2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gününüz aydın olsun Haziranın güzel anneleri ...

Hayırlı Cumalar

Yine 2-3 saat uyumalı bir gece ..

Gidip 1 saat daha
Günaydın hayırlı nurlu Cumalar
Dün çok şükür bebeğimizi gördük kıpır kıpır durmak bilmiyor yeğenim dans eden Bebek koydu adına. Eşim çok mutlu oldu görünce onun mutluluğu bi kat daha sevindirdi beni bacağının birini karnına çekmiş diğerini uzatmış aynı benim gibi yatıyor dedim herkesi bir gülme aldı. Allah tamamına erdirsin inşallah çok güzel bir duygu ayağını kıvırdığı için cinsiyet net görünmedi haftaya bir daha bakayım dedi doktorum heyecanla gideceğim cinsiyet çok önemli değil de onu izlemek için koşa koşa giderim

Folidoce kullanıyorum canım ben
Senin adına çok sevindim canım.. Hem eşin gelebilmiş, hem bebeğini görebildin.. Gözün aydın..

Çok teşekkür ederim canım benim sağol :*

Masallah canim.2li test hakkinda bilgi verebilirmisin yaptirmis biri olarak??neye bakiyolar ultrasonda ve kanda?degerler ne olmali?

Canım dün sadece doktorum ultrason ile baktı burun kemiği oluşmuş dedi. Ense kalınlığı normal dedi. Kalbini dinledik.
Birazda biz izledik bebisimizi. Sonra çıkarken kan verdim. Yarın çıkar dedi. Bugün çıkacak ama telefonla arayıp sonuçları öğrenicem. Bundan ibaret

çalışıyorum işyerinin yemekleri eni telef etti. artık burdaki sağda solda olan cafelere dadandım. acı olmayan birşey bulayım dşye

ben egedeyim ama k.validemler doğulu gibi acayip acılı yerler

bir tarhanaları var acımı acı

normalde çok acı yiyemezken şimdi o çorbayı bile acı biberle yiyorum
ühühühühüh bende yıllarca İzmirde yaşadım ne işim var benim Batmanda alışamadım birde gebelik eklendi kafayı yedim dibini sıyırıyorum ahhhh ahhhhh

ühühühühüh bende yıllarca İzmirde yaşadım ne işim var benim Batmanda alışamadım birde gebelik eklendi kafayı yedim dibini sıyırıyorum ahhhh ahhhhh
iş dolayısıylamı batmana geldiniz

ayy çok zor istemediğin bi memlekette yaşamak

inşallah çevren eşin dostun vardır

evet zorunlu hizmete geldim buraya daha 1,5 ay oldu geleli hayırlısı bakalım
CANIM DAHA YENİ OLDUĞUN İÇİN ALIŞAMADIN BATMAN GÜZEL BİR YER ASLINDA TARİHİ OLSUN GEZİLECEK YER OLSUN İNSANLARI OLSUN TÜRKİYEYİ DOĞU HARİÇ HEP GEZDİM BATMAN SEVDİĞİM İLLERDEN BİRİ

insallah canim benim.
sana da cok gecmis olsun.

moralimi yuksek tutmaya calisiyorum canim. insallah tez zamanda su tehlikeyi atlatiriz bebisimle beraber. ogleden sonra randevum var. hayirlisiyla.

insallah tatlim. hayirli haberlerlr gelmeyi cok istiyorum :/

Bende haftaya cumartesi gidicem. Benim gittiğim hastane 145 TL ye yapıyormuş sordum da. 70 TL de muayene ücreti alıyorlar direk kadın doğuma rand. alacağım için. Bakalım bizde neler çıkıcak. Kan testi hemen çıkmaması kötüymüş, bir daha onun içinmi gidicez. Çalışınca çok zor oluyor ya git gel h.içi izin almak istemiyorum h.sonu da 1 gün de olup bitmiyor işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…