- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.461
Yazmış ama ben önce yüksek mi illa ilaç mı kullanmak gerekir diye araştırmak istedimBenimde yüksekti mecbur antibiyotik kullandım ben canım doktor sanada başlamadı mı benim ilaçtan sonra düzeldi çok şukur
Bişey demediyse yüksek değildir genelde tahlillerin arasında vardır
Bende hiç belirti vermedi canım hatta kulturde yaptırdım bayağı yuksek çıktı doktorum 1 hafta bekleyip yine tahlil yaptı aynı sonuç çıktı rutinler de var zaten merak etme bakmışlardır muhakkakSimdi baktim cnm netten idrar yolunda enfeksiyonmus lokasit fazlaligi.Ama belirti verir ya idrar yolu iltihabi ne bilim idrara sik cikma yanma filan
Ama ben idrar tahlili hic yaptirmadim ki ???
Bende hiç belirti vermedi canım hatta kulturde yaptırdım bayağı yuksek çıktı doktorum 1 hafta bekleyip yine tahlil yaptı aynı sonuç çıktı rutinler de var zaten merak etme bakmışlardır muhakkak
Canım ne kadarlık gebesin ? Doktorlar genelde bu tahlilleri kalp atışından sonra felan istiyorlar tsh kan sayımı felan yaptırdın mı onlarla birlikte istedi benim dr
Benim lokosit 10 du canım kulturde 100.000 koloni çıkmıştı bence sende kultur yaptır doğru antibiyotik başlanır sonuca göre merak etme antibiyotik güvenli olanlarından kullanıyolar zaten diğer turlu daha büyük risk AiYazmış ama ben önce yüksek mi illa ilaç mı kullanmak gerekir diye araştırmak istedim
Aile hekimliğinden yap canım istersen10 haftalik gebeyim cnm.tsh kan sayimi verdim yeni hatta.ama idrar istemedi ki benden ???
Yoğurt hatta havuç da gaz yapar canım.Kızlar yardım edin....10+1 deyim.ama çok karnım siş ve hazım. Var nefes alamıyorum. Bugün sadece ıspanak ve havuç yedim yoğurtlu. Gaz yapacak birşey yemedim.ay napalm. Bilmiyorum .yaşayan var mı ya da napmaliyimm
Aile hekimliğinden yap canım istersen
Ölüyorum yaaYoğurt hatta havuç da gaz yapar canım.
Canım idrarda sıkıntı varsa ilacını iç.. Tedavi edilmediğinde bakteri idrar yolundan böbreklere geçer.. Tedavin güçleşir.. İstersen internetten araştırabilirsin.. İlaca da bakabilirsin, hamileler için ne denildiğine.. Eczacıya da sorabilirsin emin olmazsan.. Ama bence iç.. Geçmiş olsun..Yazmış ama ben önce yüksek mi illa ilaç mı kullanmak gerekir diye araştırmak istedim
Hep bu folik asit yaa.. Folik asiti iki gün içmedim ardından akşamları içmeye başladım ve geçti.. Tabi yine hafif gaz var ama önceden karnım aşırı derecede şişti..Kızlar yardım edin....10+1 deyim.ama çok karnım siş ve hazım. Var nefes alamıyorum. Bugün sadece ıspanak ve havuç yedim yoğurtlu. Gaz yapacak birşey yemedim.ay napalm. Bilmiyorum .yaşayan var mı ya da napmaliyimm
İdrardaki lokosit kanda çıkmaz canım çıkması için bayağı ilerlemiş olması gerekiyo enfeksiyonununHemogramda yani kan sayiminda wbc diye bakiliyomus canim lokasite.kandan bakiliyomus smdi baktim
Canım idrarda sıkıntı varsa ilacını iç.. Tedavi edilmediğinde bakteri idrar yolundan böbreklere geçer.. Tedavin güçleşir.. İstersen internetten araştırabilirsin.. İlaca da bakabilirsin, hamileler için ne denildiğine.. Eczacıya da sorabilirsin emin olmazsan.. Ama bence iç.. Geçmiş olsun..
Hep bu folik asit yaa.. Folik asiti iki gün içmedim ardından akşamları içmeye başladım ve geçti.. Tabi yine hafif gaz var ama önceden karnım aşırı derecede şişti..
yoğurt gaz yapmış olabilir canımKızlar yardım edin....10+1 deyim.ama çok karnım siş ve hazım. Var nefes alamıyorum. Bugün sadece ıspanak ve havuç yedim yoğurtlu. Gaz yapacak birşey yemedim.ay napalm. Bilmiyorum .yaşayan var mı ya da napmaliyimm
sana da geçmiş olsun canım bende hayatımda ilk kez mantar oldum ama çok az görünüyor dedi insallah cabuk atlatırız ilaçta içilmiyor zorBende gebeligin basindan beri var enfeksiyon ki normalde hic olmam.hastanede oldugum süreçte hep serum yiyordum zaten dr bisey vermedi ilac fln.eser miktardaydi sonra iki poztif oldu yine vermedi uc oldu antibiyotik basladi damardan.gebelerin kullanabilecegi turden tabiki.gecti cok sukur
Bi kez mantar baslangici oldum gecenlerde.o zamanda vajinal tablet verdi ama onu cok kullanamadm iki uc kez kullandm gecti o da.ilerlemesi daha kotu
Bu tur seyler icin ilac kullanmaktan cekinmiyorum.zararli oldugu icin degil ama bulanti icin veya mide icin veya agri kessin diye ilac kullanmak istemiyorum.ne kadar az o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?