- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.481
İdrardaki lokosit kanda çıkmaz canım çıkması için bayağı ilerlemiş olması gerekiyo enfeksiyonunun
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
Aynen şu an mışıl mışıl uyumam lazım ama midemden uyandım .. uyanış o uyanış ... gecede 40 kez kalkarım ..
Geçmiş olsun canım..bir Daha olmasın inşallah..Benim gecem de berbatti..mide bulantisindan huzursuzluktan hiç uyumadim..sabah 7den sonra uyumusum eşim gidince artık..Kafayı yiyecektim resmen.Siniri bozuluyor insanın bir deeee
ay canım ya çok geçmiş olsun valla şuan hiç birşey hissetmiyorum Rabbim böyle güzel gitmeyi bana da sizede nasip eder inşallah. kız olabilir ozaman kızlar annelerine biraz sıkıntı yapıyormuş.
Çok çok geçmiş olsun, gerçekten geldi mi hepsi üst üste geliyor ama az kaldı ikinci trimesterda biraz daha rahatlarsın inşallah. Mide yanmasına gaviscon kullanabilirsin istediğin kadar, rahatlatıyor baya. Şükür bende bişey yok şimdilik,dinlen bol bol canım.
Canım çok yüksek değil ama doktoruna şöyle tek kullanımlık bir toz var onu verir büyük ihtimalle. Bende de vardı ben kullandım şimdi geçti sanırım :)önlemini al ama ihmal etme.
Ausencia
Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.
Sizin kullandığınız folik asitin adi ne?
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
tesekkur ederim canim. onlemi aldik ama korkum cok fazla ya. yarin devletteki dr uma gidicm. amin cumlemiz. :)Evet gozlerimiz seni de aradı.. üzülüp gerilme lütfen stres bebeğe çok etkili. Bak önlemini almışsınız,iğneye baslamissiniz. Allah'ın izniyle sağ salim alırsın kucagina inşallah :)
sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsinGeçmiş olsun canıım çok hiç duymamıştım kesede kanama ihtimali nasıl birşey o ?? Sen gene iyisin en azından üzgün ve gergin olmanın sebebi var ben durduk yere saçma sapan öyleyim deli oluyorum vallahi kendime
Yok canım ya kim dedi sana onu :) benimkiker beni sallamaz bile baba diye ölürler ama arkadaşlarımdan bikdiği de bu kızlar hep anneci oğlanlar hep babacı belki bu yaşta böyle sonra değişir bilmiyorum ama şimdi bizim evimizdeki köpeğimiz benden daha çok seviliyor ona eminim :)
Normal :)
Yok valla hiç şaka yollu olmuyor onun sonu ne biçim insanlar ben de anlamıyorum gebe kalınca sakat muamelesi yapıyorlar insana onları anaları doğurmadı karıları çocukları yok tarladan bittiler ya sanırım ondan bak gene dellendim..
Ogtt de aşırı tartışmalı ben ilk seferinde ayıldım bayıldım mahfoldum sonuçta dışru çıkmadı üç defa yapıldı ve en sonunda gene tam ortada ne olduğu belirsiz bir sonuç geldi kimse karar veremedi çok çektim ben ondan bu sefer hiç yaptırmasam mı acabalardayım onu amniosentezden bile kokrmuyorhm ondan korktuğum kadar
Burada 800 euro civarında sanırım bende yaptırmak çok isterim ama o parayla olan bebelerime yapılacak bir sürü şey olunca veremem..
Aynen ne düşünüyorsam yazmışşsın..benim bebeklerim prematüre doğdu ben bunu bildiğim hazır olduğum halde gene kaldıramadım çok uzun bir depresyon sürecim oldu birde bilip hazır olmasaydım demek ne olacaktım..
Canım hep böyle oluyor nedense sen hariç herkes gebe ve lohusa oluyor..şimdi gene neysede insanın lohuslıkta çok ağrına gidiyor senşn yapmadığın tripler kaprisler sana yapılıyor ben cidden insanları anlayamıyorum.neler neler duyuyorum görüyorum etrafımda ama bana gelince ben deli muamelesi görüyorum onları beklediğim için ..
İnşallah bi an evvel düzelir canım. Dualarımız seninle olsun...sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin
Geçmiş olsun inşallah kötü bir haber almazsin yarın doktorun sıkıntı yok diyip göndersin inşallah.bebegin sağ selamet gelir umarım...sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin
Senin adına çok sevindim canım.. Hem eşin gelebilmiş, hem bebeğini görebildin.. Gözün aydın..Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin
olabilir canım değeri düşükse vermemiş olabilir :)geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim
ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var
maşallah canım
Gününüz aydın olsun Haziranın güzel anneleri ...
Hayırlı Cumalar
Yine 2-3 saat uyumalı bir gece ..
Gidip 1 saat daha
Çok teşekkürlerGeri gelmene sevindim canim. Merak ettik seni :))
Folıc 1 kullanıyorum kuzum.Ausencia
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.
Allah bağışlasın tamamına erdirsin 12. Haftada bebeğin beyin gelişimi tamamlandığı için folic asit bırakılır multivitamin başlanır doktorun sanırım onu kasdettiAusencia
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?