- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.181
balık candır ne güzel ye mis gibigünaydın cnm benımde balık her aksam yemek istıyorum nerdeyse
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bende severim balığı biz haftada bir ancak yiyebiliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık candır ne güzel ye mis gibigünaydın cnm benımde balık her aksam yemek istıyorum nerdeyse
sureklı balık canım ıstıyor hafta da bır yapıyordum ama her aksam balık ekmek aldırıyorum esımezaten iştahım yok bı onu canım cekıyorbalık candır ne güzel ye mis gibi
bende severim balığı biz haftada bir ancak yiyebiliyoruz
Aynen ya bende hiç yaptırmadım. Çok didiklememek lazım ama özellikle ilk gebeliklerde böyle endşeli olunuyo geneldeNeden bu kadar takılıyorsunuz ki hcg değerlerine. Bana hiç hcg testi yapılmadı mesela, hiç bilmiyorum değerimi. Herşey yolundaysa ne önemi var o değerin?
Bende henüz almadım iki gündür açken bulantım yok ama tam yemeğe iştahla başlıyorum sonra bulanmaya başlıyor ekmek tüketmiyorum ama bi tabak çorba sonrası balon gibi şişiyorum yiyemiyorum sonraBu arada herkes kilo aldığından bahsetmiş tek kilo veren benmiyim acaba. 2 kilo verdim. 61 dim 59 oldum. İşin ilginci günlerce diet yapıp kilo veremeyip hamilelikte vermek![]()
Aynen ya bende hiç yaptırmadım. Çok didiklememek lazım ama özellikle ilk gebeliklerde böyle endşeli olunuyo genelde![]()
Bu arada herkes kilo aldığından bahsetmiş tek kilo veren benmiyim acaba. 2 kilo verdim. 61 dim 59 oldum. İşin ilginci günlerce diet yapıp kilo veremeyip hamilelikte vermek![]()
Aynen ya bende hiç yaptırmadım. Çok didiklememek lazım ama özellikle ilk gebeliklerde böyle endşeli olunuyo genelde![]()
Bu arada herkes kilo aldığından bahsetmiş tek kilo veren benmiyim acaba. 2 kilo verdim. 61 dim 59 oldum. İşin ilginci günlerce diet yapıp kilo veremeyip hamilelikte vermek![]()
kesinlikle pozitif düşünelim kafamızda kurup durmayalım ki bebişlerde etkilenmesinlerYa benim de ilk gebeliğim ama neden bu kadar endişe anlayamıyorum. daha önce düşük,kürtaj filan yaşamış olanları belki bir nebze anlarım ama yaşamamış olanlar bence kafalarına takıp bu kadar üzerine düşmemeli.
Mesela ben 5.hafta da öğrendim gittim kese vardı sadece 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Ama ben düşünmedim hiç neden bebek yok neden kese boş. ama buraya bir girdim herkes bunu sorguluyor...
Herkesin sorunsuz problemsiz hamilelik geçirmesini umuyorum ve herkesin de böyle düşünmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer aksi bir şey olursa da zaten yapacak bir şey yok, çözüm o zaman aranır.
Bende 1 düşük 1 kalp durması 1 doğumum var birde kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum ama üstümde bir rahatlık var nedense Allah hayır etsin günleri saymıyorum bakmıyorum hiç. İlk hamileliğimde şafak sayıyodum resmenkesinlikle katılıyorum benim ikinci hamileliğim
daha endişeli bi halim yok çok şükür
pimpirikli olmamak lazım biz nasıl bi hamilelik geçireceksek bebişlerde ondan etkilenecek
biraz relaks olup keyfini çıkarmakta fayda var
ben kendimi bıraksam hemen alırım dikkat etmeye çalışıyorum
akşamları hafif egzersizler yapıyorum
şuan için kilo almadım +-500gr inip çıkıyorum
kesinlikle pozitif düşünelim kafamızda kurup durmayalım ki bebişlerde etkilenmesinler
rahat bi hamilelik geçirmek gerekir
Midem bulanıyor ama iyi kötü yiyorum yinede çok aç kalmıyorum. İştahsızlık var canım hiçbirşey istemiyoMideniz mi bulanıyor yiyemiyor musunuz bir şey. Ben paso yiyorum valla tek yiyemediğim tavukO da zaten tavsiye edilen bi yiyecek değil artık neyse ki :)
her bünye farklılık gösterdiği gibi her hamilelik bile farklıBence de, yani ne kadar kurarsak o kadar büyüyor problem. Rahat olup bulantı mı kusmamı,tiksinmemi hepsinin normal olduğunu bilip devam etmeli. Mesela benim bulantım bu hafta çok azaldı ama ben düşünmedim acaba neden bir problem mi var diye, ama düşünen o kadar çok ki.. Herşeyi akışına bırakmak lazım. Dediğim gibi güzel bir sonuca ulaşacağımızı düşünüp öyle yaşayalım, aksini hiç düşünmeyelim bile :)
İlk trimester biraz problemli ve keyifsiz geçiyo ama 2. Bölüm en rahatı en keyiflisi ozaman rahat edicez inşallah. Tabi o bölümde bizim kışa denk geliyo ne yapacaksak kar kış![]()
Kızlar havalar serinledi. Bu hava cildimizi kurutuyor. Nasıl engel olacagız cilt kurumasına el kremleri kimyasal hep
Canım ben sana kendimi örnek verdim ya.. Neden sana değerin düşük deniyor, doktor gibi, anlayamıyorum.. Bak şimdi;
Benim sat 6 Eylül.. Adetimin 30. Ve 35. Günlerinde test yaptım negatifti.. 35.gün test yaptığım cihaz, 6 gün öncesini gösteren dijital cihazdı.. Yine de bekledim.. 41. Gün doktora gittim, transvajinal muayene etti ve hiçbirşey yok dedi.. Düşün, 1-2 hafta önden gösterir birde.. Adet söktürücü yazıldı.. Tabi tedbir için kan da verdim.. Öğleden sonra ilacı içme, değerin 280, pozitif diye aradılar.. Yani; 41. Gün 280 di.. 4 gün sonra gel, 4 katına çıkacak mı dediler.. Gittim, çıkmıştı.. Değer 1500 en garanti 2000 olmadan kese görülmez..
Şimdi, senin sat 25 Eylül.. Sende 39. Gün kan verdin ve değerin 270.. Yani, sende de bende de geç döllenme olmuş.. Bende ki fark 2 hafta iken, sende 12 gün filan.. Senin 41.gün değerin 270'in 2 katına çıkacak.. Benim aldığım değerden daha iyi yani..
Benim ultrason sonuçlarımda da 2 haftalık fark olduğu belliydi.. Doktor, satını 6Eylül değil de, 20 Eylül olarak kabul edeceğiz dedi.. Tabi zamanla belki eski sat ile uyumlu hale de gelebilir..
Anlayacağın üzme kendini.. Bugün tekrar doktora gitsen de değişen birşey olmaz.. Değerin 400 olur ve bir tüp daha kan verip yine boş dönersin.. Değer yükselmeden kese görülmez.. Tabi, herşeye rağmen doktor içimi rahatlatır da diyebilirsin.. Sadece zamana ihtiyacın var.. Tercih senin..