- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.501
Aynen bende tatlı istiyor canim birde balık müptelası oldum :))Bir bardaktan bir şey olmaz canım , ben kahve bağımlısıyım resmen hamilelikte önce çok içerdim şuan 2 bardağa düşürdüm sert , sütsüz aserme konusuna gelince ilk gebeligimde hiç olmadı ama bu ikincide sürekli birşeyler istiyor canım özellikle tatlı şeyler , normalde asla aramazdim tatlı şeyler
Bende kıyametler kopuyor hiç sorma cnm asabiyet gibiyim korkutuyormuşum ev ahalisini :) elimde değil herşeye ağlıyorum yada bağırıyorumBir de benim bir sorum var. Ben aşırı derecede sinirlenmeye başladım , Öyle böyle değil gerçekten bir anda parlayıp, bağırıp , kızıp ağlayabiliyorum sizce bu normal mi ? Böyle giderse koca kişisi ve oğlum daha fazla bana katlanamayacaklar :)
O zaman normal, hormonlar falan etkiliyor galiba. Ben de bir tek benmiyim diyordum, normalde de sinirliyimdir ama hamilelikte tavan yaptı resme.Bende kıyametler kopuyor hiç sorma cnm asabiyet gibiyim korkutuyormuşum ev ahalisini :) elimde değil herşeye ağlıyorum yada bağırıyorum
Bende de sinir var maalesef hatta eşim doktora sordu hamilelikten mi bu agresifligi ilk defa böyle davranıyor diyeBir de benim bir sorum var. Ben aşırı derecede sinirlenmeye başladım , Öyle böyle değil gerçekten bir anda parlayıp, bağırıp , kızıp ağlayabiliyorum sizce bu normal mi ? Böyle giderse koca kişisi ve oğlum daha fazla bana katlanamayacaklar :)
Sorma ne pis bi ilaç. Bazen oluyo leke bitiyo heh kurtuldum diyorum sonra jelden galiba bi kahverengi parçacıklar off diyorum yine.bide mide bulantilari eşlik edince tatsız tuzsuz birşey oldumDr 100 mg ilaçta günde iki kere verdi. Kendi druma salı günü gideceğim. O belki değiştirir. En azından akşam olanı yatarken içerim şimdilik. Sağ olasın.
Allah sabır versin. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Seni anlıyorum. Allah yine nasip eder inşallah.
Dr vajinal alma dediği için almıyorum. Kendi druma da görüneceğim. Gittiğim dr nöbetçi kadın doğumcuydu.
Çok geçmiş olsun.
Benim perşembeden beri her gün oluyor. Bugün iki kez oldu. Ayakta fazla kalınca oluyor sanırım. Benimki kahverengi. Hatta beyazla karışık halde. Her hamileliğimde şu ilacı kullanmaktan bıktım
Sormayın çok düşündüm en sonunda kaderime razı oldum.çok değişik duygular içerisindeyim.bir çocuğun olunca ve böyle allah tarafından iki falan insan bir afallıyor yani:)Bana ikiz olabilir dese dr ben hayatta 14 gün sabredemezdim en fazla 1 haftada tekrar giderdim öğrenmek için
Annem eşim ve sizden başka kimse bilmiyor:)Hayırlı olsun inşallah ikisini de kucagina sağlıklı al.
Benim sana tavsiyem kimseye ikiz olduğunu söyleme kalp atışlarını duymadan.
Benim de iki kese var ama biri gelişmiyor. Küçüktü zaten yeterince buyumemis. Şimdi herkese ikiz değil diye açıklama yapmak zorunda kaldım.
İnşallah günü gelince gönül rahatlığıyla söylersin. İkiz çok güzel bisey. Benim gördüğüm ikizler hep mutlu çocuklar. çünkü oyun arkadaşları var 7/24. Maşallah diyelim nazar değmesinAnnem eşim ve sizden başka kimse bilmiyor:)
İlk hamileliğimde lireac kullandım çok memnun kaldımYa kizlar simdi sekiz haftalik hamileyim catlaklar icin ne yapiyorsunuz onereceginiz kremler var mi bide ne zaman baslamaliyim acaba
Hayırlısı olsun inanın tarifi zor duygular tşk ederim benim 5 yaşında oğlum da var ilk duyunca baya bocaladım bu fikre hala alışmaya çalışıyorum allahım bilir bizim için ne iyi ise öyle olsun inş hepimiz içinİnşallah günü gelince gönül rahatlığıyla söylersin. İkiz çok güzel bisey. Benim gördüğüm ikizler hep mutlu çocuklar. çünkü oyun arkadaşları var 7/24. Maşallah diyelim nazar değmesin
Bende. Eşim, annem ve ablalarımla tartıştım. Sanki bana değer vermiyorlar gibi geliyor. Hamile olduğum için özel ilgi bekliyorum sanırım. Özelliklede eşimdenBir de benim bir sorum var. Ben aşırı derecede sinirlenmeye başladım , Öyle böyle değil gerçekten bir anda parlayıp, bağırıp , kızıp ağlayabiliyorum sizce bu normal mi ? Böyle giderse koca kişisi ve oğlum daha fazla bana katlanamayacaklar :)
Çok normal kızlar vücut alışmaya çalışıyor yalnız değilsiniz çoğu gebe insanlarda durum aynen de böyleBende. Eşim, annem ve ablalarımla tartıştım. Sanki bana değer vermiyorlar gibi geliyor. Hamile olduğum için özel ilgi bekliyorum sanırım. Özelliklede eşimden
Lierac, mustela, babe. En iyiler bunlar bence. Ben babe kullandım ve memnun kaldım. Kokusuda güzel. Kilo almaya başladığında kullanabilirsin. 3 aydan sonra daha iyi olur heralde.Ya kizlar simdi sekiz haftalik hamileyim catlaklar icin ne yapiyorsunuz onereceginiz kremler var mi bide ne zaman baslamaliyim acaba
Benim doktorum özel hastanede Sekreterliği'nden çıkarttırdım sorun olmadıKizlar selam kan sulandırıcı iğne kullaniyorum ve 10 günde bir ozel dr yazıyor bunun için devlet hstnesine gittim kadın doğum biz yazmiyoruz hemotoloji yazıyor dedi. Siz nasıl çikardiniz raporu
Ben ilk hamileliğimde karnım çıkmaya başladığında başladım lierac kullanmaya doğuma kadar... ama faydasını görmedim çatlayacaksa ne kullanırsan kullan çatlıyor. O yuzden bu hamileliğimde bişey kullanmayı düşünmüyorumBen henüz 5 haftalığım ama gobegim 5 aylık gibi olduğu için şimdiden yağ sürmeye basladim.
Çok araştırdım lierac mustela gibi kremler var ama biraz pahali. Onları artık 8-9 ay gibi sürmeye baslarim. Şimdi Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı aldım. Dönüşümlü sürüyorum. Normalde 4 ay gibi karın çıkmaya başlandığında sürülmeye baslaniyormus
Bir de asla göbeğini kalçanı falan kasimaman gerekiyormuş.
Merhaba sevgili kk üyelerii aranız yeni katldımm daha önce takip ettiğim bir siteydi bugun uye olmak nasip oldu ve bende Rabbim nasip Ederse haziran annesi olucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?