2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Soda şişem ve yanar dönerli meyve tabağı gibi midemle uyandım :)

Gel şimdi uyu uyuyabilirsen aus ....

Geçmişi okuyayım bari :KK15:

Öncelikle herkesgibiyim herkesgibiyim canım seni tekrar gördüğüme çok sevindim :KK200:
Epey meraklanmıştık .. yeniden hoş geldin :) bu kadar ara verme bi daha :KK66:

D dusunceli kizz sende gelmişsin :KK60: habersiz bırakmayın öyle ... gözler arıyor .

Beybisi123 Beybisi123 canım ikili test ile ilgili geçmişte fikrimi yazmıştım bende.
Yaptırmayacağım.
Bunun sebebide tamamen bir olasılık testi olması . Ama ruhsal olarak beni olumsuz bir duruma hazırlayacak net bilgi vermeyecek ... bana risk hesabı yapacak .
Bunu duymaya ihtiyacım yok.:KK66:

B bacart hoşgeldin aramıza .... ilk sayfadaki tabloya ait bilgilerini bana yazarsan ..senide ekleyelim tablomuza ....

J jelibons akşam gece ne zaman acılırsam yiyorum valla ama peynir , galeta ..ayva..elma vs ...
Kefiri deneyeceğim mutlaka :KK36:

.
Geçmiş olsun canım..bir Daha olmasın inşallah..Benim gecem de berbatti..mide bulantisindan huzursuzluktan hiç uyumadim..sabah 7den sonra uyumusum eşim gidince artık..Kafayı yiyecektim resmen.Siniri bozuluyor insanın bir deeee:KK53:
Aynen şu an mışıl mışıl uyumam lazım ama midemden uyandım .. uyanış o uyanış ... gecede 40 kez kalkarım .
Bende 08/10 arası uyuyorum sabah kesintisiz

ay canım ya çok geçmiş olsun valla şuan hiç birşey hissetmiyorum Rabbim böyle güzel gitmeyi bana da sizede nasip eder inşallah. kız olabilir ozaman kızlar annelerine biraz sıkıntı yapıyormuş.

Hadi inşallah diyeyim canımm ya :KK36:

Çok çok geçmiş olsun, gerçekten geldi mi hepsi üst üste geliyor ama az kaldı ikinci trimesterda biraz daha rahatlarsın inşallah. Mide yanmasına gaviscon kullanabilirsin istediğin kadar, rahatlatıyor baya. Şükür bende bişey yok şimdilik,dinlen bol bol canım.

Canım çok yüksek değil ama doktoruna şöyle tek kullanımlık bir toz var onu verir büyük ihtimalle. Bende de vardı ben kullandım şimdi geçti sanırım :)önlemini al ama ihmal etme.

Inşallah böyle edersin canım benim :dua:
Inan çok zor .
Eşime de tuhaf geliyor .. bu hallerim .
Mız mızda değilimdir hiç bilir .
Dr a gidelim mi ya niye böylesin diyip duruyor :)

Ausencia Ausencia

Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr :anneadayı:
Kese görüldü :nazar:
Kalp atışı duyuldu :nazar:

Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.

Sizin kullandığınız folik asitin adi ne? o_O

Ayy folbiol u görünce bi diken diken oldum .
5 mg lık dozu yüksek evet canım .
Bana da verilmişti hem de kaza ile 2 kez günde :KK62: değerim yüksek çıktı .. bıraktım .
Takviye almıyorum şu an .
Sanırım bu gidişimle omega3 başlanmasını isterim .

Bu arada hayırlı olsun miniğin kalp atışları ... :KK200:şimdi teldeyim yarın pc den eklerim canım .

Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223

Oyyyyyy maşallah subhanallah annesi:KK200:
Kocaman olmuş

Kizlar sizce cinsiyeti ne olabilir :nazar::KK200:Eki Görüntüle 2068240

Canım tamamenn hisle kız diyorum :)

Keseye göre ya da nub a göre söyleyen arkadaşlar oluyor .

Sağlıklı sıhhatli olsun da:KK200:

Evet gozlerimiz seni de aradı.. üzülüp gerilme lütfen stres bebeğe çok etkili. Bak önlemini almışsınız,iğneye baslamissiniz. Allah'ın izniyle sağ salim alırsın kucagina inşallah :)
tesekkur ederim canim. onlemi aldik ama korkum cok fazla ya. yarin devletteki dr uma gidicm. amin cumlemiz. :)

Geçmiş olsun canıım çok hiç duymamıştım kesede kanama ihtimali nasıl birşey o ?? Sen gene iyisin en azından üzgün ve gergin olmanın sebebi var ben durduk yere saçma sapan öyleyim deli oluyorum vallahi kendime

Yok canım ya kim dedi sana onu :) benimkiker beni sallamaz bile baba diye ölürler ama arkadaşlarımdan bikdiği de bu kızlar hep anneci oğlanlar hep babacı belki bu yaşta böyle sonra değişir bilmiyorum ama şimdi bizim evimizdeki köpeğimiz benden daha çok seviliyor ona eminim :)

Normal :)

Yok valla hiç şaka yollu olmuyor onun sonu ne biçim insanlar ben de anlamıyorum gebe kalınca sakat muamelesi yapıyorlar insana onları anaları doğurmadı karıları çocukları yok tarladan bittiler ya sanırım ondan bak gene dellendim..

Ogtt de aşırı tartışmalı ben ilk seferinde ayıldım bayıldım mahfoldum sonuçta dışru çıkmadı üç defa yapıldı ve en sonunda gene tam ortada ne olduğu belirsiz bir sonuç geldi kimse karar veremedi çok çektim ben ondan bu sefer hiç yaptırmasam mı acabalardayım onu amniosentezden bile kokrmuyorhm ondan korktuğum kadar

Burada 800 euro civarında sanırım bende yaptırmak çok isterim ama o parayla olan bebelerime yapılacak bir sürü şey olunca veremem..

Aynen ne düşünüyorsam yazmışşsın..benim bebeklerim prematüre doğdu ben bunu bildiğim hazır olduğum halde gene kaldıramadım çok uzun bir depresyon sürecim oldu birde bilip hazır olmasaydım demek ne olacaktım..

Canım hep böyle oluyor nedense sen hariç herkes gebe ve lohusa oluyor..şimdi gene neysede insanın lohuslıkta çok ağrına gidiyor senşn yapmadığın tripler kaprisler sana yapılıyor ben cidden insanları anlayamıyorum.neler neler duyuyorum görüyorum etrafımda ama bana gelince ben deli muamelesi görüyorum onları beklediğim için ..
sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin :(

sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin :KK43:
İnşallah bi an evvel düzelir canım. Dualarımız seninle olsun...
Moralini yüksek tutmaya bak bebisin de etkilenmesin

sagol canim. bebekte sorun yokmus kese de buyumus ama kese zari genisleyememis. dr bebek az daha buyurse bu zari genisletemezsek kanama baslayacak dedi. keske durduk yere gergin olsam da icim uzulup durmasa. saglikli gebelik gecirenler cok sansli. Allah bana da nasip etsin :KK43:
Geçmiş olsun inşallah kötü bir haber almazsin yarın doktorun sıkıntı yok diyip göndersin inşallah.bebegin sağ selamet gelir umarım...
Senenin yarısı gribim boğazım yine şişti uyku yine zehir oldu surda 2 saat sonra çocuklar uyanır tüm gün koşturur sabaha zombiyim yine

Canım güzel düşün ... bugün çok güzel haberlerle geleceksin buraya .
Lütfen sıkma canını .
Benimde oğlumda tam da bu haftalarda büyük bi kanama alanım oluşmuştu .
Geçti gitti ....

Ki sende olmayacakta inşallah

Mide bulantısı olunca denemedik yol bırakmayan bulantı geçince birşey mi oldu diye huzursuzlanan varmı benim gibi ? Dün akşam eşimle tartıştım. O alttan aldı ama ben öfkeden coştum. Bağırdım ağladım adamı odadan kovdum. Şimdide bebek iyimi diye kendi kendimi yiyorum. Bu arada enox iğne kullanan varmı ? Clexane gibi değilmi bu meret batırdım sonuna kadar pistonu ittim ama kendi atmadı. Geri çıkardım dozu az almayayım diye tekrar girip ittim gitmeyince geri çektim çekince otomatik attı. İçinde az bişey kalmış sanki ya

geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim

ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var

maşallah canım
olabilir canım değeri düşükse vermemiş olabilir :)

D dusunceli kizz canım köyü düşünüp strese girmeyin bebeğinle Allah büyük inşallah bugün güzel haberlerle geleceksin. Buna inanıyorum canım benim

Blackbluee1 Blackbluee1 canım maşallah kuzuna rabbim sağsalim kucağına Almayı da nasip eder inşallah

Ausencia Ausencia

Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr :anneadayı:
Kese görüldü :nazar:
Kalp atışı duyuldu :nazar:

Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.

Sizin kullandığınız folik asitin adi ne? o_O
Allah bağışlasın tamamına erdirsin 12. Haftada bebeğin beyin gelişimi tamamlandığı için folic asit bırakılır multivitamin başlanır doktorun sanırım onu kasdetti

Back
X