Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunmuştur annelerine Allahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın Amin 🤲💕 canım herkeste belirti olmayabilir belirti olmadan pozitif gören çok var herkesin vücudu farklı tepki verir başka kişilerle karşılaştırıp moralini bozma umudunu sakın kaybetme herşey gönlünce olsun inşallah 🤲❤️
Allah hepinizden razı olsun. İnşallah kolaylıkla ve güzelliklerle haberler alırız.

Merhaba pgt ye kaç embriyo gönderdiniz? Normal gelen oldu mu ve kalitesi neydi acaba? Ben de şimdi iki kayıp yaşayınca dondurulmuşlara pgt başlatıcam da hangi kalitedekilere pgt uygulandı merak ettim? 🌸
3 embriyom vardı 2 si beşinci gün blast olmuştu onlara çok iyi kalite demişlerdi ama ikiside sağlıksız geldi. Orta kalite 5bb 6. Gün blast olan sağlıklı geldi ama o da transferim negatif oldu tutmadı

Merhaba teşekkür ederim tabi ki öyle 🙏 siz de mi çözdürüp pgt yaptırdınız? Eğer öyleyse hangi kalitedeydiler ve hangi kalitedeki normal geldi acaba?
Rica ederim .Bizimkilerde tek gen bakıldı canım .6 tane çözüldü biri bozuldu 5 gitti 1 sağlam geldi .kalitelerini hiç bilmiyorum sağlam gelen 2bc idi ama

Herkese selamlar🌼 ben 22 nisanda 1 adet 5ab pgt’li embriyo transferi oldum. Progestan ve oksapar iğne, bir de coraspin 100 mg tablet kullanıyorum.
Bugün çok az pembe renkte lekelenmem oldu. Olumlu düşünmek istiyorum ama transfer gününü de sayarsak 4.gün oluyor. Yerleşme lekelenmesi vb için çok erken değil mi sizce? Hemşireyi haberdar etsem mi bilemedim😶
Benim bir arkadaşım da dördüncü aydan sonra kan sulandırıcı vermişti doktor ve o kan sulandırıcıdan sonra ara ara baya kırmızı kanaması oluyordı çok hafif birkaç damla falan doğal gebelikti onun ama her gittiğinde bir problem görmüyorlardı. Yine başka bir arkadaşım da kan sulandırıcı kullandığı dönemde lekelenmeler de yaşandı kırmızı bazen nokta gibi bazen birkaç damla kanama. Sebebi ikisinde de belli değil. Ben kan sulandırıcıların da etkilediğini düşünüyorum içerde biryerlerde kalmış kan olabilir ya da bir yerde bir kanama yapıyor olabilir. Bu şekilde kanama gören arkadaşım sağlıklı doğum yaptı. Ayrıca bir doktorum da progestanlarında lekelenme yapabileceğini söylemişti. Bunlara bağlı yine transfer aşamasında belki rahim ağzında ufak tefek hassasiuey oluşmuştur tetikliyordur. Moralinizi bozmayın hiç canınızı sıkmayın. Bu durumları yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren çok kişi de var. Umarım sizin de herşey yolunda ilerler basit anlamsız lekelerdir

benim de benzer,
progestan fitil sabah2 akşam2
progestan dex sabah akşam
estroferm sabah 2 akşam 2
prednol 1
duphaston sabah öğlen akşam

kan sulandırıcı iğne ve hapı lekelenmem gelince kestirdi bana. Bunlara ilave vitamin var bir de. Gayet normal yani :)
Prednol alerji ilacı bildiğim kadarıyla. Yumurta toplamadan sonra 3gun verdi sonra kesti. Siz transferden sonra mi kullaniyosunuz

Kızlar acil bi bakın test günüm perşembe 3.gün embriyosu prediktor yaptım ilk idrar değil. Gönderiyorum sizce çizgi varmı yoksa normalde de bu varmı zaten.

Eklentiler

• IMG_3127.webp
    IMG_3127.webp
    98,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3124.webp
    IMG_3124.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 22
Rica ederim .Bizimkilerde tek gen bakıldı canım .6 tane çözüldü biri bozuldu 5 gitti 1 sağlam geldi .kalitelerini hiç bilmiyorum sağlam gelen 2bc idi ama
Yaa çok sevindim, inşallah sağlıkla devam etsin. Ya burada 2 ve 3 kalitede olanlara pgt yapılmadığı, pgt yapılmaya uygun görülmediği söyleniyor da.. benim 4aa düşük oldu, şimdi 3aa ve 2aa var genetik baktıracağım da bu 2 ve 3 kalitelere bakılıyor mu onu merak ettim 🙏

Yaa çok sevindim, inşallah sağlıkla devam etsin. Ya burada 2 ve 3 kalitede olanlara pgt yapılmadığı, pgt yapılmaya uygun görülmediği söyleniyor da.. benim 4aa düşük oldu, şimdi 3aa ve 2aa var genetik baktıracağım da bu 2 ve 3 kalitelere bakılıyor mu onu merak ettim 🙏
Bunu ben de duymuştum 2 kere çözme ve donma olacağı için bozulur vs yorumları da çok vardı .Hatta ben transfer öncesi kalitesini öğrendim .Neden bu kadar düşük kalitede bir embriyo gönderildi diye düşündüm .Fakat çok şükür elhamdülillah tuttu embriyom .Doktorum kaliteye takılma benim için 2 tane embriyo vardır tutan ve tutmayan demişti .Dediği gibi oldu çok şükür 🙏

Ama ben de korkmuyor değilim gelişmez ya da genetik bir şeyi olursa diye .Çünkü biz de ngs yapılmadı sadece 1 mutasyon bakıldı

Hadi gözün aydın olsun inşallah canım herşey çok güzel olsun sağlıklı ilerlesin sürecin Rabbim sonunda bebek 👶 müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲💕 bütün pozitif enerjileri ⚡😎gönderiyorum her Daim pozitif ol bebeğin bu sefer gelecek diye evrene mesaj gönderelim. Allahım seni sevindirsin inşallah Amin 🤲🫶🏼
Çok teşekkür ediyorum.sanirm pozitif aldin sen de rabbim sağlıkla ilertlletsin insallah

@LunaLovegoodd F fatsek kızlar günaydın. Benim sadece tek bir 3. gün embriyom var o yüzden biraz gerginim açıkçası. Sizde durumlar nasıl?

Bu süreçte herhangi bir takviye kullanacak mısınız? Ben folik asit ve d vitamini kullanıyorum ama ayrıca transfer hazırlık ve sonrası için balık yağı ve koenzim q10 takviyesi sipariş ettim.

Ayrıca embriyo glue yaptıracağım 🩷
Regl 3.gunumdeyim kuzu 3 adet 3.gun embriyom var benimde bir tane diye üzülme belki de altın embriyon odur.bekleyen bebeğin o senin hep öyle dusun.folik asit ve d vitamini kullanıyorum bende birde tsh hafif yükseliyor ilaç kullanıyorum onun içinde

Bunu ben de duymuştum 2 kere çözme ve donma olacağı için bozulur vs yorumları da çok vardı .Hatta ben transfer öncesi kalitesini öğrendim .Neden bu kadar düşük kalitede bir embriyo gönderildi diye düşündüm .Fakat çok şükür elhamdülillah tuttu embriyom .Doktorum kaliteye takılma benim için 2 tane embriyo vardır tutan ve tutmayan demişti .Dediği gibi oldu çok şükür 🙏
Sizin adınıza sevindim, tabi ki Rabbim ol derse olur, olmazsa vardır bir hayır 🙏 inşallah gebeliğiniz sağlıkla devam eder hiç moralinizi bozmayın.

Kızlar acil bi bakın test günüm perşembe 3.gün embriyosu prediktor yaptım ilk idrar değil. Gönderiyorum sizce çizgi varmı yoksa normalde de bu varmı zaten.

3.gün embriyosuna göre ancak çıkmış silik görünüyor bu test güvenilir diyorlar hadi inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin 🤲

Çok teşekkür ediyorum.sanirm pozitif aldin sen de rabbim sağlıkla ilertlletsin insallah

Kan test günüm yarın ben evde test yaptım pozitif çıktı Amin inşallah darısı sizlerin başına inşallah Amin herseyden önce sağlıklı hayırlı gebelikler versin Rabbim cümlemize inşallah Amin 🤲❤️

Ya inşallah çok teşekkür ederim ama o kadar belirsiz ki acaba dedim normalde çizgi çıkması gereken yerde zaten bir gölge olurmu diye.

Daha çok erken yeni tutunma gerçekleşmiş ancak idrara geçmiş test günün olmasına rağmen minik kuş 🦢 kendini göstermiş sağlıcakla devam etsin inşallah Amin 🤲🥰

Daha çok erken yeni tutunma gerçekleşmiş ancak idrara geçmiş test günün olmasına rağmen minik kuş 🦢 kendini göstermiş sağlıcakla devam etsin inşallah Amin 🤲🥰
Ya inşallah öyledir sabah ilk idrarla ucuz test yaptım onda hiç çıkmadı hatta o testi dün de yapmıştım dün belli belirsiz çıktı bugün çıkmayınca çok üzülmüştüm sonra prediktor aldım o kadar umutsuzdum ki görünce gerçekten ben hayal görüyorum heralde dedim neyseki sizlerde onayladınız 😊 inşallah güzel haberi alırım. Bu arada sizinkinin de tutmasına o kadar sevindim ki inşallah aynı dönem tekrar anne olucaz 🙏

Back
X