- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Haziran anneligini çok sevdin galiba canım. İnşallah nasip olur hepimize göz ucuyla girip topiklere baksamda 1 yılı geçti artık umutlarımda iyice tükendi. Hayırlısı...Merhaba arkadaşlar 2015 haziran annesiyim inşallah 2018 haziran annesi de olurum ikinci yavruma kavuşurum. Bat 15 Ekim gelin birlikte heyecankmizi güzel haberlerimzi paylaşalım kızlar
Merhaba canım hoşgeldin topigimize ilk gibisiniz sensin inşallah bize de nasip olurGebeligimi bu ay ogrendim. bu duruma gore haziran annesi olacagim galiba
Hayırlısı olsun canım bende bayağıdır uğraşıyorum 2. Icın inşallah uğurlu gelir hepimizeHaziran anneligini çok sevdin galiba canım. İnşallah nasip olur hepimize göz ucuyla girip topiklere baksamda 1 yılı geçti artık umutlarımda iyice tükendi. Hayırlısı...
hosbuldum. insallah canim.Merhaba canım hoşgeldin topigimize ilk gibisiniz sensin inşallah bize de nasip olur
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucakla bebegini insallah :) hamilelerin duasi kabul olurmus dualarında bizi de unutmaGebeligimi bu ay ogrendim. bu duruma gore haziran annesi olacagim galiba
tabi ki canim. sizler icin de dua ediyorum. saglicakla ve mutlulukla en guzel haberi en yakin zamanda alin insallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucakla bebegini insallah :) hamilelerin duasi kabul olurmus dualarında bizi de unutma
Amin cnm allah razi olsun
tabi ki canim. sizler icin de dua ediyorum. saglicakla ve mutlulukla en guzel haberi en yakin zamanda alin insallah
Hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun acı günler artık inşallah bu ay mutlu haberi alırız hep birlikte sevinirizKızlar merhaba insallah hepimiz haziran anneleri oluruz . ben geçen sene aralık ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm toplamda 6 adet 5. Gün embriyom olmustu.4 ü dondurulmustu 2 tanesi transfer edilmisti. Ve 1 tane embriyo da bölünüp üçüzlerime hamile kalmıştım. Fakat rahim agzı yetmezligi varmış bende ve 18 haftalık erken doğumla bebeklerimi kaybettim nisan ayında.zorlu bir sürecti atlatabildim cok sükür. Ve simdi kendimi hazır hissettim pazartesi günü dondurulmuslarimla transfer oldum . allah nasip eder de hamile kalırsam eger haziran annesi olucam nasipse :) cok heyecanlıyım sizler gibi :)
Hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun acı günler artık inşallah bu ay mutlu haberi alırız hep birlikte sevinirizKızlar merhaba insallah hepimiz haziran anneleri oluruz . ben geçen sene aralık ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm toplamda 6 adet 5. Gün embriyom olmustu.4 ü dondurulmustu 2 tanesi transfer edilmisti. Ve 1 tane embriyo da bölünüp üçüzlerime hamile kalmıştım. Fakat rahim agzı yetmezligi varmış bende ve 18 haftalık erken doğumla bebeklerimi kaybettim nisan ayında.zorlu bir sürecti atlatabildim cok sükür. Ve simdi kendimi hazır hissettim pazartesi günü dondurulmuslarimla transfer oldum . allah nasip eder de hamile kalırsam eger haziran annesi olucam nasipse :) cok heyecanlıyım sizler gibi :)
Aminn canım inşallah bu bebeğe o kadar çok ihtiyacım var ki inşallah gelir minik mucizem bu ay
tabi ki canim. sizler icin de dua ediyorum. saglicakla ve mutlulukla en guzel haberi en yakin zamanda alin insallah
Az kalmış canım hadi topigimizin 2. Gebişi sen olursun inşallah hoşgeldinBen de mayisannlerine denk gelemedim. İnsallah haziran bizimdir :) regl e kaldi 5gun :)
Sagol cnm allah razı olsun . hosbuldum :) insallah bebisler gelir göbüslerimize birlikte geciririz hamisliklerimizi :)Hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun acı günler artık inşallah bu ay mutlu haberi alırız hep birlikte seviniriz
Amin insallah. İsteyen herkesssss burada olsun :)Az kalmış canım hadi topigimizin 2. Gebişi sen olursun inşallah hoşgeldin
Gebeligimi bu ay ogrendim. bu duruma gore haziran annesi olacagim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?