- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.441
geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedimamin canım teşekkür ederim
Lökosit 2+ çıktı canım normal de çok değil ama yine de kusmadan dolayı serum takviyesinin yanına antibiyotik verdi şimdi 1+ ya düşmüş birde kültür verdim odanyarın belli olacak bakalım.
yok canım bana hem suyu arttır hemde ilaç tedavisi verdi serumdan sonra başladım
ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var@Ausencia
Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr
Kese görüldü
Kalp atışı duyuldu
Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.
Sizin kullandığınız folik asitin adi ne?
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
Benim ki folidocegeçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim
ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var
maşallah canım
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
Benimde lökosit 23 çıktı. Bakteri de vardı bide bende 50 civarı. Dr un verdiği ilacı içtim ama geçtimi geçmedimi bilmiyorum tekrar tahlil yaptırmadım.
Tahlil sonucuna doktor bakmadı mı canım? Benim teste bakıp, suyu artırmalısın dedi.. Senin testte, değerin sınırın dışındaysa yapılması gerekeni söyler doktorun.. Su sabit.. Belki sana munurol gibi tek kullanımlık ilaç verir.. Geciktirmeden göster.. Doktoruna gidemezsen, aile hekimine göster muhakkak.. Erteleme.. İdrar enfeksiyonu ise tedavi olmazsa sıkıntı çıkarır sana..
Kizlar sizce cinsiyeti ne olabilir yeniyim tam ekliyemedim ultrsason fotografiniEki Görüntüle 2068240
Sanirim kizKızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223
Resim de cok kucuk belli olmazki cinsiyetBenim guzel ablalarım needesiniz yaşu ultrason fotografıma bi bakaydınız sizi bekliyorum heycanla
Hayir 12+ dan sonra guzel bir resimle belli olurOlmaz mi ya
Tsk Ederim beklemek cok zor ya ama napalim baska secenek yokHayir 12+ dan sonra guzel bir resimle belli olur
Kac haftalik bebeginTsk Ederim beklemek cok zor ya ama napalim baska secenek yok
Benim ki folidoce
Bende bilmiyorum desem ah ablacım ya iki hafta once gittim doktor 2 aylik dedi simdiki 3 aylik diyo baska doktor 10 mu 11 tam bilmiyorum doktor d net bsy dese benim doktor Biraz yasli unutuyor herseyiKac haftalik bebegin
Benimde yüksekti mecbur antibiyotik kullandım ben canım doktor sanada başlamadı mı benim ilaçtan sonra düzeldi çok şukurKızlar idrar da lökosit değeri 25 çıkmış çok mu yüksek ? Allah korusun düşük olabilirmiş öyle yazıyor nette
Benimde yüksekti mecbur antibiyotik kullandım ben canım doktor sanada başlamadı mı benim ilaçtan sonra düzeldi çok şukur
Benim hiç belirti yoktu aile hekimliğinde rutin bakıyoruz dedi orda aldılar baktılar tesadüf öğrendim bazen hiç belirti vermiyebiliyormuşKizlar bu lokasite bakilmasimi gerekiyor benim doktor bisi demedi hic bana :/
Kizlar bu lokasite bakilmasimi gerekiyor benim doktor bisi demedi hic bana :/
Ben
Benim hiç belirti yoktu aile hekimliğinde rutin bakıyoruz dedi orda aldılar baktılar tesadüf öğrendim bazen hiç belirti vermiyebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?