- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.561
Hım. Anladım. Nasıl gidiyor hamilelik? İlk mi?Benim geç döllenme olmuş canım sordum hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hım. Anladım. Nasıl gidiyor hamilelik? İlk mi?Benim geç döllenme olmuş canım sordum hemen
Hiç morelini bozma cnm moral önemli dr ıyi olmalı benim dr prof geçen yıl tanıdım o nereye ben oraya suan rehat beye gidiyorum super bi insan bikere rahat ve çözüm odaklı moral veriyor elinden gelen tedaviyi yapıyor benim geçen yıl kötü bi kurtajim oldu olmak zorunda kaldığında onu tanıdım hepsi ameliyat dediler iç sezaryan dikisime yapıştı bebek 6 hastalıktı kürtaj olmaz dedi 5 dr sonra rehat bey ben yaparım dedi ve bir damla ağrı ve kan bile olmadan yeniden doğdum sanki riskliydi yaptı şimdide ona gidiyorum kan tahlili yapmadı pozitifti keseyi gördü ilaç iğne verdi suan ıyi gidiyor 5 haftada 4 kere göründüm buhaftada bebeğe bakıcaz tavsiye ederim istanbuldaysan en azından bilen bi dr için rahat suan sende umutsuz olma derimBende anlamadım cnm ama çok korkuttular beni ya bakıyorum degerler artmış yok dış gebelik dedi diger doktorda yanında normal artıyor dedi bnde anlamadım bu nasıl iş yatış yapalım dediler operasyon için bnde imza atıp çıktım sinir oldum
Iyi aksamlar cnm 6 haftaligiz fakat çok yoruluyorum iş yapsam yoruluyorum çokta yapamıyorum acıkıyorum bende ama besleyici yemeye çalışıyorum psikolojik olarak hassasım çokHayirli aksamlar herkese napiyorsunuz nasil geciyor günleriniz ben aşırı acıkıyorum çok iyi yemek yiyorum sizde ne durumlar
Hangi ilaç bu ben progesteron kulanıyorum birde cora aspirinBen normalde çabuk sinirlenen biriyim ama hamilelik bende yumuşatıcı etkisi yapıyor. Daha sevecen, daha sakin biri oluyorum. O yüzden seri üretime mi geçsem acaba diyorumHer şey dünya barışı için yani.
Güya bebek iyi tutunsun, lekelenme bitip her şey normale dönsün diye o ilacı kullanıyoruz ama bir de ilaç lekelere sebep oluyor. Yan etkilerinde lekelenme yapabileceğini okumuştum.
Hiç morelini bozma cnm moral önemli dr ıyi olmalı benim dr prof geçen yıl tanıdım o nereye ben oraya suan rehat beye gidiyorum super bi insan bikere rahat ve çözüm odaklı moral veriyor elinden gelen tedaviyi yapıyor benim geçen yıl kötü bi kurtajim oldu olmak zorunda kaldığında onu tanıdım hepsi ameliyat dediler iç sezaryan dikisime yapıştı bebek 6 hastalıktı kürtaj olmaz dedi 5 dr sonra rehat bey ben yaparım dedi ve bir damla ağrı ve kan bile olmadan yeniden doğdum sanki riskliydi yaptı şimdide ona gidiyorum kan tahlili yapmadı pozitifti keseyi gördü ilaç iğne verdi suan ıyi gidiyor 5 haftada 4 kere göründüm buhaftada bebeğe bakıcaz tavsiye ederim istanbuldaysan en azından bilen bi dr için rahat suan sende umutsuz olma derim
.Hayirli aksamlar herkese napiyorsunuz nasil geciyor günleriniz ben aşırı acıkıyorum çok iyi yemek yiyorum sizde ne durumlar
Yorgunluk bende de var canim bende 8 haftalik oldum o yorgunluk geçmiyor cok şükür bulantim yok tiksinti var sadece simdiden sonra da olmaz insallah bende bu hafta kan tahlileri yaptiricam bakalim canim ne cikicak vitamin eksikligi olmasa bariIyi aksamlar cnm 6 haftaligiz fakat çok yoruluyorum iş yapsam yoruluyorum çokta yapamıyorum acıkıyorum bende ama besleyici yemeye çalışıyorum psikolojik olarak hassasım çok
Bu prof arastır istersen hoca zaten unide rehat faikoglu beylikduzu medilef hastanesinde şimdi akşam 4 ile 7 arası orada tavsiye ederim en azından bi dafa git öğren doğrusu neyse söyler çözüm bulur canimEwet cnm haklısın ben istanbul anadolu yakasındayım pendik bu doktor nerede aacaba ya resmen dün yatış yapıp operasyon olacaktım izin vermedim biri dış gebeelik diyordu digeri hayır güzel ilerliyor dedi ben şaştım kaldım yatış yapmayacagım dedim oglumdada yaşamıştım bu sıkıntıları oda kese förünüyordu kalp atışı duyuluyordu kanamam çoktu ilaç nile vermediler bu kartal sabiha şakir ile marmara hastanesi berbat bi yer yarın kardeşimle özele gidecegiz tahminen hesaplıyor dün 547beta yarın 1000beta olur herhalde cnm inqn cok berbat bi durum ne düşünecegini bilmiyorsun psikolojin bozuluyor rewmen gittim eczaneden progestan aldım içtim agrım rahatladı bakalım yarına kadar allah büyüktür inşallah bebişime bişey olmaz cümlemizin bebişini sagsaglım kucagımıza almayı nasip etsin Allahımm
Canim cok gecmis olsun bende ilk zamanlar grip olmustum bol bol yiyebilirsen canim turşu ye ben turşuyla atlattim gribi eşim zencefil almisti ama ben bitkisel diye yemedim icmedim ihlamur bile icmedim canim turşu canimda çok çekiyordu simdi nefret ediyorum.
Bulantidan bişey yiyesim gelmiyor kiiiiiikusmuyorum ama hep kusma isteği ve öğurme..Sabahları bulantim olmuyordu ..şimdi butungun var..bide grip.oldummmm
Ben sadece vitamin adına feerum fort içiyorum folik asit vermedi dr doğal beslen dedi tiksinmem yok mide bulantimda yok dikkat ediyorumYorgunluk bende de var canim bende 8 haftalik oldum o yorgunluk geçmiyor cok şükür bulantim yok tiksinti var sadece simdiden sonra da olmaz insallah bende bu hafta kan tahlileri yaptiricam bakalim canim ne cikicak vitamin eksikligi olmasa bari
.Ewet cnm haklısın ben istanbul anadolu yakasındayım pendik bu doktor nerede aacaba ya resmen dün yatış yapıp operasyon olacaktım izin vermedim biri dış gebeelik diyordu digeri hayır güzel ilerliyor dedi ben şaştım kaldım yatış yapmayacagım dedim oglumdada yaşamıştım bu sıkıntıları oda kese förünüyordu kalp atışı duyuluyordu kanamam çoktu ilaç nile vermediler bu kartal sabiha şakir ile marmara hastanesi berbat bi yer yarın kardeşimle özele gidecegiz tahminen hesaplıyor dün 547beta yarın 1000beta olur herhalde cnm inqn cok berbat bi durum ne düşünecegini bilmiyorsun psikolojin bozuluyor rewmen gittim eczaneden progestan aldım içtim agrım rahatladı bakalım yarına kadar allah büyüktür inşallah bebişime bişey olmaz cümlemizin bebişini sagsaglım kucagımıza almayı nasip etsin Allahımm
Hayirli aksamlar herkese napiyorsunuz nasil geciyor günleriniz ben aşırı acıkıyorum çok iyi yemek yiyorum sizde ne durumlar[/QUOTE
Masallah istahiniz yerinde ben 8 haftaligim sudan bile midem bulaniyor esim zorla birseyler yedirmeye calisiyor yoksa oylece sofrada bakisiyorum yemeklere.1 kilo verdim bu surecte
Zencefil içmeyinCanim cok gecmis olsun bende ilk zamanlar grip olmustum bol bol yiyebilirsen canim turşu ye ben turşuyla atlattim gribi eşim zencefil almisti ama ben bitkisel diye yemedim icmedim ihlamur bile icmedim canim turşu canimda çok çekiyordu simdi nefret ediyorum
Bu prof arastır istersen hoca zaten unide rehat faikoglu beylikduzu medilef hastanesinde şimdi akşam 4 ile 7 arası orada tavsiye ederim en azından bi dafa git öğren doğrusu neyse söyler çözüm bulur canim
.Canim cok gecmis olsun bende ilk zamanlar grip olmustum bol bol yiyebilirsen canim turşu ye ben turşuyla atlattim gribi eşim zencefil almisti ama ben bitkisel diye yemedim icmedim ihlamur bile icmedim canim turşu canimda çok çekiyordu simdi nefret ediyorum
Mandalina bol ye canim ceviz felan.
Bulantidan bişey yiyesim gelmiyor kiiiiiikusmuyorum ama hep kusma isteği ve öğurme..Sabahları bulantim olmuyordu ..şimdi butungun var..bide grip.oldummmm
200 mg lık Progestanı vajinal al canım.. Hem vajinal daha etkili hem de baş dönmesi yapmıyor.. Ağız yolu ile aşırı derecede baş dönmesine neden oluyor..Saol canım ama şuan o çok uzak bize bende beylikdüzüne taşınmayı düşünüyorum oradan ev alacagız o tarafa gidecegiz ev aramak için dedigin doktorada giderim allahın izniyle cnm sen progestan kaç mg kullanuyorsun ben dün 200 mg aldım daha iyidir die
.
Iyi yapmışsın canım.progestan almakla..yatarken iç progestani.biseycik olmaz evelAllah..Sag salim alırsın bebisini kucağına canım bozma moralini![]()
100 mg benim haftada iki ignede oluyorum bir dr cora aspirin verdi cnm düşük olmadığı halde verdi bana tutunma ve kese düzgün olsun diyeSaol canım ama şuan o çok uzak bize bende beylikdüzüne taşınmayı düşünüyorum oradan ev alacagız o tarafa gidecegiz ev aramak için dedigin doktorada giderim allahın izniyle cnm sen progestan kaç mg kullanuyorsun ben dün 200 mg aldım daha iyidir die