Cok teşekkürler ya biraz stres oldum ondan bakalım hayırlısı artık
Canım ben sana kendimi örnek verdim ya.. Neden sana değerin düşük deniyor, doktor gibi, anlayamıyorum.. Bak şimdi;
Benim sat 6 Eylül.. Adetimin 30. Ve 35. Günlerinde test yaptım negatifti.. 35.gün test yaptığım cihaz, 6 gün öncesini gösteren dijital cihazdı.. Yine de bekledim.. 41. Gün doktora gittim, transvajinal muayene etti ve hiçbirşey yok dedi.. Düşün, 1-2 hafta önden gösterir birde.. Adet söktürücü yazıldı.. Tabi tedbir için kan da verdim.. Öğleden sonra ilacı içme, değerin 280, pozitif diye aradılar.. Yani; 41. Gün 280 di.. 4 gün sonra gel, 4 katına çıkacak mı dediler.. Gittim, çıkmıştı.. Değer 1500 en garanti 2000 olmadan kese görülmez..
Şimdi, senin sat 25 Eylül.. Sende 39. Gün kan verdin ve değerin 270.. Yani, sende de bende de geç döllenme olmuş.. Bende ki fark 2 hafta iken, sende 12 gün filan.. Senin 41.gün değerin 270'in 2 katına çıkacak.. Benim aldığım değerden daha iyi yani..
Benim ultrason sonuçlarımda da 2 haftalık fark olduğu belliydi.. Doktor, satını 6Eylül değil de, 20 Eylül olarak kabul edeceğiz dedi.. Tabi zamanla belki eski sat ile uyumlu hale de gelebilir..
Anlayacağın üzme kendini.. Bugün tekrar doktora gitsen de değişen birşey olmaz.. Değerin 400 olur ve bir tüp daha kan verip yine boş dönersin.. Değer yükselmeden kese görülmez.. Tabi, herşeye rağmen doktor içimi rahatlatır da diyebilirsin.. Sadece zamana ihtiyacın var.. Tercih senin..