2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın güzel anneler :) ben bütün sorunlarımı çözdüm şükür. Testler felan halledildi. Şimdi size yine acemice bir soruyla geldim, şuan 8 haftalığız devlette ki doktor 1 ay sonra gel ikili tarama yapılsın dedi bende kendime yeni bir doktor buldum oraya gideceğim oraya da bir ay sonra gideyim daha erken gitmeme gerek yok dimi

şimdi önemli olarak önümüzde 12. hafta var ikili test haftası önceden gitmeye pek de gerek yok

Hayirli cumalar guzel anneler.yine kotu kosturmali ekşın ruyalarla dolu ve bol bolunmeli bol wc ziyaretli bi gecenin sonundan ciktim.neyseki raporluyum calismiyorum ama haftaya bitiyor
Bugun doktor randevusu olanlar guzel haberlerle gelsin insaallah.keske benim de randevum olsaydi bebisimi gorseydim bugun
Benim son iki uc gundur nefes darligim oluyor sanki cok yemisim de nefes alamiyormusum tikanmisim gbi bir his.maden suyu fln içiyorum cok yedigimden sandigim icin alakasi yok.meger bugunki aciklamayi okudum altta ondanmis.bundan sonra alismamiz lazm sanirim bu nefes darligi hissine
Son bikac haftadir kasiklarimda karnimda mavi damarlar ciktigini fark ettim.gogsum zaten yaprak gbi damarli damarli bebisimin nimeti mamasi o

Kızlar acil SOS

ben sabah uyku sersemi çok süper on numara gerindim karnımıda baya baya sağlam kastım
Eşşeğim eşşek biliyorum
Gerinmek zararlıdır diye net bi tıbbi bilgi yok mill sporcuların maraton koşup halter kaldırdığını balerinlerin baleye devam ettiğini büyüklerimizin tarlada 9 ay boyunca çalışmaya devam ettiğini vs düşünürsek zaten bilimsel olmuyor.
Ama benim için çok fena büyğkler gerinme derler
Sizin bu konuda kendi yaptığıunız duyduğunuz bildipiniz ne
Bugun dr kontrolum var zaten dr ye gidicem onun dışında direk şahsi uygulamanızı ve bildijlerinizi söler misiniz

Canım bende 80 tl muayene 45 de kan testi ücreti verdik anlican 125 tl ye hallettik. Sonucları telefon ile alacağım için tekrar gitmeme gerek kalmayacak. Bugün öğleden sonra arayacağım. Sonuçlarla ilgili olarak ta yazarım

11 ve 14. Haftalar arası gitmelisin canım ne erken ne geç

Benimde 1 hafta öncesi felaketti şuan sadece sabahları aç karnına. Ama kokulara hassasiyetim devam ediyor her türlü kokuyu alıyorum ve midem hemen kalkabiliyor.

gecen hafta full serum yedım 8 haftalıktı allahm oluyorum dedım bulantıdan hatta kaburgalarım suan cok kotu bu hafta ayvaya başladım cok nadır bole bulantım olsun korktum bende bısı mı var dıe

Kaç haftalıksin canım? Ben de çok kötüydum dün özellikle mahfildum bugün sanki hamile değilim her şey normal. 4 haftadır böyle uyanmamistim.

9+2 oldum ben. 5. haftada başladı 7 /8 tavandı artık kendımı oldurecegım asamaya gelmıstım öğürmekten kendımı nasıl kastıysam suan kaburgalarım acıyor yatamıyorum. ama ayva ıyı geldı. dneeyın tavsıye ederım. suan sadece gaz sıkıntım var. goguslerım bı ınıyor bı çıkıyor. ıster ıstemez korkuorum yarın o yüzden doktora randevu aldım

ilk zamanlar değilde karnın şiştiğinde belki yapılmaz ama suan bence bir sorun teşkil etmezx
Kızlar ben sürekli turşu yiyorum sürekli ona aşeriyorum çıldırıciiğiim artık
turşu sağlıklıdır ama tuza dıkkat et ödem yapmasın
bulantılarla aranız nasıl
benı gectıgımız haftalarda cok sıddetlıyken bu hafta yok. normal mıdır bu durum
şükürler olsun iyiym işteyken bir şey yok eve gidince ev kötü kokuyor gibi geliyor yemek yapıyorum o arada bulantım oluyor sonra yaptğım yemeği de yiyemiyorum akşamları açım iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım da istemiyor

Ben enox kullaniyorum benim esim yapiyor. Clexane de kullandim. Esim ignenin icindeki bitince igneyi cikarip pistonu oyle attiriyor ici bos oluyor nadiren icinde biraz kalmos oluyor ondan da birsey olmaz bence

Kızlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyormusunuz?
Aile hekimliği 'Bebeğim Yolda' isimli, Sağlık Bakanlığının hazırladığı bir kitapçık vermişti bana.. Orada yazıyordu.. Baktım ama bulamadım şuan kitapçığı.. Belki elinde olan arkadaş varsa yazabilir.. Tabi ben de bulursam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…