- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.521
şimdi önemli olarak önümüzde 12. hafta var ikili test haftası önceden gitmeye pek de gerek yokGünaydın güzel anneler :) ben bütün sorunlarımı çözdüm şükür. Testler felan halledildi. Şimdi size yine acemice bir soruyla geldim, şuan 8 haftalığız devlette ki doktor 1 ay sonra gel ikili tarama yapılsın dedi bende kendime yeni bir doktor buldum oraya gideceğim oraya da bir ay sonra gideyim daha erken gitmeme gerek yok dimi
şimdi önemli olarak önümüzde 12. hafta var ikili test haftası önceden gitmeye pek de gerek yok
Bende çok yiyorum ama tuzlu olduğu için şişkinlik yapıyorKızlar ben sürekli turşu yiyorum sürekli ona aşeriyorumçıldırıciiğiim artık
Bende haftaya cumartesi gidicem. Benim gittiğim hastane 145 TL ye yapıyormuş sordum da. 70 TL de muayene ücreti alıyorlar direk kadın doğuma rand. alacağım için. Bakalım bizde neler çıkıcak. Kan testi hemen çıkmaması kötüymüş, bir daha onun içinmi gidicez. Çalışınca çok zor oluyor ya git gel h.içi izin almak istemiyorum h.sonu da 1 gün de olup bitmiyor işler.
Günaydın güzel anneler :) ben bütün sorunlarımı çözdüm şükür. Testler felan halledildi. Şimdi size yine acemice bir soruyla geldim, şuan 8 haftalığız devlette ki doktor 1 ay sonra gel ikili tarama yapılsın dedi bende kendime yeni bir doktor buldum oraya gideceğim oraya da bir ay sonra gideyim daha erken gitmeme gerek yok dimi
Benimde 1 hafta öncesi felaketti şuan sadece sabahları aç karnına. Ama kokulara hassasiyetim devam ediyor her türlü kokuyu alıyorum ve midem hemen kalkabiliyor.bulantılarla aranız nasıl
benı gectıgımız haftalarda cok sıddetlıyken bu hafta yok. normal mıdır bu durum
Benimde 1 hafta öncesi felaketti şuan sadece sabahları aç karnına. Ama kokulara hassasiyetim devam ediyor her türlü kokuyu alıyorum ve midem hemen kalkabiliyor.
Kaç haftalıksin canım? Ben de çok kötüydum dün özellikle mahfildum bugün sanki hamile değilim her şey normal. 4 haftadır böyle uyanmamistim.bulantılarla aranız nasıl
Kaç haftalıksin canım? Ben de çok kötüydum dün özellikle mahfildum bugün sanki hamile değilim her şey normal. 4 haftadır böyle uyanmamistim.
Kızlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyormusunuz?
ilk zamanlar değilde karnın şiştiğinde belki yapılmaz ama suan bence bir sorun teşkil etmezxKızlar acil SOS
ben sabah uyku sersemi çok süper on numara gerindim karnımıda baya baya sağlam kastım
Eşşeğim eşşek biliyorum
Gerinmek zararlıdır diye net bi tıbbi bilgi yok mill sporcuların maraton koşup halter kaldırdığını balerinlerin baleye devam ettiğini büyüklerimizin tarlada 9 ay boyunca çalışmaya devam ettiğini vs düşünürsek zaten bilimsel olmuyor.
Ama benim için çok fena büyğkler gerinme derler
Sizin bu konuda kendi yaptığıunız duyduğunuz bildipiniz ne
Bugun dr kontrolum var zaten dr ye gidicem onun dışında direk şahsi uygulamanızı ve bildijlerinizi söler misiniz
turşu sağlıklıdır ama tuza dıkkat et ödem yapmasınKızlar ben sürekli turşu yiyorum sürekli ona aşeriyorumçıldırıciiğiim artık
şükürler olsun iyiym işteyken bir şey yok eve gidince ev kötü kokuyor gibi geliyor yemek yapıyorum o arada bulantım oluyor sonra yaptğım yemeği de yiyemiyorum akşamları açım iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım da istemiyorbulantılarla aranız nasıl
Ben enox kullaniyorum benim esim yapiyor. Clexane de kullandim. Esim ignenin icindeki bitince igneyi cikarip pistonu oyle attiriyor ici bos oluyor nadiren icinde biraz kalmos oluyor ondan da birsey olmaz benceMide bulantısı olunca denemedik yol bırakmayan bulantı geçince birşey mi oldu diye huzursuzlanan varmı benim gibi ? Dün akşam eşimle tartıştım. O alttan aldı ama ben öfkeden coştum. Bağırdım ağladım adamı odadan kovdum. Şimdide bebek iyimi diye kendi kendimi yiyorum. Bu arada enox iğne kullanan varmı ? Clexane gibi değilmi bu meret batırdım sonuna kadar pistonu ittim ama kendi atmadı. Geri çıkardım dozu az almayayım diye tekrar girip ittim gitmeyince geri çektim çekince otomatik attı. İçinde az bişey kalmış sanki ya
Aile hekimliği 'Bebeğim Yolda' isimli, Sağlık Bakanlığının hazırladığı bir kitapçık vermişti bana.. Orada yazıyordu.. Baktım ama bulamadım şuan kitapçığı.. Belki elinde olan arkadaş varsa yazabilir.. Tabi ben de bulursam..Kızlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyormusunuz?
Yeşil çay da içmeyin. Ödem atan metabolizma hızlandıran çaylardan uzak durmakta fayda var.Kızlar hamilelikte hangi bitki çaylarını içebiliriz? Biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?