- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.501
Günaydın hayırlı nurlu CumalarGününüz aydın olsun Haziranın güzel anneleri ...
Hayırlı Cumalar
Yine 2-3 saat uyumalı bir gece ..
Gidip 1 saat daha
@Ausencia
Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.
Sizin kullandığınız folik asitin adi ne?
Senin adına çok sevindim canım.. Hem eşin gelebilmiş, hem bebeğini görebildin.. Gözün aydın..
Masallah canim.2li test hakkinda bilgi verebilirmisin yaptirmis biri olarak??neye bakiyolar ultrasonda ve kanda?degerler ne olmali?
çalışıyorum işyerinin yemekleri eni telef etti. artık burdaki sağda solda olan cafelere dadandım. acı olmayan birşey bulayım dşyeCanim yemegi kendiniz yapmiyor musunuz veya is yerindeki yemekler mi öyle doktoruna soylersen sana bir ilac verir bende kullaniyorum isim vermeyim cunku her ilacın her insanda reaksiyonu alerji yapma riski farkli ama doktoruna ulasabiliecegin bir numara varsa ordan sana soyler
benimde canım deli gibi acı çekiyor akşam acı biber turşusu yedimçalışıyorum işyerinin yemekleri eni telef etti. artık burdaki sağda solda olan cafelere dadandım. acı olmayan birşey bulayım dşye
Gel Batmana vur acının dibine gece uyuyamıyorum resmen yav.benimde canım deli gibi acı çekiyor akşam acı biber turşusu yedim
gebelik fizyolojik çok doğal birşey diyen kimse yakalayıp döveceğim bence gayet patolojik beni alt üst etti yamuldum kaldım.
Gel Batmana vur acının dibine gece uyuyamıyorum resmen yav.
ühühühühüh bende yıllarca İzmirde yaşadım ne işim var benim Batmanda alışamadım birde gebelik eklendi kafayı yedim dibini sıyırıyorum ahhhh ahhhhhben egedeyim ama k.validemler doğulu gibi acayip acılı yerler
bir tarhanaları var acımı acı
normalde çok acı yiyemezken şimdi o çorbayı bile acı biberle yiyorum
iş dolayısıylamı batmana geldinizühühühühüh bende yıllarca İzmirde yaşadım ne işim var benim Batmanda alışamadım birde gebelik eklendi kafayı yedim dibini sıyırıyorum ahhhh ahhhhh
evet zorunlu hizmete geldim buraya daha 1,5 ay oldu geleli hayırlısı bakalımiş dolayısıylamı batmana geldiniz
ayy çok zor istemediğin bi memlekette yaşamak
inşallah çevren eşin dostun vardır
CANIM DAHA YENİ OLDUĞUN İÇİN ALIŞAMADIN BATMAN GÜZEL BİR YER ASLINDA TARİHİ OLSUN GEZİLECEK YER OLSUN İNSANLARI OLSUN TÜRKİYEYİ DOĞU HARİÇ HEP GEZDİM BATMAN SEVDİĞİM İLLERDEN BİRİevet zorunlu hizmete geldim buraya daha 1,5 ay oldu geleli hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun inşallahevet zorunlu hizmete geldim buraya daha 1,5 ay oldu geleli hayırlısı bakalım
tesekkur ederim tatlim. Allah razi olsun.İnşallah bi an evvel düzelir canım. Dualarımız seninle olsun...
Moralini yüksek tutmaya bak bebisin de etkilenmesin
insallah canim benim.Geçmiş olsun inşallah kötü bir haber almazsin yarın doktorun sıkıntı yok diyip göndersin inşallah.bebegin sağ selamet gelir umarım...
Senenin yarısı gribim boğazım yine şişti uyku yine zehir oldu surda 2 saat sonra çocuklar uyanır tüm gün koşturur sabaha zombiyim yine
moralimi yuksek tutmaya calisiyorum canim. insallah tez zamanda su tehlikeyi atlatiriz bebisimle beraber. ogleden sonra randevum var. hayirlisiyla.Canım güzel düşün ... bugün çok güzel haberlerle geleceksin buraya .
Lütfen sıkma canını .
Benimde oğlumda tam da bu haftalarda büyük bi kanama alanım oluşmuştu .
Geçti gitti ....
Ki sende olmayacakta inşallah
insallah tatlim. hayirli haberlerlr gelmeyi cok istiyorum :/olabilir canım değeri düşükse vermemiş olabilir :)
D dusunceli kizz canım köyü düşünüp strese girmeyin bebeğinle Allah büyük inşallah bugün güzel haberlerle geleceksin. Buna inanıyorum canım benim
Blackbluee1 canım maşallah kuzuna rabbim sağsalim kucağına Almayı da nasip eder inşallah
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?