2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gaz yaptığını bilmiyordum karnım ondan mı davul gibi demek

kaptanlığı bırakınca takımdan da uzaklastim ben hatam o oldu lakin şimdi tekrar kontrolü ele alicam kilolu doğuma gitmek istemiyorum
Olabilir canım.. Ben iki gün içmeyi unutmuştum, daha sonraları da akşam yatarken içmeye başladım.. 2hafta şiş olan karnım hemen indi..

Aile hekimi d vit e bakıyor ne güzel geçen sene ben özelde zar zor yaptırmıştım çok düşük çıkmıştı ilaç kullandım sonra yaz geldi diye gitmedim bi daha şuan kesin düşüktür yine ben bhcg 2 kat artmış mı diye aile hekimine gittiğimde 5 tüp kanla dediğim şeylere bakıldı dr um da tamam dedi başka bişey istemedi belkide kalp atışını bekliyordur folad a zaten bakacaklarını hiç sanmam ama ben bi baktırmak istiyorum çünkü neredeyse 1 senedir çocuk istediğimiz için uzun zamandır kullanıyorum

Amin inşallah sağ Salim kavuşalım umarın iyidir şimdi oğlun, bende fetal eko düşünüyorum çünkü çok fazla kalp ile alakalı şey duydum hatta bence zorunlu olmalı çünkü çok sorun yaşayan var hatta rabbim korusun doğduktan sonra da anlaşılmayıp bebeğini kaybeden var, onu gittiğimiz perintalog yapar mı yoksa başka bi bölüme mi gitmek gerekir ben adamın özel muayenehanesine gidicem hastane değil yani birde 11. Haftada çekilir mi fetal eko bi bilgin var mı

Aynen aus demek ki sormamız gerek benim doktorum da öyle. Birde ikili tarama neden istemiyorsun gereksiz mi ?

Merhaba haziran anneleri...bende insallah haziran annesi olacagim. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ausencia
Yasim 39
İzmir
Sat 8 eylul
Tahmini dogum tarihi 15 haziran
İlk bebegimiz
Kalp atisi goruldu
.
Sat ikimizin de canım.Ben de 34 yaşındayımAllah tamamına erdirsin sağlıkla canim

.
Hayır canım aynı evdeki aloe vera bitkisinin jelini %99 jel ve %1krem haline getirmişler..bir çok markası var..eczane ve aktarlardan alabilirsin

Kizlar bir hastanede verilen kan cihazda iki kez kontrolden gecer ortama degeri sonuca yansir.aile hekimlerinin kanlari da belli saatte hastaneden gelen kan toplama araciyla toplanir o da devlet hastanesini laboratuarina gonderilir.hastane farkliysa hastaneden hastaneye degerler hic bi zaman birbirini tutmaz.ben burda hcg baktirip bide gidip fakultede baktirdiysam deger farkli cikar ayni anda bile versem.deger araliklari onemli.o laboratuarin deger araliklari farklidir vs cihazdan kaynakli farklilik vardir.bu cihazlarin bildigim kadariyla haftada bir kez kalibrasyonu yapilir ki sapmalar engellensin.yani guveniniz sarsilmasin sonuc konusundaki değişiklikler bununla alakali.beklemeyle bi degisiklik olmaz

Aynen aus demek ki sormamız gerek benim doktorum da öyle. Birde ikili tarama neden istemiyorsun gereksiz mi ?

canım 2 li test sonucu çıkacak herhangi bir olumsuz durumda bebekle ilgili , gebeliğimi sonlandırmayı düşünmüyorum ... o yüzden öğrenme gereği de duymuyorum bu sefer .
biliyorsun ki ikili test down sendromu için erken tanı testi

canım bende ki sonuçlarda referans değerleri aynı idi yalnız ... her iki hastaneninde
4-17 arası idi referans değer
x hastanede 16
y de 23 çıktı değerim .
referans farklı olsa eyvallah.
iki hastanede özel .
birinde sonucu anında aldım 2 saat içinde .
diğeri sonucu almak için istanbula yolladı toplanan kanı . ben ertesi gün öğrendim .
tek fark bu .
bir tüpüm yolculuk yaptı:)
diğeri yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…