• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm kizlar bugun uykudan sol kasik agrisiyla uyandim resmen patlaycak gibiydi tuwalete gittim idrari yapana kadar agridan resmen titredim niye olduki acaba normal mi

Merhaba kizlar.Bnim bu sabah bulantm oldu ama kusmadim sadece tuküruk seklindeydi.Kahvalti yapmamistm.Tukurugum icinde az miktarda kan vardi.Korktm boyle kirmiziydi. Bi seyde yememistm.Bogazimin icide acidi boyle bicak kesmis gibi ama hafif ti sizce ne olabilir?ilk kez oldu bole bi sey

Slm kizlar bugun uykudan sol kasik agrisiyla uyandim resmen patlaycak gibiydi tuwalete gittim idrari yapana kadar agridan resmen titredim niye olduki acaba normal mi

Bilmiyornm cnm ya Insallah kötu bi sey degildir bnde kusarken az miktarda kan geldi agzimdan :(

Daha duymadım canım hatta doktora bile gitmedim, İsveç te yaşıyoruz burda hemen yapmıyorlar kontrol ve ultrason. Kaşımın 27 sinde kontrolüm var onda da bir cihazla sadece kalbi dinlenecek bakalım hayırlısı bekliyorum Siz duydunuz mu kalp atışını ve belortileriniz var mı ? Ben kendimi çok fazla hamile gibi hissetmiyorum hafif bir göğüs ağrısı, kaşık ağrısı ve yorgunluk sadece bu Kadar
Benim de seninki gibi canım inşallah iyi bir gebelik geçireceğiz

Selamlar

Çok bacak ağrım var . Sağ bacağım .
Yürümekte zorlanıyorum resmen .

Biraz araştırdım .. olabilirmiş gebelikte ama erken değil mi henüz ?

Özellikle ayağım üzeri ve dizden altı . Geriliyor , iğneler batıyor acıyor ...

ÜSorun şu ki ,korkuyorum .
Gebelikten olsa hiç umursamam ama ben MS hastasıyım . Onda da ataklarım bu şekilde bacağıma vururdu .

Son 2 yıldır yoktu.

Lütfen ms olmasın Allahım .

Var mı hiç bacak ağrınız ? Üzerine basarken zorlanacak kadar?
Benim de çok oluyor canım hemşireyim özellikle nöbetlerde çok ağrıyor bi nörolojiye danış istersen garanti olsun

Selamlar

Gebelikten olsa hiç umursamam ama ben MS hastasıyım . Onda da ataklarım bu şekilde bacağıma vururdu .

Son 2 yıldır yoktu.

Geçmiş olsun canım, benim kuyruk sokumunda ağrı oluyor genelde inşallah atak değildir seninki de

Selamlar

Son 2 yıldır yoktu.

Allah korusun, hemen kötü düşünmeyin Benim 1 2 gün oldu basamadım üstüne kuyruk sokumuna kadar ağrıyırdu şu anda yok

Ben açık konuşmayı severim polyana hiçbir zaman olamadım.
Hamilelik çok zor bir süreç
Allah hepimize sağlık sıhhat versin
Psikolojim acayip değişiyor
Vücudum nefes almam
Yemek duzenim
Uyku düzenini kafayı koyup uyursun şimdi sabaha karşı gece yarısı uyanıp dön Allah dön
Banyo yapana geleli ayakta cokkkk yorucu nefes nefese kalıyorum
İştah sıfır böyle olunca da yemek yapmak işkence çocuğumun beslenmesine çalışırken bile hazır birşey koymadım şimdi
Sürekli marketten pastanedepeline simit alıp koyuyorum
Gözüm düşüyor poğaça yapsam diye hep yapıp buzluga atan ben elimi sürmüyor
Şimdi nasıl yapsam diye dusunuyorum
Yemek hele yapmak mutfağa girmek işkence yaaa Allah hepimize sağlık sıhhat kuvvet versin
Eşim eve süpürge tuttu
Çıktı köyden peynirinin gelecekti onu almaya buluşmaya gitti daha
Sokakta
Bende evi sildim duş aldım su an acccimmm oluyommm
Kızımıza markete götürdü
Toz alınacak TV sehpası da yazı yaz
Faranjit in var boğazına toz iyi gelmiyor gözüm düşüyor aglamiyom
Hastalanır Şam Allah korusun öksürük olur.banyo çamaşır suyu dökülüp yıkanacak su saat oldu daha ölme esssegim ölme
Tüm düzen bozuluyor
Allah kimseye muhtaç etmesin
Elden ayaktan düşürmesin
Hepinize sağlık versin tüm hamilelere sabır ve sağlık versin rabbim

Bende indirimle aliyorum ilaclarimi kadin dogumcuma 1 kere yazdiriyorum sonra aile hekimine bittikce yazdiriyorum gunde 2 kullaniyormusum gibi gosterip 2 kutu aliyorum 20 gun kullaniyorum
Rapor olunca isteğin kadar yazabiliyo dr aylık. Sizde rapor yokmu?

Gece hiç kalkmadıysan normal çok baskı oluyor bende bazen üşeniyorum ayni şekilde ağrı oluyor tutmamak lazım aslında

Gece hiç kalkmadıysan normal çok baskı oluyor bende bazen üşeniyorum ayni şekilde ağrı oluyor tutmamak lazım aslında
Aslinda ihtiyacim oldugunda uyandiriyor beni bu gece uyanmadim ama halen gecmedi ayaga kaldikca bicak saplanir gibi aciyor bilmiyorum normaldir insallah

canım Rabbim yanı başındaki evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin ve bir sonraki hamileliğinde de inşallah hayırlı müjdeli haberler nasip etsin ... buralarda isek daha bize de yaz mutlaka :KK200: unutma ... kızlar haziran annesi olamadım ama eylül annesiyim de mesela inşallah

olabilir canım .. dr un muhtemelen bir beslenme listesi verecektir ....yemen ve yemenen gerekenler ... bir daha ki ölçümde düşmüş olacaktır :KK68:
cuma gidip tahlil verdim tekrardan kan hepatit ten şüphelendi ama sonucum gayet normal çıktı herhangi bi sorun yokmuş çok şükür.

Son 1 ay allahım bi geçse de rahata kavuşsak yazık geçen gün ben bi ağla ağla ağla. Geçen gün sabah kızıma kaldırdım giyinip hazırlanıp önce kreşe sonra işe gidecektim ki kızım bana "anne iyileştin galiba artık hasta değilsin dimi"Dedi bende "şimdilik iyiyim kızım " dedim ve aldığım cevap beni mahvetti " o zaman akşam seninle oyun oynayacağız değil mi anne " deyince o kadar kötü oldum ki kızlar anlatamam. Hayırlısı ile bu günler geçse de kızımla oyun oynayabilsem

Ya bugün hic midem bulanmiyor:KK43:(( korkuyorum ;(
Benimde ilk gebeliğimde, hep sabah bulantılarım vardı.. Bir gün kalktım, bulantı yok.. Daha sonra öğrendik ki sonlanmış gebeliğim..
Şimdi bulantım yoktu, çok şükür derken geçen cumartesi bulunmaya başlamıştım.. Bu cumartesi birden kesilmesi beni de tedirgin etti..
Senin randevuna baya varmış canım, benim çarşamba günü.. Yazarım sana.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Back