2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde d vitamini düşük 26 olduğu halde.sizinki baya düşük ozaman. İlaçla düzelir ama sıkıntı yapmayın.
Tabii düzelir ilaç içince ama keşke yaz aylarında olsaydık da güneşe çıkıp kendim duzeltseydim. D vitamini gebelikte c grubu bı ilaç ilk üç ay onermiyolar. Sürekli benim başıma geliyor böyle şeyler rahat uyuyamıyorum karar veremiyorum.

benimde 10/7 çıkıyor bir arkadaşımınsa hep bu düşük çıkıyormuş dr yüksek olmasında bir şey olmaz demiş

Merhaba hanımlar inşallah ben de haziran annesi olucam yarın kalp atışları için doktora gidicem bir heyecan bir korku sardı beni hayırlısı ile bir duysam kalp atışını

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Önceki gebeligimde günde 20 damla devit 3 alıyor dum. Sizinde gönlünüz rahat olsun kullanin. D vitaminin zararı olsa yeni doğan bebeklere verilmez diye düşünüyorum

canım benimde öyle 2-3 günde bir ölçtürüyorum ama bu benim normalim zaten . Tansiyonum hep bu şekildedir , en fazla 11-7 ....

alışık değilsen biraz halsizlik yapar ama yüksek tansiyona nazaran iyidir

28 yasindayim
Bolu
Ikinci bebegim
Sat 25 eylul
Daha hastaneye gitmedim

Ausencia

Merhaba yaşım 24
istanbulda yaşıyorum
sat 4 eylül
11 haziran tahmini doğum tarihim
ilk bebiş
kalp atışını dinledim

Heskese keyifli sağlıklı hamilelikler

Ausencia
Yas:27
Sehir:manisa
Sat:10 eylul
Tahmini dogum tarihi:17.06.2018
Ilk bebegim cnm
Keseyi gorduk cok sukur kalbide duyduk cnm..

Hepinizi ekledim arkadaşlar tabloya ..tekrar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

Merhaba hanımlar inşallah ben de haziran annesi olucam yarın kalp atışları için doktora gidicem bir heyecan bir korku sardı beni hayırlısı ile bir duysam kalp atışını

Hoş geldin askrhpozitif bende bir haziran annesi oldum buradayım .. yarın güzel haberlerle gelirsen ilk sayfadaki tanloya bilgilerini gireriz bana bildirersen

Hayir bence cok guzel tansiyonun.benim de hep bu seviyelerdeydi.rahat bi hamilelik gecirdim.yuksek tansiyon problem yaratir aksine.

Hayir bence cok guzel tansiyonun.benim de hep bu seviyelerdeydi.rahat bi hamilelik gecirdim.yuksek tansiyon problem yaratir aksine.

benimde 10/7 çıkıyor bir arkadaşımınsa hep bu düşük çıkıyormuş dr yüksek olmasında bir şey olmaz demiş

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah
inşallah auscum seni gördüm sevindim yarini dört gözle bekliyorum inşallah sağlıkla geçer hamileliklerimiz

Akşamları geçse bari şu bulantı hissi ..

2 hafta kaldı randevuma ... önemli hafta ... belki 3 boyutlu usg isterim ... nasıl olsa ense ve burun bakılacak .

Arkasalr benim ikinci bebegim 13 aylik bir tane daha yavrum var cok uzuluyorum onun icin daha cok kucuk ve cok hareketli supriz oldu bebek bir yandan seviniyrum bi yandan da uzuluyirum erken oldu sanki benim gibi olan var mi ??

Benim de 25 aylik.aralarinin az olmasi bence cok guzel olacak.hem fazla kiskanclik yasamadan buyuyecekler,hem birlikte oynayabilecekler.insallah iyi anlasir iyi arkadas olurlar diye dua ediyorum.

Kızlar folik asit ,b12 yada b6 kabızlık yapar mı bilgisi olan var mı ilk hamileligimde sorun yasamamistim lakin şuan kabızlık sorunu var gibi

Seninki yine iyi canim en azindan emzirmiyorusun yine de cok sukur Allah isteyen herkese nasip etsin

seninde çok yakınmış gündüz okumuştum cevap yazmayı unuttum en yakın arkadaşımın iki kızı arasında tam 1.5 yaş var ... evet biraz zorlandı ..ikiz gibi neredeyse .... ama biraz büyüdüler ... çok iyi oldu der hep .

Bulantılarn ne zaman başladı

3 hafta falan oldu ... inanılmaz ama .... kusma hemen hemen hiç yok . sabahta değil tüm gün ...
böyle sürekli sanki ağzıma bir şey atsam o his geçecekmiş sanıyorum ... ağzıma atıyorum ama geçmiyorda ...
gece de devam ediyor .
Ben sigarada kullanıyordum , öğrenince hemen bıraktım . hem onu bırakmak hem bulantı derken .. kilolar fena geliyor .. durduramıyorum

Çok şaşırdım yaa.. Aile hekimliğine kan verdim, ertesi gün çıktı sonucu.. O da, akşam gelip tahlilleri toplayıp başka yerde yapmalarından kaynaklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…