• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli aksamlar bayanlar bugun bende yavrumun kalp atisini duydum rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah bambaska bir duyguymus sat gore 8 haftaya girmem lazım ama ultrasonda 7 hafta 1 gunluk gözüktü gec dollenmeydi zaten benim 5 hafta sonra gelirisn herşey simdilik iyi dedi bakalim

Bence buna en çok cevap verip , iç rahatlatması gerekende ilk gebeliği olmayan anneler ...

Yani mesela ben :))

İki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var .

Şu an baş dönmesi ve bulantıdan dışarı çıkamıyorum resmen , dünyayı 8 gördüğüm için araç kullanmaya korkuyorum . ama oğlumda hiç yaşamadım bunu .

hatırladığım çok halsiz oluşum ve enerjimin bitik olduğu idi .... bu sefer de o yok ...düşük riski vs korkmasan dağları delecek enerjim bu sefer .

Kasık ağrısı ilk aylarda çok çekerdim , bel ağrısıda sonralarda ...

Bu gebeliğimde hiç kasık ağrısı yok .

belirtiler aynı kadında bile değişiyorken ... farklı farklı kadınlarda ... çok değişik olması çok doğal
Değil mi?? Bize göre dıştan birşey görünmüyor ya içimizde öyle sakin sanabiliyoruz.. Hormonlarımız çıldırmış durumda, içerde yeni bir yaşam için ummalı bir çalışma var.. Herşeyin tadı ayrı, belki ilerde bulantıyı bile güzel hatırlarız, bilemiyorum.. Ama, mesela bende olmasa asla merak etmem :KK24: güzel bedenim bana yansıtmadığı için şükrederim..

bende mide bulantısı filan yok ama ayağıma kramp girmeye başladı bir de belimin tam ortasına iğne batırı gibi sancı giriyor zaman zaman.. bunlar için çok erken ama şimdiden başladıysa 9 ay nsıl tamamlanacak bilmiyorum :KK43:
Canim bebeklerimize birşey olmasında ben razıyım bu ağrılara bir düşügum var Allah bunu bana bağışlasın inşallah

bende mide bulantısı filan yok ama ayağıma kramp girmeye başladı bir de belimin tam ortasına iğne batırı gibi sancı giriyor zaman zaman.. bunlar için çok erken ama şimdiden başladıysa 9 ay nsıl tamamlanacak bilmiyorum :KK43:

Benim de dun gece bacagima bir kramp girdi, hala agriyor ☹️

slm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorum Ausencia Ausencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...

Karaciğer , safra ile ilgili sorunlarda yükselir ... kilo yüksekse yüksek çıkar ... karaciğerini yoracak şekilde beslenmiş olabilirsin bu ara ...
dahiliye ye gidersen yardımcı olacaktır ... ama ömrü tahlillerle geçen biri olarak beslenme düzeninle alakalı olduğunu düşündüm ben ...
Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek

slm arkadaslar uzulerek aranizdan ayriliyorum Ausencia Ausencia beni listesen cikarirsin canim bugun lekelenmelerin pembe renk almasi sebebiyle doktora gittim ve kalp atisi durmus kurtaja aldilar nasip baska zamana rabbim kizima uzun omurler versin sizlerede saglikli dogumlar...
Canım benim çok üzüldüm rabbim kızına uzun ömürler versin. İnşallah yine başka anne adayları ile beraber olursun canım

canım Rabbim yanı başındaki evladına sağlık sıhhat uzun ömür versin ve bir sonraki hamileliğinde de inşallah hayırlı müjdeli haberler nasip etsin ... buralarda isek daha bize de yaz mutlaka :KK200: unutma ... kızlar haziran annesi olamadım ama eylül annesiyim de mesela inşallah

Kilom yüksek değil kuzum ama İnan yürürken yada koşarken hemen nefessiz kalıyorum. Açaba bundan dolayı mıydı ki Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek

olabilir canım .. dr un muhtemelen bir beslenme listesi verecektir ....yemen ve yemenen gerekenler ... bir daha ki ölçümde düşmüş olacaktır :KK68:

Merhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim

İlk üç ay geçsin gitsin sağlıkla Allahım :dua:

Bütün Haziran annelerinin mide bulantıları , baş dönmeleri , kasık ağrıları geçmiş gitmiş olsun Allahım :dua:

Kanaması lekesi olanların da artık gönlü ferah olsun Allahım :dua:

4 . aya girmiş ama hala 4 kilo almış olalım en fazla Allahım :rolleyes::dua:

Kız mı erkek mi derken , şurda ne isim koyacağız onları düşünelim artık Allahım :dua:

Aminnnnnnnnnnnnnn

Merhaba! Arkadaşlar herkesin gebeliği hayırlı olsun.. kaybedenlerede inş en yakın zamanda Sağlıklı bebekler diliyorum.. bende 7+4 üm bugün.. ateşim var 38 derece ve giderek artıyor korkuyorum.. ne yapabilirim

giderek artıyor demeseydin 7-8 . hafta itibarıyla vücut ısımızın artması normal diyecektim .

Kan hacmimiz mevcut kanımızın %50 si oranında artıyor ..bu da vücut ısımızda artışa sebep oluyor .

Ama giderek artıyor diyorsan bir dr a git ihmal etme .

canım arkadaşım güzel yüreklimmm aminnnnnnnn:KK200:

canım senin bir diğer mesajını alıntıladım diye bunu alıntılamışım:))

neyse cevabımm hoş geldin olacaktı ve evet 9 ay çok güzel paylaşımlarımız olur inşallah :KK200:

bu arada ilk sayfaya bilgilerini ekleyelim bana yazarsan

ne güzel haber bi minik kalpler duyulmuş hamdolsun :KK200: ekledim canım

ayneeen ..o bulantı geçsin hissi ile sürekli yiyorum .... geçmiyor ... geçmediğini bile bile :deli:

3 kilo almışım bile :skandal:

Tabii ki canım hemen güncelledim ..ne güzel haber hamdolsun :KK200:

hoş geldin canım ... ne güzel kalpatışları ile gelmişsin :KK200: eekledim

Hosbuldum cnm❤ins herseyi paylasalim cok iyi olur.hepimiz saglicakla kucagumiza aliriz ins.

Kızlar coraspin kullananlara bisey sormak istiyorum :) ben saati saatinr icmeyi unutuyorum ya bazen öğlen içiyorum bazen akşam. Bisey olur mu sizce :(

Bence buna en çok cevap verip , iç rahatlatması gerekende ilk gebeliği olmayan anneler ...

Yani mesela ben :))

İki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var .

Şu an baş dönmesi ve bulantıdan dışarı çıkamıyorum resmen , dünyayı 8 gördüğüm için araç kullanmaya korkuyorum . ama oğlumda hiç yaşamadım bunu .

hatırladığım çok halsiz oluşum ve enerjimin bitik olduğu idi .... bu sefer de o yok ...düşük riski vs korkmasan dağları delecek enerjim bu sefer .

Kasık ağrısı ilk aylarda çok çekerdim , bel ağrısıda sonralarda ...

Bu gebeliğimde hiç kasık ağrısı yok .

belirtiler aynı kadında bile değişiyorken ... farklı farklı kadınlarda ... çok değişik olması çok doğal

Bilgiler neler cnim?

Çok üzüldüm , Geçmiş olsun :KK61:

Back