2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim düşük rislim var dua ederseniz sevinirim

canım mübarek Cuma günü ... dualarımız seninle sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin inşallah ... kanama azıcıkta olsa düşük riskli gebelik olarak kayda geçiyorsun .. bende öyleyim ...11. haftaya gireceğim ... içini ferah tut .

28 yasindayim
Bolu
Ikinci bebegim
Sat 25 eylul
Daha hastaneye gitmedim

Arkasalr benim ikinci bebegim 13 aylik bir tane daha yavrum var cok uzuluyorum onun icin daha cok kucuk ve cok hareketli supriz oldu bebek bir yandan seviniyrum bi yandan da uzuluyirum erken oldu sanki benim gibi olan var mi ??

Hanımlar ben niye bulantım var diye sormak yerine ne geçirir diyecektim yerimden kalkamıyorum kimsem de yok yardımcı olacak varsa önerileriniz alabilirim.

Bana tuzlu kraker, ekşi elma,mandalina iyi geliyor. Deneyin isterseniz..

kesinlikle benim favorim mandalina günde 3-4 tane yiyorum en az iyi geliyor bana

ayva deneyeceğim

Arkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba

Arkadaşlar aramız da dişi ağrıyan biri vardı , nasıl geçirdi acaba ağrısını? Çok fena dişim ağrıyor, dolgulu dişim hemde. dolgum kırılmış galiba
karanfil yağı iyi geliyor aktardan alabilirseniz pamukla dişinize uygulayın uyuşturuyor ağrıyı

geçmiş olsun canım 12. haftadan sonra dolgu ve dış çekimi serbest diye biliyorum . Benimde 20 lik disim ağrıyor 3. ayımızı hayırlısıyla bitirelim cektirecegim insallah

geçmiş olsun canım 12. haftadan sonra dolgu ve dış çekimi serbest diye biliyorum . Benimde 20 lik disim ağrıyor 3. ayımızı hayırlısıyla bitirelim cektirecegim insallah

Evet öyleymiş. Onun için geçici çözüm arıyorum artık bende. akşam karanfil deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…