2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam arkadaşlar
Bulantılarınız ne durumda ben 3 haftadır içim dışında serum yiyorum
Selam canım, benimde bu hafta 3. hafta bulantım başlayalı, çıkaramıyorum ama bulantı çok yoruyor, birde ağzımın içindeki acı geçmiyor, ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden, su çok az içebiliyorum. İlk hamileliğimde daha kötüydüm hiç mutfağa girememiştim, bu defa zor da olsa girip yemek yapabiliyorum çok şükür. Geçeceğini bildiğimden sabrediyorum, ilk hamileliğimde hiç geçmeyecek gibi gelmişti, çok zor günlerdi :kızgın:

Sağol canım bence erken değil 6. Haftada görünür artık.ben duramadım 5. Hafta gitmiştim tek kese görünmüştü.6. Hafta tekrar gidince iki kese gorundu çok şükür önümüzdeki hafta kalp sesi için çağırdılar beni insallah duyarız sağlıklı bir sekilde
Maşallah canım, hadi hayırlısı bakalım Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim eşiminde içine hep ikiz doğdu ikiz olacak deyip durdu, 6. haftada tek kese göründü, sonrasında iki ye çıkma ihtimali yoktur dimi

Slm kızlar yeni geldim hastaneden kese görüldü cok sevindim haftaya tekrar gel dedi doktor bebiş görünür dedi allahım hepimizin bebişlerini sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin :KK54:
Çok sevindim canım, demiştim sabır lazım. Şimdi o seni ameliyat etmek isteyen doktora!! git bi, neymiş görsün.

Çok sevindim canım, demiştim sabır lazım. Şimdi o seni ameliyat etmek isteyen doktora!! git bi, neymiş görsün.

Aynen canım dış gebelik diyordu kesin konuşuyordu bugun doktor dış gebelik degil kesinlikle degi 4 haftalıkmş bnde gördüm cok güzel bi duygu :KK66:

Slm kızlar yeni geldim hastaneden kese görüldü cok sevindim haftaya tekrar gel dedi doktor bebiş görünür dedi allahım hepimizin bebişlerini sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin :KK54:
.
Ayyy canım Benim maşallah size
Çok şükür..Allah tamamına erdirsin..Moral bozmamak lazım hiç..Kardeşim de senin gibi olmuştu dr bebek yok alalım dedi ama ben ona başka doktora git daha çok küçük demiştim ve senin gibi olmuştu görünmüştü yani..SIRF PARA ICIN KURTAJ EDECEKLERDI KARDESIMI DÜŞÜN...

Maşallah canım, hadi hayırlısı bakalım Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim eşiminde içine hep ikiz doğdu ikiz olacak deyip durdu, 6. haftada tek kese göründü, sonrasında iki ye çıkma ihtimali yoktur dimi
.
Bizim bi akrabanin 4 ay sonra anlaşıldı ikiz olduguuuuu

.
Ayyy canım Benim maşallah size
Çok şükür..Allah tamamına erdirsin..Moral bozmamak lazım hiç..Kardeşim de senin gibi olmuştu dr bebek yok alalım dedi ama ben ona başka doktora git daha çok küçük demiştim ve senin gibi olmuştu görünmüştü yani..SIRF PARA ICIN KURTAJ EDECEKLERDI KARDESIMI DÜŞÜN...
Bnde yatış yapmadım imza atıp cıktım kese çok küçüktü ya

Benim de 12 aylik bebegim var 2 aylik hamileyim. Nasil oldugunu olacagini yasayip gorecegiz :))

gözün aydın canım benim oğlumda 20 aylık. ikinci kuzum için ben de heyecanlıyım ve merak ediyorum işler nasıl olacak?

Ausencia Ausencia yaşım 34 sat 28 Eylül 2. Gebeliğim 1 oğlum var adana da yaşıyorum

benim sat 25 eylül yakınmış tarihiler. hayırlı olsun gebeliğin de . benim de ilki erkek :) kaç yaşında oğlun

Aynen canım dış gebelik diyordu kesin konuşuyordu bugun doktor dış gebelik degil kesinlikle degi 4 haftalıkmş bnde gördüm cok güzel bi duygu :KK66:
Demiştim sana, seninle aynıyız. Sende de yaklaşık 2haftalık bir fark olacak muhtemelen. Benim sat 6eylül iken doğum 27haziran ise senin daha da geç olur.

.

Progestanini ic..stres yapma uzme kendini canım.
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin insaAllah bebisini

Amin canım hepimize nasip etsin folit asit yazdı doktor progestana devam edeyimmi diye sormadım ama bi sıkıntı olmaz herhalde dime

Selam canım, benimde bu hafta 3. hafta bulantım başlayalı, çıkaramıyorum ama bulantı çok yoruyor, birde ağzımın içindeki acı geçmiyor, ne yediğimden birşey anlıyorum ne içtiğimden, su çok az içebiliyorum. İlk hamileliğimde daha kötüydüm hiç mutfağa girememiştim, bu defa zor da olsa girip yemek yapabiliyorum çok şükür. Geçeceğini bildiğimden sabrediyorum, ilk hamileliğimde hiç geçmeyecek gibi gelmişti, çok zor günlerdi :kızgın:

Sorma başta sabah olmak üzere ogurmekten ciğerlerim ağrıyor halsizim genelde kız çocuk çok bulantı yapar diolar östrojen salgıladığı için anneyi bitirirmis kaç gündür serum yiyorum içim cikti

Back