2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar bu akşam çok şiddetli agrım oldu hastaneye gittim bi doktor dış gebelik dedi digeri yok normal ilerliyor dedi yatış dediler kabul etmedim çok korktum bu ara iki gün önce hcg 217 bugunki tahlilde hcg547 normalmi kafayı yiyecem ya

Dış gebelik diyen doktor neye dayanarak dedi,değerin güzel artmış beklenen iki günde en az 2kat artması.

değerler hakkında bilgim yok kan aldırmadan direkt ultrasonla baktılar , başka bir hastaneye daha görün istersen en azından kafanda soru işareti kalmaz

Günaydın güzel Haziran anneleri , bu çatlama işi bence genetik bir olay ilk gebeligimde ne kullandıysam fayda etmedi ve harita gibi oldu tüm vücudum umarım bunda tekrar çatlamam. kakao yagi ,badem yağı, bebek yagi ve lierac kullanmıştım digerlerine oranla lierac daha iyi gelmisti .

Kizlar selam kan sulandırıcı iğne kullaniyorum ve 10 günde bir ozel dr yazıyor bunun için devlet hstnesine gittim kadın doğum biz yazmiyoruz hemotoloji yazıyor dedi. Siz nasıl çikardiniz raporu
Devlet hastanesinde bana da yzmadılar ve perinatoloji bölümü yazıyor dediler. Sonra kendi kadın doğum doktoruma yazdırdım rapor. 3 er kutu yazıyor. Ama hala para alıyolar benden normalde alınmaması lazım. Hastaneye gidince sorucam bu olayı.

Dış gebelik diyen doktor neye dayanarak dedi,değerin güzel artmış beklenen iki günde en az 2kat artması.

Bende anlamadım cnm ama çok korkuttular beni ya bakıyorum degerler artmış yok dış gebelik dedi diger doktorda yanında normal artıyor dedi bnde anlamadım bu nasıl iş yatış yapalım dediler operasyon için bnde imza atıp çıktım sinir oldum

Ben normalde çabuk sinirlenen biriyim ama hamilelik bende yumuşatıcı etkisi yapıyor. Daha sevecen, daha sakin biri oluyorum. O yüzden seri üretime mi geçsem acaba diyorum Her şey dünya barışı için yani.
Sorma ne pis bi ilaç. Bazen oluyo leke bitiyo heh kurtuldum diyorum sonra jelden galiba bi kahverengi parçacıklar off diyorum yine.bide mide bulantilari eşlik edince tatsız tuzsuz birşey oldum
Güya bebek iyi tutunsun, lekelenme bitip her şey normale dönsün diye o ilacı kullanıyoruz ama bir de ilaç lekelere sebep oluyor. Yan etkilerinde lekelenme yapabileceğini okumuştum.

Ben normalde çabuk sinirlenen biriyim ama hamilelik bende yumuşatıcı etkisi yapıyor. Daha sevecen, daha sakin biri oluyorum. O yüzden seri üretime mi geçsem acaba diyorum Her şey dünya barışı için yani.
Sorma ne pis bi ilaç. Bazen oluyo leke bitiyo heh kurtuldum diyorum sonra jelden galiba bi kahverengi parçacıklar off diyorum yine.bide mide bulantilari eşlik edince tatsız tuzsuz birşey oldum
Güya bebek iyi tutunsun, lekelenme bitip her şey normale dönsün diye o ilacı kullanıyoruz ama bir de ilaç lekelere sebep oluyor. Yan etkilerinde lekelenme yapabileceğini okumuştum.

Değerin normal artmış canım,kafana takma. Ağrıların ne durumda,ağrın çoksa başka bı hastaneye gidebilirsin,ağrın ve Kanaman yoksa bekle biraz daha 5-6 gün sonra kese görünecek bhcg düzeyine gelir değerin ve ultrasonla keseye baktirirsin

Mesajlarım yine iki kez gitmiş.
Hamileyken karnımda çatlak olmadı. Ben 11 kg almıştım. Fazla kg almamakla ve dahası genetikle alakalı. Dra sorduğumda annemde çatlak oluşup oluşmadığını sormuştu. Ne yaparsan yap annende çatlak olmuşsa sende de yüksek ihtimalle olur demişti.

Suan agrılarım cok hafif kanama yok zeten hiçbir işlemde yapmadılar zaten bekleyecegim bakalım inşallah bişey olmaz

Evet o çatlak olayı gerçekten genetik, ben de öyle düşünüyorum. Ilk gebeligimde hiç çatladım olmadı bir tane bile, Sadece bebek yağı kullandım bakalım inşallah ikinci de de olmaz

Selamlar

Çok bacak ağrım var . Sağ bacağım .
Yürümekte zorlanıyorum resmen .

Biraz araştırdım .. olabilirmiş gebelikte ama erken değil mi henüz ?

Özellikle ayağım üzeri ve dizden altı . Geriliyor , iğneler batıyor acıyor ...

ÜSorun şu ki ,korkuyorum .
Gebelikten olsa hiç umursamam ama ben MS hastasıyım . Onda da ataklarım bu şekilde bacağıma vururdu .

Son 2 yıldır yoktu.

Lütfen ms olmasın Allahım .

Var mı hiç bacak ağrınız ? Üzerine basarken zorlanacak kadar?

Aynen artık ilaca sinir oluyorum midemi bulandırıyor. Sabah kalkınca aşırı bulantim oluyo boş mideyle ıstifra ediyorum

geçmiş olsun canım bende yok bacak ağrısı inşallah ms değildir bir doktora git için rahat etsin

Bende indirimle aliyorum ilaclarimi kadin dogumcuma 1 kere yazdiriyorum sonra aile hekimine bittikce yazdiriyorum gunde 2 kullaniyormusum gibi gosterip 2 kutu aliyorum 20 gun kullaniyorum

.
Çok gecmis olsun canım Benim...İnşallah ms değildir hemencik geçer..Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…