2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Soda şişem ve yanar dönerli meyve tabağı gibi midemle uyandım :)

Gel şimdi uyu uyuyabilirsen aus ....

Geçmişi okuyayım bari

Öncelikle herkesgibiyim canım seni tekrar gördüğüme çok sevindim
Epey meraklanmıştık .. yeniden hoş geldin :) bu kadar ara verme bi daha

D dusunceli kizz sende gelmişsin habersiz bırakmayın öyle ... gözler arıyor .

Beybisi123 canım ikili test ile ilgili geçmişte fikrimi yazmıştım bende.
Yaptırmayacağım.
Bunun sebebide tamamen bir olasılık testi olması . Ama ruhsal olarak beni olumsuz bir duruma hazırlayacak net bilgi vermeyecek ... bana risk hesabı yapacak .
Bunu duymaya ihtiyacım yok.

B bacart hoşgeldin aramıza .... ilk sayfadaki tabloya ait bilgilerini bana yazarsan ..senide ekleyelim tablomuza ....

J jelibons akşam gece ne zaman acılırsam yiyorum valla ama peynir , galeta ..ayva..elma vs ...
Kefiri deneyeceğim mutlaka

Aynen şu an mışıl mışıl uyumam lazım ama midemden uyandım .. uyanış o uyanış ... gecede 40 kez kalkarım .
Bende 08/10 arası uyuyorum sabah kesintisiz

ay canım ya çok geçmiş olsun valla şuan hiç birşey hissetmiyorum Rabbim böyle güzel gitmeyi bana da sizede nasip eder inşallah. kız olabilir ozaman kızlar annelerine biraz sıkıntı yapıyormuş.

Hadi inşallah diyeyim canımm ya

Inşallah böyle edersin canım benim
Inan çok zor .
Eşime de tuhaf geliyor .. bu hallerim .
Mız mızda değilimdir hiç bilir .
Dr a gidelim mi ya niye böylesin diyip duruyor :)

Ayy folbiol u görünce bi diken diken oldum .
5 mg lık dozu yüksek evet canım .
Bana da verilmişti hem de kaza ile 2 kez günde değerim yüksek çıktı .. bıraktım .
Takviye almıyorum şu an .
Sanırım bu gidişimle omega3 başlanmasını isterim .

Bu arada hayırlı olsun miniğin kalp atışları ... şimdi teldeyim yarın pc den eklerim canım .

Oyyyyyy maşallah subhanallah annesi
Kocaman olmuş

Kizlar sizce cinsiyeti ne olabilir Eki Görüntüle 2068240

Canım tamamenn hisle kız diyorum :)

Keseye göre ya da nub a göre söyleyen arkadaşlar oluyor .

Sağlıklı sıhhatli olsun da

Evet gozlerimiz seni de aradı.. üzülüp gerilme lütfen stres bebeğe çok etkili. Bak önlemini almışsınız,iğneye baslamissiniz. Allah'ın izniyle sağ salim alırsın kucagina inşallah :)
tesekkur ederim canim. onlemi aldik ama korkum cok fazla ya. yarin devletteki dr uma gidicm. amin cumlemiz. :)

sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin

İnşallah bi an evvel düzelir canım. Dualarımız seninle olsun...
Moralini yüksek tutmaya bak bebisin de etkilenmesin

Geçmiş olsun inşallah kötü bir haber almazsin yarın doktorun sıkıntı yok diyip göndersin inşallah.bebegin sağ selamet gelir umarım...
Senenin yarısı gribim boğazım yine şişti uyku yine zehir oldu surda 2 saat sonra çocuklar uyanır tüm gün koşturur sabaha zombiyim yine

Canım güzel düşün ... bugün çok güzel haberlerle geleceksin buraya .
Lütfen sıkma canını .
Benimde oğlumda tam da bu haftalarda büyük bi kanama alanım oluşmuştu .
Geçti gitti ....

Ki sende olmayacakta inşallah

Mide bulantısı olunca denemedik yol bırakmayan bulantı geçince birşey mi oldu diye huzursuzlanan varmı benim gibi ? Dün akşam eşimle tartıştım. O alttan aldı ama ben öfkeden coştum. Bağırdım ağladım adamı odadan kovdum. Şimdide bebek iyimi diye kendi kendimi yiyorum. Bu arada enox iğne kullanan varmı ? Clexane gibi değilmi bu meret batırdım sonuna kadar pistonu ittim ama kendi atmadı. Geri çıkardım dozu az almayayım diye tekrar girip ittim gitmeyince geri çektim çekince otomatik attı. İçinde az bişey kalmış sanki ya

geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim

ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var

maşallah canım
olabilir canım değeri düşükse vermemiş olabilir :)

D dusunceli kizz canım köyü düşünüp strese girmeyin bebeğinle Allah büyük inşallah bugün güzel haberlerle geleceksin. Buna inanıyorum canım benim

Blackbluee1 canım maşallah kuzuna rabbim sağsalim kucağına Almayı da nasip eder inşallah

Allah bağışlasın tamamına erdirsin 12. Haftada bebeğin beyin gelişimi tamamlandığı için folic asit bırakılır multivitamin başlanır doktorun sanırım onu kasdetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…