr.unuza güveniyorsanız sizin için en doğru kararı verebileceğini biliyorsunuzdur. Kimsenin düşünce yapısı ve tarzı kimseye uymak zorunda değil. Siz içinize sinen ne ise o şekilde devam edin, benimde nacizane düşüncem budur.

Günaydın kızlar bence bir çoğumuz şubat annesi olucaz benim dogum 2 mart görünüyor genellikle beklenen dogum tarihinden 15 gun onceki bi tarihte doğum gerçeklesiyor yani buyuk ihtimalle mart basi gorunenler 15 subatla mart arası anne olacaklar gibime geliyor.ilk doğumumda 11 haziran beklenen doğum tarihiydi 22 mayısta anne oldum.
son adet tarihinden 40 hafta olarak düşünülüyor demişti bir arkadaşım. öyle mi yapalım.aman neyse doktor elbet söyler :)))

Bu arada gerçekten doktora guvenmek cok cok onemli ben ilk gebeligimde amniyosentez olmak zorunda kaldim 16.haftada ve bilenler bilir 300 de 1düsuk riski vardir bu islemin ama ben hic tereddut bile etmedim çünkü gerçekten doktoruma cok guveniyordum yaklasik 10 15 cmlik bir iğneyle karnima girip kesenin icinden su aldılar inanirmisiniz iğnenin battigini bile hissetmedim uyusturmadan yapilan bi islem halbuki ve sonrasinda da gayet rahattim.doktor seçimi önemli doktotunuza güvenmek daha da önemli 9 ay uzun bi süreç neticede çok sey paylasicaz onlarla

Arkadaşlar gerçekten panikletmeyelim birbirimizi ben izmirde en iyi dr a prof. Dr.a gidiyorum ilk haftalar hep vajinal muayene etti ve üstüne üstlük smear aldı... ve hiçbir zararının olmadığını söyledi...
Bende izmirdeyim canım hangi doktora gidiyorsun.

Ben de smear testi verdim kızlar bişey olmadı şükür zaten düşeceği varsa ayağını kaldırıp 7.24 yatsan bile düşer yok düşmeyecekse ne yaparsan yap düşmez
İlk gebeliğim de kanamam vardı Dr beni devamlı yatırdı hiç çıkmadım yataktan sonra Dr değiştirdim bana yatmanın hiç bi faydası olmadığını söyledi sonra kalktım tatile bile gittim kızım 2.5 yasinda

Evet aynıyız:) benim sat da 29 mayıs, ovulasyon 11haziran. Döllenme 22 haziran demişsin,geç döllenme felan mı oluyo anlayamadım tam. ben migrenden dolayı ağrı kesici felan kullanıyodum bir iki kez kullandım, adet döngümü etkiliyodu biraz geç geliyodu. Ama böylesi cok güzel bi sürpriz oldu :) Allah sağlıcakla kavustursun hepimizi insallah
Döllenme demişim ama o yerleşme olacaktı tabi ki :)
22 Haziran'da ufak bir lekenme oldu ve o tarihten önce testler negatifti 23 Haziran'da pozitif oldu ordan biliyorum. Benimde adetim düzensizdir normalde ama ne hikmetse bu sefer çok düzenli geldi hemde Doğum kontrol hapını daha yeni bırakmıştım :)

Döllenme demişim ama o yerleşme olacaktı tabi ki :)
22 Haziran'da ufak bir lekenme oldu ve o tarihten önce testler negatifti 23 Haziran'da pozitif oldu ordan biliyorum. Benimde adetim düzensizdir normalde ama ne hikmetse bu sefer çok düzenli geldi hemde Doğum kontrol hapını daha yeni bırakmıştım :)
Olacağı varmış nasip etmiş Allah :) hayırlısıyla tamamına erdirsin inşllah hepimizinkini. Bende korunmayı bıraktım hemen oldu şükür. Bnm oğlumda 2013 ekim doğumlu ve 39+6da doğmuştu :)

Olacağı varmış nasip etmiş Allah :) hayırlısıyla tamamına erdirsin inşllah hepimizinkini. Bende korunmayı bıraktım hemen oldu şükür. Bnm oğlumda 2013 ekim doğumlu ve 39+6da doğmuştu :)
Bende hamile kalma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, ilki de korunma bırakır bırakmaz olmuştu, ikinci sürpriz oldu korunmasız tek seferden, bu da öyle işte :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

X