2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim de ilk 5 daha sonra 3.81 cikti canim ilac kullaniyorum endise etme ilaclarla cok cabuk dusuyormus

8. 9. haftada olanlar kan ve idrar testi yaptırdılar mı?
Bir de kaç tüp kan verdiniz hanımlar ilk hamilelikte 9 tüp kan vermiştim henüz bu tahlilleri yaptırmadım merak ediyorum
bugun verdim canim 5tup kan ve idr tahlili, saglik ocaginda da bi suru test yapmislardi dr hepsine tekrar bakti

.
Sat ikimizin de aynı canım..Geç döllenme falan oldu sanırım.uzulme boşuna görürsün bebisiniiii
saol canim ama grc dollenme de olsa 10 gun once kese gozuktuyse 10 gun sonrasinda kese icinde embriyo olusumu olmasi gerrkmezmiydi diye sormadan edemiyorum.doktor erken daha 10 gun daha bekliyelim dedi.ustelik iki olcumde vajinal yolla yapildi .

Kizlar merhaba ilk bulantim carsamba gunuydu istifra ettim soylemesi ayip ama bugun ben de tık yok normaldir umarim doktora dedigimde mide bulantisi iyidir bizde onu bekliyoriz dedi simdi tekrar kontrolüm 3 hafta sonra cok tedirgknim ya

İlaç vermedi ki takip edeceğiz dedi ilaç mı kullanmalı

Cok uzuldum canim. Gecmis olsun. Kalbi kacinci haftasibda durmus neden durmus acaba iyiye gidiyordu hersey. Insallah sagkli evlatlarin olir tez vakitte

@mi nick bana ilaç vermedi takip edeceğiz dedi aile hekimine gidip tekrar mı ölçtürsem korktum şimdi

Tm canım yarın özele gidecegim tahlillerimle bakalım bi bnmde içim sıkıldı iki haftaya gidiyo günümün geçmesine
Arkadaşım korkup kendine sıkıntı yapma değerin gayet normal geç döllenme olmuştur. Benim adetin 30. Günü 200 du
Sizin takvim 7. Ay gösteriyor birde 6. Ayın ortası olanlar kalp atışları yeni gördü.
Kendinide bebeginide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…