- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.361
senin sat ın tabloda yoktu sanki :) öğrenmiş oldum bu arada.
Sat ikimizin de canım.Ben de 34 yaşındayımAllah tamamına erdirsin sağlıkla canim
canım bende ki sonuçlarda referans değerleri aynı idi yalnız ... her iki hastaneninde
4-17 arası idi referans değer
x hastanede 16
y de 23 çıktı değerim .
referans farklı olsa eyvallah.
iki hastanede özel .
birinde sonucu anında aldım 2 saat içinde .
diğeri sonucu almak için istanbula yolladı toplanan kanı . ben ertesi gün öğrendim .
tek fark bu .
bir tüpüm yolculuk yaptı:)
diğeri yapmadı
Satına göre usg bilgilerin bi tık önde yani kesenin gelişimi çok iyi canım. bende 6+4 te gözüktü bebiş belki bi kaç gün beklesen seninki de görünücek yani henüz erkenCanim ultrason değerim gs:1.15 ga6w2d edd 27.06.2018 son adet 26 eylül 2017 bu gs iyimi değeri kese çapı sanirim gayet iyi dedi ilaçlar güzel şekillendirmiş dedi haftaya görürüz bebeği dedi ıns
şu an iyi çok şükür her yıl kontrole gidiyoruz. Perinatologlar yapıyor sanırım fetal eko işlemini bende tam net bilmiyorum canım gittiğin zaman sor mutlaka. 11. Hafta bilmiyorum belki erken olabilr genelde 20 haftada detaylı usg istiyorlar o zaman baktırmak daha doğru olabilir canım doktoruma danışıcam..Amin inşallah sağ Salim kavuşalım umarın iyidir şimdi oğlun, bende fetal eko düşünüyorum çünkü çok fazla kalp ile alakalı şey duydum hatta bence zorunlu olmalı çünkü çok sorun yaşayan var hatta rabbim korusun doğduktan sonra da anlaşılmayıp bebeğini kaybeden var, onu gittiğimiz perintalog yapar mı yoksa başka bi bölüme mi gitmek gerekir ben adamın özel muayenehanesine gidicem hastane değil yani birde 11. Haftada çekilir mi fetal eko bi bilgin var mı
Yok canim bende sorun yoktu eşim de sperm sorunu vardı tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi ama mucizem oldu bi andaBenim de sat 25 eylul cok yakiniz.tedaviyle mi oldu bebis
Dedigim gibi hastane cihazlari ile alakalidir.bide hangi sonucun boyle cikti kanda bekledikce degisen bir deger mi hani idrarda mikrop urer cok durmaz disarda ama kan bilemiyorum.benim kastettigim zaten aile hekimliklerinde bakilan ile ilgili.ayni gun gonderiliyor ordaki kanlar sonuclar gec cikiyor sadece.o konuda soru isaretlerini bi nebze gidermek icin yazdim canim cok kafaya takmasin arkadaslar
Ay sevindim canim şükür bebiste gorunurse rahatliycam ınsSatına göre usg bilgilerin bi tık önde yani kesenin gelişimi çok iyi canım. bende 6+4 te gözüktü bebiş belki bi kaç gün beklesen seninki de görünücek yani henüz erken
şu an iyi çok şükür her yıl kontrole gidiyoruz. Perinatologlar yapıyor sanırım fetal eko işlemini bende tam net bilmiyorum canım gittiğin zaman sor mutlaka. 11. Hafta bilmiyorum belki erken olabilr genelde 20 haftada detaylı usg istiyorlar o zaman baktırmak daha doğru olabilir canım doktoruma danışıcam..
Görünür canım sen rahat ol :)Ay sevindim canim şükür bebiste gorunurse rahatliycam ıns
.senin sat ın tabloda yoktu sanki :) öğrenmiş oldum bu arada
.Kizlar önumuzdeki salı inşallah doktora gidicem kalp atişlari için Sat'a gore tam 9 haftalik olacagiz.Ultrsona görede 8+5 olacagiz.Kalp atişlarini duyarim dimi kizlar Cok korkuyorm ya duyamazssam diye
Insallah ❤.
Duyarsin insaAllah canım.normalde görünür haftana gore
.
Skandalllll nasıl olur bu ahahaha.eline sağlık canım şaka tabiki..
Bende sadece kansızlık çıktı kızlar..Sağlık ocağındaki ebe decavit verdi mutlaka kullan dedi.herkese veriyorlarmis..doktoru mu aradım hamilelikte 4.aydan sonra başlıyoruz decavite..kullanma hayatım dedi
Kizlar önumuzdeki salı inşallah doktora gidicem kalp atişlari için Sat'a gore tam 9 haftalik olacagiz.Ultrsona görede 8+5 olacagiz.Kalp atişlarini duyarim dimi kizlar Cok korkuyorm ya duyamazssam diye
Aminn amin amin Canm bnm❤Insallah yazicağimmmmcanım inşallah duyacaksın gelip çok güzel haberler vereceksin ...
Ausencia tabloya ekler misin kap atışlarını duyduk yazmanı bekliyorum tamam mı
.bana da verdi decavit ... daha ilk gittiğim de ... la bu sağlık ocağı beni bayağı vitaminsiz gördü herhalde... folik asiti sabah akşam dayadı ..decaviti 6 haftada verdi .. neyse ki onu da içmeyi bıraktım .
yok tahlillerimde hep çok iyi ..
Kizlar bişey diyeceğim ama gülmeyin haaaaYatsı namazını kılarken rahmimde bir oynama oldu bayağı belirgin..Acaba namazda yat kalk yapınca mı oldukiii Gaz falan degil bide heee.Evhamli falan değilim bu arada Siz hissediyor musunuz bebisleriiiiii
Ah gercekten mi cok mutlu oldum inslh bebegin siki siki tutunur sana annesiYok canim bende sorun yoktu eşim de sperm sorunu vardı tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi ama mucizem oldu bi anda
Benim bebe bı gorunse yapcam ama heralde yolkun olduğu tarafta olcak kağıda göre solda bana göre sağKizlar bu arada cinsiyet tahmini yapan var mi kesedeki konuma gore vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?