2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Simdi baktim cnm netten idrar yolunda enfeksiyonmus lokasit fazlaligi.Ama belirti verir ya idrar yolu iltihabi ne bilim idrara sik cikma yanma filan
Bende hiç belirti vermedi canım hatta kulturde yaptırdım bayağı yuksek çıktı doktorum 1 hafta bekleyip yine tahlil yaptı aynı sonuç çıktı rutinler de var zaten merak etme bakmışlardır muhakkak

Yazmış ama ben önce yüksek mi illa ilaç mı kullanmak gerekir diye araştırmak istedim
Benim lokosit 10 du canım kulturde 100.000 koloni çıkmıştı bence sende kultur yaptır doğru antibiyotik başlanır sonuca göre merak etme antibiyotik güvenli olanlarından kullanıyolar zaten diğer turlu daha büyük risk Ai

Kızlar yardım edin....10+1 deyim.ama çok karnım siş ve hazım. Var nefes alamıyorum. Bugün sadece ıspanak ve havuç yedim yoğurtlu. Gaz yapacak birşey yemedim.ay napalm. Bilmiyorum .yaşayan var mı ya da napmaliyimm

Merhaba. Yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. Mide bulantısı ve yanması zor gerçekten. Erken yanmalar yediklerinizle ve stresle de ilgili olabilir. Hamileyken ben iki kere yanma yüzünden hastanelik olmuştum. Sebep acı yeme ve stresti. Göbüşler ne durumda ? Benimki bol giyindiğimden dışarıdan belli olmuyor ma ben aynada hafif çıkıntı görüyorum. Unutmuşum bu duyguyu. Biraz garipsedim.Bir arkadaş Folbiol'u sormuştu. Ben iki gün öncesine kadar kullanıyordum. Değerim hakikaten de üst sınıra çıkmış. Şimdi Regenesis multivitamin kullanıyorum. Sağ böbreğim zaman zaman ağrıyor. Eşim kızımda da olduğunu söylüyor. Ben unuttum o unutmamış. Bizde durumlar ters kızlar. Hamileyken ben daha sakin eşim daha ilgili oluyor. Başkası baksa 5- 6 tane doğururum :) Doğum sonrası yine Külkedisi oluyorum o ayrı.

Yoğurt hatta havuç da gaz yapar canım.

Yazmış ama ben önce yüksek mi illa ilaç mı kullanmak gerekir diye araştırmak istedim
Canım idrarda sıkıntı varsa ilacını iç.. Tedavi edilmediğinde bakteri idrar yolundan böbreklere geçer.. Tedavin güçleşir.. İstersen internetten araştırabilirsin.. İlaca da bakabilirsin, hamileler için ne denildiğine.. Eczacıya da sorabilirsin emin olmazsan.. Ama bence iç.. Geçmiş olsun..

Hep bu folik asit yaa.. Folik asiti iki gün içmedim ardından akşamları içmeye başladım ve geçti.. Tabi yine hafif gaz var ama önceden karnım aşırı derecede şişti..

Bende gebeligin basindan beri var enfeksiyon ki normalde hic olmam.hastanede oldugum süreçte hep serum yiyordum zaten dr bisey vermedi ilac fln.eser miktardaydi sonra iki poztif oldu yine vermedi uc oldu antibiyotik basladi damardan.gebelerin kullanabilecegi turden tabiki.gecti cok sukur
Bi kez mantar baslangici oldum gecenlerde.o zamanda vajinal tablet verdi ama onu cok kullanamadm iki uc kez kullandm gecti o da.ilerlemesi daha kotu
Bu tur seyler icin ilac kullanmaktan cekinmiyorum.zararli oldugu icin degil ama bulanti icin veya mide icin veya agri kessin diye ilac kullanmak istemiyorum.ne kadar az o kadar iyi

İnternetten baktım zaten bana yazdığı ilaç monurol saşe tek kullanımlıkmış yani o kadar da ileri bir durum da değilmiş şükür :)

yoğurt gaz yapmış olabilir canım
bana süt gaz yapmıyor fakat ayran inanılmaz gaz yapıyor şişiyorum gazi atamayinca midemde çok fena oluyor
maden suyu içip sakız çiğniyorum ben rahatlatiyor

sana da geçmiş olsun canım bende hayatımda ilk kez mantar oldum ama çok az görünüyor dedi insallah cabuk atlatırız ilaçta içilmiyor zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…