2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim
ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var

maşallah canım

Benimde lökosit 23 çıktı. Bakteri de vardı bide bende 50 civarı. Dr un verdiği ilacı içtim ama geçtimi geçmedimi bilmiyorum tekrar tahlil yaptırmadım.

Kızlar benim durumum biraz değişik oldu. Özele gidiyordum basit tahliller için 700 tl istediler bende dışarıda yaptırdım devlette zaten hastaneyide değiştircem artık oraya gitmiycem. Devlette ki doktor idrar yolu enfeksiyonu olarak bir ilaç yazmış güvenip içmedim anlayacağınız. Doktor cuma istemişti tahlilleri bende çok kötüydüm cumartesi memlekete geldim annem baksın biraz diye burada yaptırdım özelde istediklerinin çoğu gereksiz dedi hakikaten internetten baktım istenilenleri devlet yapmış fazlası yazmıyordu. Yani şuan allak bullağım.

Benim guzel ablalarım needesiniz ya şu ultrason fotografıma bi bakaydınız sizi bekliyorum heycanla

Ben
Benim hiç belirti yoktu aile hekimliğinde rutin bakıyoruz dedi orda aldılar baktılar tesadüf öğrendim bazen hiç belirti vermiyebiliyormuş

Simdi baktim cnm netten idrar yolunda enfeksiyonmus lokasit fazlaligi.Ama belirti verir ya idrar yolu iltihabi ne bilim idrara sik cikma yanma filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…