• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar kan sonucuna göre d vitamini eksikliği çıkan var mı?
Benim 8 çıktı. Ciddi eksiklikmis bu. Dr d vitamini verdi. İlaç kullanmamaya çalışıyorum ama sakınan göze çöp batıyor resmen.
@mi-nick benim tansiyonum da 10-8 çıktı halbuki o anda nispeten iyi hissediyodum kendimi demek ki daha da dusukmus. Baş dönmelerim ondan galiba

Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum pko olduğum için geç döllenme oldu ama beta hcg çok düşük çıktı ikinci kimyasal gebeligimi yaşıyor olabilirim ve artık ben bittim tükendim hiç bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum

Lütfen öyle düşünmeyin, sizin çocuğunuz olmaz lafını duyupta yıllar sonra çocuk sahibi olmuş insanlar var. Sonuçta hamile kalabiliyorsunuz bu çok iyi bir şey. Belki ufak tedavilerle her şey hallolur önce emin olun gebeliğinizin şuan ki durumundan..

oyy kuzummm benim o benimmmm :KK43: 1 hatadır çekiyorum.Açıkçası eczacım karanfil yağını önermedi daha kötü yapıyo diş etlerini dedi :KK12: bende sadece karanfille geçiştirdim.2 akşam da bir acile gittim hep parol serum verdiler anca öyle rahat ettim.en son doktor antibiyotik verdi şuan onu içiyorum.Kadın doğumcumda içebilirsin dedi.Hamdolsun böle idare ettiriyorum 3-4 hafta sonra 3 ay bitince gidip çektireceğim.:olamaz::olamaz::KK66:

Yaa 1 haftadır geçmedi mi :( Bende akşam karanfil denicem umarım işe yarar. Ben normalde bile ilaç kullanmayan karşı biriyim hamileyken hiç elim gitmez şimdi. 1 ay sabredebilsem gidicem hemen Dr.a da bakalım...

benim de kurtarıcım mandalina çok iyi geliyor

Ah sizi bulmuşken hemen soriyim :) Central dan nasıl randevu alıyorsunuz şimdiden taa Aralık ayına veriyor randevu :(
Nasıl alıcam anlamadım..

Benim 8 çıktı. Ciddi eksiklikmis bu. Dr d vitamini verdi. İlaç kullanmamaya çalışıyorum ama sakınan göze çöp batıyor resmen.
@mi-nick benim tansiyonum da 10-8 çıktı halbuki o anda nispeten iyi hissediyodum kendimi demek ki daha da dusukmus. Baş dönmelerim ondan galiba

Bende hiç tansiyona bakılmadı, D vitamini de yoktu galiba yapılan testler için de. Adı farklı yazmıyorsa eğer..

Ben de emziriyorum zaten birkamam cok duskun ancak emerken uyuyor :KK43: ya ben cok takiyorum kafama esim e de kiziyorum zaten :KK43:
Bırakma emzirmeyi sıkıntı olmaz.
Bende başlarda çok kızdım eşime ama olan olmuş artık. Çevremde aldır diyen bile oldu ama nasıl kıyılır canımız oda onun için hiç düşünmedim aldırma konusunu.
Biliyorum anlıyorum çok üzgün ve mutsuz sun ama eminim şimdilik zamanla geçecek tir.

Arkadaşlar tansiyonlarınız ne durum da ben biraz önce gebelik kaydı açtırdım sağlık ocağında ve tansiyonumu ölçtüler; 10/6 çıktı sanki biraz düşük gibi, sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve keyifsizim bu yüzden mi acaba :uykucu:

Benim 9/6 sabit.bazen 8/5 cikiyor uyku hali bas donmesi yapabiliyor 8/5oldugunda bende

.
Aloe vera kullanın kızlar..En guzeliiiii

Ben de misshanin aloe verali jel/kremi var onu kullaniyorum.misshanin bb kremini kullaniyordum ama artk kullanmicam oyle seyler.doktoruma sampuan krem meselesini sordum o kadar irdeleme bisi olmaz ondan dedi ama icim rahat etsin su ilk uc ay

Arkadaşlar tansiyonlarınız ne durum da ben biraz önce gebelik kaydı açtırdım sağlık ocağında ve tansiyonumu ölçtüler; 10/6 çıktı sanki biraz düşük gibi, sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve keyifsizim bu yüzden mi acaba :uykucu:
Benim pazartesi günü 12-7 çıkmıştı.. Biraz büyük tansiyonunuz düşük.. Geçmiş olsun, iyi dinlenin..
Canım, kalp atışını duyduktan sonra, aile hekimi ne istedi? Beni de kalp atışını duyduktan sonra çağırdılar.. Ultrason görüntüsünü alacağız dediler.. Amaçlarını anlayamadım.. Birde, özeldeki doktorunuz testleri tekrar ettirmişti galiba, sonuçlar çıktı mı? Farklılık var mı?

Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum pko olduğum için geç döllenme oldu ama beta hcg çok düşük çıktı ikinci kimyasal gebeligimi yaşıyor olabilirim ve artık ben bittim tükendim hiç bi zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
Dur lütfen canım yaa.. Moral çok önemli.. Kimyasal gebelikte B-hcg o kadar yükselmiyordur bence.. Son adet tarihin neydi?

duankaaa, post: 53360525, member: 858338"]28 yasindayim
Bolu
Ikinci bebegim
Sat 25 eylul
Daha hastaneye gitmedim[/QUOTE]
zumruduankaaa zumruduankaaa

Canım sat benimde 25 eylül doktora gittin mi kese ya da kalp atışı için. Benim oğlumda şuan 22 aylık. Uyurken emziriyorum günde 2 kere ve tam iki yaş bitmeden Bırakmıcam inşallah. Ben de henüz eşim hariç kimseye demedim. Çok heyecanlıyım iki tane arası yakın kuzu için. Henüz doktora gitmedim

Kimyasal gebeliğin ilk belirtisi kanama diye biliyorum canım ayrıca 7.haftaya girmişsin kimyasal olsaydı bu kadar beklemezdi, betaya takılma oğluma hamileyken ilk değerim 79 çıkmıştı sonra katladı zamanla,, lütfen sakin kal ve bol bol dinlen
Adetim 15 gün geçti pzt günü evde test yaptim çok silikti belki yeni yeni yükseliyor beta hgc
Dur lütfen canım yaa.. Moral çok önemli.. Kimyasal gebelikte B-hcg o kadar yükselmiyordur bence.. Son adet tarihin neydi?
Canım ben adet tarihim de beta hcg 0 dır 15 gün geçti adetimi evde test yaptim çok silik çıktı iki gün sonra tekrar evde yatım bu sefer belli bi ikinci çizgi çıktı yani bu hafta öğrendim hamile olduğumu belki yeni yeni beta hcg yükseliyodur inş öyledir

D vitamini benim de düşük çıktı bugün aonuçlar için doktora gittim ama dr yoktu gösteremedim sonuçlarınsalı günü gidicem bakalım ne diyecek

Benim pazartesi günü 12-7 çıkmıştı.. Biraz büyük tansiyonunuz düşük.. Geçmiş olsun, iyi dinlenin..
Canım, kalp atışını duyduktan sonra, aile hekimi ne istedi? Beni de kalp atışını duyduktan sonra çağırdılar.. Ultrason görüntüsünü alacağız dediler.. Amaçlarını anlayamadım.. Birde, özeldeki doktorunuz testleri tekrar ettirmişti galiba, sonuçlar çıktı mı? Farklılık var mı?
Ultrason fotosu almadılar canım kayıt açıp bir dünya soru sordular tansiyona kiloma boyuma baktılar kullandığım ilaçları ve hgb değerimi sordular, benim sağlık ocağında ki ve hastanede ki testlerim farklı çıktı canım mesela tsh değerim ve hgb değerim aile hekiminin yaptığı testlerde daha yüksekti hastane de yaptırdığım testler daha düşük çıktı ve muhtemelen kan ilacına da erken başlamam gerekicek . dr bana demişti zaten aile hekimliğinde alınan örnekler bi süre bekletildiği için sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş o yüzden en temizi hastanede yaptırmak aile hekimliğine güvenmiyorum artık

Adetim 15 gün geçti pzt günü evde test yaptim çok silikti belki yeni yeni yükseliyor beta hgc

Canım ben adet tarihim de beta hcg 0 dır 15 gün geçti adetimi evde test yaptim çok silik çıktı iki gün sonra tekrar evde yatım bu sefer belli bi ikinci çizgi çıktı yani bu hafta öğrendim hamile olduğumu belki yeni yeni beta hcg yükseliyodur inş öyledir
Geç döllenmiş belli ki canım çok fazla üstünde durma inşallah daha da katlar değerin

Bırakma emzirmeyi sıkıntı olmaz.
Bende başlarda çok kızdım eşime ama olan olmuş artık. Çevremde aldır diyen bile oldu ama nasıl kıyılır canımız oda onun için hiç düşünmedim aldırma konusunu.
Biliyorum anlıyorum çok üzgün ve mutsuz sun ama eminim şimdilik zamanla geçecek tir.
Evet tabi oda canimiz hrmde ilk bebegimi cok istedim iki senede oldu bunuda Allah verdi diyorum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

Benimde d vitamini düşük 26 olduğu halde.sizinki baya düşük ozaman. İlaçla düzelir ama sıkıntı yapmayın.

Back