- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.541
Slm kizlar bugun uykudan sol kasik agrisiyla uyandim resmen patlaycak gibiydi tuwalete gittim idrari yapana kadar agridan resmen titredim niye olduki acaba normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geç döllenme olmuş canım sordum hemenBenim de SAT 16 Eylül ama tahmini doğum tarihi 23 Haziran yazıyor. Neden böyle fark var acaba?
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsinBenim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
Slm kizlar bugun uykudan sol kasik agrisiyla uyandim resmen patlaycak gibiydi tuwalete gittim idrari yapana kadar agridan resmen titredim niye olduki acaba normal mi
Benim de seninki gibi canım inşallah iyi bir gebelik geçireceğizDaha duymadım canım hatta doktora bile gitmedim, İsveç te yaşıyoruz burda hemen yapmıyorlar kontrol ve ultrason. Kaşımın 27 sinde kontrolüm var onda da bir cihazla sadece kalbi dinlenecek bakalım hayırlısı bekliyorum Siz duydunuz mu kalp atışını ve belortileriniz var mı ? Ben kendimi çok fazla hamile gibi hissetmiyorum hafif bir göğüs ağrısı, kaşık ağrısı ve yorgunluk sadece bu Kadar
Benim de çok oluyor canım hemşireyim özellikle nöbetlerde çok ağrıyor bi nörolojiye danış istersen garanti olsunSelamlar
Çok bacak ağrım var . Sağ bacağım .
Yürümekte zorlanıyorum resmen .
Biraz araştırdım .. olabilirmiş gebelikte ama erken değil mi henüz ?
Özellikle ayağım üzeri ve dizden altı . Geriliyor , iğneler batıyor acıyor ...
ÜSorun şu ki ,korkuyorum .
Gebelikten olsa hiç umursamam ama ben MS hastasıyım . Onda da ataklarım bu şekilde bacağıma vururdu .
Son 2 yıldır yoktu.
Lütfen ms olmasın Allahım .
Var mı hiç bacak ağrınız ? Üzerine basarken zorlanacak kadar?
Bogazin tahris olmustur ondan olabilir canimBilmiyornm cnm ya Insallah kötu bi sey degildir bnde kusarken az miktarda kan geldi agzimdan![]()
Bogazin tahris olmustur ondan olabilir canim
Geçmiş olsun canım, benim kuyruk sokumunda ağrı oluyor genelde inşallah atak değildir seninki deSelamlar
Gebelikten olsa hiç umursamam ama ben MS hastasıyım . Onda da ataklarım bu şekilde bacağıma vururdu .
Son 2 yıldır yoktu.
Bende kullandim ama catlamayan yerim kalmadiii![]()
Allah korusun, hemen kötü düşünmeyin Benim 1 2 gün oldu basamadım üstüne kuyruk sokumuna kadar ağrıyırdu şu anda yokSelamlar
Son 2 yıldır yoktu.
Rapor olunca isteğin kadar yazabiliyo dr aylık. Sizde rapor yokmu?Bende indirimle aliyorum ilaclarimi kadin dogumcuma 1 kere yazdiriyorum sonra aile hekimine bittikce yazdiriyorum gunde 2 kullaniyormusum gibi gosterip 2 kutu aliyorum 20 gun kullaniyorum
Gece hiç kalkmadıysan normal çok baskı oluyor bende bazen üşeniyorum ayni şekilde ağrı oluyor tutmamak lazım aslındaSlm kizlar bugun uykudan sol kasik agrisiyla uyandim resmen patlaycak gibiydi tuwalete gittim idrari yapana kadar agridan resmen titredim niye olduki acaba normal mi
Aslinda ihtiyacim oldugunda uyandiriyor beni bu gece uyanmadim ama halen gecmedi ayaga kaldikca bicak saplanir gibi aciyor bilmiyorum normaldir insallahGece hiç kalkmadıysan normal çok baskı oluyor bende bazen üşeniyorum ayni şekilde ağrı oluyor tutmamak lazım aslında
cuma gidip tahlil verdim tekrardan kan hepatit ten şüphelendi ama sonucum gayet normal çıktı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür.canım Rabbim yanı başındaki evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin ve bir sonraki hamileliğinde de inşallah hayırlı müjdeli haberler nasip etsin ... buralarda isek daha bize de yaz mutlakaunutma ... kızlar haziran annesi olamadım ama eylül annesiyim de mesela inşallah
olabilir canım .. dr un muhtemelen bir beslenme listesi verecektir ....yemen ve yemenen gerekenler ... bir daha ki ölçümde düşmüş olacaktır![]()
Benimde ilk gebeliğimde, hep sabah bulantılarım vardı.. Bir gün kalktım, bulantı yok.. Daha sonra öğrendik ki sonlanmış gebeliğim..Ya bugün hic midem bulanmiyor(( korkuyorum ;(