Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hemşireme danıştım, kırmızı renkte kanama yoksa sorun yok diyor. Ama bu sabah yine lekelenme gördüm, yani üç gündür az az devam ediyor. Üç günde hala yerleşemedi mi yani, ben artık negatif oldu diye korkmaya başladım😭
Ama düşündüğün gibi bir durum olsa seni mutlaka hastaneye yonlendirirlerdi diye düşünüyorum bir de dolu dolu daha açıkcasi bir pet dolusu olursa korkun diyolar ama gönlün rahat etmiyorsa direk doktorunu talep et telde onunla bı görüş istersn

Ama düşündüğün gibi bir durum olsa seni mutlaka hastaneye yonlendirirlerdi diye düşünüyorum bir de dolu dolu daha açıkcasi bir pet dolusu olursa korkun diyolar ama gönlün rahat etmiyorsa direk doktorunu talep et telde onunla bı görüş istersn
Doktorun cep numarası var zaten ama kongrede diye rahatsız etmek istemedim. Sonuçta onca hasta görüyorlar sıkıntılı bir durum olsa bir şey yaparlardı diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Öyle ped dolduracak kadar değil kesinlikle ama üç gündür az az geliyor anlamadım😣

Eğer pgt yaptırmamış olsaydım çok iyi kalite dedikleri embriyoları transfer edeceklerdi ve bu da yüzde yüz ya düşük ya kalp durması ile sonuçlanacaktı. Araştırmıştık farklı genetik doktorlarına da danıştığımız birşeydi genetikçi arkadaşımız da var. Hepsi de önerdi. Genelde açıklanamayan gebelik kaybı varsa eğer eşlerde de kromozomal bir sıkıntı yoksa embriyo oluşurken kromozamal hata olabiliyormuş bu da gebe kalamama ya da gebelik kaybı ile sonuçlanıyor. Biz de elimizden gelen herşeyi yapalım olmuyorsa gerçekten Allah nasip etmiyordur diyip otururuz diyoruz. Keşke yapsaydım pişmanlığı yaşamak istemiyorum. Pgt konusu başta kafamı karıştırmıştı yaptırırken bile kimi zarar görüyor da diyor ama çok iyi kalite dedikleri sağlıksız gelince iyiki yaptırmışım dedim bir kez daha kayıp yaşamak istemiyorum çok zor gerçekten. Doktorların da birçok konuda görüş ayrılığı varken birine inanıp ona göre yürümeyi seçiyoruz işte. Çok teşekkür ederim umarım sizin de hepimizin de kucağı sağlıklı hayırlı bebeklerle dolar 🌸🌼🤗
Merhaba pgt ye kaç embriyo gönderdiniz? Normal gelen oldu mu ve kalitesi neydi acaba? Ben de şimdi iki kayıp yaşayınca dondurulmuşlara pgt başlatıcam da hangi kalitedekilere pgt uygulandı merak ettim? 🌸

Enerjine hayranım regl oldum pozitif enerji gonder bizlere sürece girdik🥰🥰

Hadi gözün aydın olsun inşallah canım herşey çok güzel olsun sağlıklı ilerlesin sürecin Rabbim sonunda bebek 👶 müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲💕 bütün pozitif enerjileri ⚡😎gönderiyorum her Daim pozitif ol bebeğin bu sefer gelecek diye evrene mesaj gönderelim. Allahım seni sevindirsin inşallah Amin 🤲🫶🏼

Günaydın Mayalacm,yarın test günün yazmışsın çok heycanladim herşey beklediğinden de güzel geçsin Almanya da mı yasiyorsun

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun 🤲❤️ evet canım yarın kan test günüm çok şükür beklenen gün geldi dilerim güzel sağlıklı hayırlı haberler alırım inşallah Amin 🤲🥹🥰
Evet canım 15 yıldır burada yaşıyorum 🫶🏼☺️

Günaydın kızlarrr
Herkese bol şans güzel haberler bekliyoruz. Mayala ikiz haberlerini getirse gel 🫣 bugün sonuç bekleyen herkesten güzel haberler alırız inşallah. Tedaviye yeni başlayanlara bol şans.

Günaydın ☀️ canım hayırlı zamanlar 😘
Amin Amin inşallah dilerim güzel haberler alırız inşallah dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Amin 😍

Canım Arkadaşlarım hepinize günaydın 🌸🌺🌸

Çok güzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallah Amin 🤲🥰

Doktorun cep numarası var zaten ama kongrede diye rahatsız etmek istemedim. Sonuçta onca hasta görüyorlar sıkıntılı bir durum olsa bir şey yaparlardı diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Öyle ped dolduracak kadar değil kesinlikle ama üç gündür az az geliyor anlamadım😣

Canım korkma çoğu kişi yaşadı ve hamile kalıp hâlâ yaşayan var korkma gönlünü ferah tut dilerim bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuştur Amin 🤲🥰

mbtcry mbtcry hanımcımın yarın transferi var Arkadaşlar bol dua 📿 edelim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Allahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur sonunda sevinç gözyaşları 🥲 dökmek nasip olsun Amin 🤲💜

Merhaba arkadaşlar. Hep uzaktan takip ediyordum sizi. Bugün yazmak istedim. Dondurulmuş embriyo 5bb ve 2bb iki transfer yapıldı23 Nisan da.Yaş 42 tek belirti belim ağrıyor. Umudum kayboluyor sanki
Merhaba, hayırlısı olsun sizin için umarım her şey yolunda gider 🙏🏻 transfer sonrası belirtilerin hiç bir anlamı yok. Transfer sonrası oluşan tüm belirtiler ilaç kaynaklı. Burada da gördük hiçbir anlamlı belirtisi olmayan çok kişi pozitif haberi aldı, çok belirtisi olup negatif haber alan da… yüreğinizi ferah tutun haftaya belli olacak zaten 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Hep uzaktan takip ediyordum sizi. Bugün yazmak istedim. Dondurulmuş embriyo 5bb ve 2bb iki transfer yapıldı23 Nisan da.Yaş 42 tek belirti belim ağrıyor. Umudum kayboluyor sanki
Benim de yaşım 41 ,hiç bir belirtim olmadı burda yazan arkadaşlarınkini okuduğumda sanırım benim tutunmadi diye düşündüm 7. Gün idrarda kırmızı çizgi gorunce beta verdim ve olumluydu ,o yüzden herkesin bedeni tepkileri kendine münhasır aslında belirti aramamak gerekiyormuş, inşallah çok güzel haberler alirsnz

Merhaba pgt ye kaç embriyo gönderdiniz? Normal gelen oldu mu ve kalitesi neydi acaba? Ben de şimdi iki kayıp yaşayınca dondurulmuşlara pgt başlatıcam da hangi kalitedekilere pgt uygulandı merak ettim? 🌸
Benim 2bc bile çözülüp gönderilmiş kalitesine takılmayın bence nasip her şey .Allah ol der ve olur 🌸

Merhaba canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunmuştur annelerine Allahım yüzünü güldürsün inşallah dilerim hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın Amin 🤲💕 canım herkeste belirti olmayabilir belirti olmadan pozitif gören çok var herkesin vücudu farklı tepki verir başka kişilerle karşılaştırıp moralini bozma umudunu sakın kaybetme herşey gönlünce olsun inşallah 🤲❤️

LunaLovegoodd LunaLovegoodd F fatsek kızlar günaydın. Benim sadece tek bir 3. gün embriyom var o yüzden biraz gerginim açıkçası. Sizde durumlar nasıl?

Bu süreçte herhangi bir takviye kullanacak mısınız? Ben folik asit ve d vitamini kullanıyorum ama ayrıca transfer hazırlık ve sonrası için balık yağı ve koenzim q10 takviyesi sipariş ettim.

Ayrıca embriyo glue yaptıracağım 🩷

Back
X