• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yardım eder misiniz :KK43: çok özür dileyerek söylüyorum sabah ilişkiden sonra çok az pembe renkli kanamam oldu şuan yatıyorum devam etmiyor çok tedirginim 5 haftalık daha bebeğim bişey olmuş mudur hastaneye gitmeli miyim :KK43:
Keske riske atmasaniz eşiniz bu konuda anlayisli davransin. Eşim ALLAH razi olsun hic riske atmiyor gerekirse 9 ay bekleriz diyor. Hamile kaldigimdan bu yana girmedik iliskiye. Ilk 3 ay riskli olabilir hele ilk haftalar. Ama koruyan Rabbim korur buna keisnlikle inan. Siz tedbirinizi alin gerisini Rabbime birakin.icinizin rahat etmesi icin doktora gdiin isterseniz

Canım benim dün 5+1 di sadece keseyi görüyoruz hiç bebeği görmedim Allah korusun bebek olmayabilir mi acaba ? Doktor hiç bebekle ilgili bilgi vermedi.

Ona hiç sıkmıyorum canımı geç döllenmede olmuş olabilir gelişim var en azından kesede ama bebek ne durumda bilmiyorum daha hiç görmedik. :/

Kıyamam ya Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm ne desem kafî değil. :KK43:
Canım 5+1 bebek için çok erken.bende sadece keseyi gördüm cumartesi kalp atışı için gidicem.bebek 8 haftadan önce zormuş gormek

Keske riske atmasaniz eşiniz bu konuda anlayisli davransin. Eşim ALLAH razi olsun hic riske atmiyor gerekirse 9 ay bekleriz diyor. Hamile kaldigimdan bu yana girmedik iliskiye. Ilk 3 ay riskli olabilir hele ilk haftalar. Ama koruyan Rabbim korur buna keisnlikle inan. Siz tedbirinizi alin gerisini Rabbime birakin.icinizin rahat etmesi icin doktora gdiin isterseniz
Ah bu lekeler bu pembisler... canım 5 gündür bende de var progesteron hap ve jel kullanıyorum artık.biraz yat kanaman şiddetli ve ağrılı değilse sıkıntı yoktur inşallah.

Canım çok üzüldüm.. Ne desem boş ne kadar baglanmamaya calissakta insan üzülüyor.. en yakin zamanda yanımızda olursun inşallah.. kalp atisi var di dimi? Sebep ne peki iğne kullandin ilaç içtin neye tepki gosteriyo vucud acaba
Yoktu canım kalp atışı hiç alamadım malesef.. Valla hiç bilmiyorum ne yorum yapacağımızı şaşırdık artık :(

Ben haftami günümü bilmedigim icin cok tedirginim... Allahim insallah bebegim benimledir.. Bulantilarim falan cok var. Hamilelik belirtilerim var ama bebek yoksa cok üzülürüm...
Normal hamilelik testi yaptin mi? Daha çok küçültür hic moralini bozma ama bi daha ki sefer alttan baktirda emin ol bence

Yoktu canım kalp atışı hiç alamadım malesef.. Valla hiç bilmiyorum ne yorum yapacağımızı şaşırdık artık :KK43:
Cok iyi anlıyorum seni ama asla karamsarlığa düşme.. düşüğün ayağı icerde derler büyükler en yakin zamanda sağlıklı bir cocugun olucaktir. Hepimiz aynı riski taşıyoruz nolucagimiz belli deil.. kafaya takmamak lazim sanirim

Ay kendimi kötü hissetmeye başladım öyle yanlış yansımış ki. Bize doktor yasak felan demedi gayette rahat geçiyordu hamileliğim birşey olmaz diye düşündük. İnsan bile bile riske atar mı ya hiç. Bu ilk gebeliğim tecrübesizim. Sanki zorla zararlı olacağını bile bile sırf arzularımız için yapmış gibi konuşmayın Allah aşkına :KK57:

Hepsi yapıldı canım hiçbişey çıkmadı pıhtılaşmadan başka.. Alınan bebeklere de yapıldı onlarda da sorun çıkmamıştı.. Bu sefer pıhtılaşma için iğne kullandım yine olmadı.. Bilmiyorum artık daha ne yapılabilir..
homosistein değerinize baktırdınız mı? bir de bana romatizmal hastalık testi yapıldı o zaman da saldırıyormuş vücut bebeği yabanıc bir madde olarak görüp. Hatta gittiğim doktor sana hiçbir test yapılmamış oğru düzgün düşük sebebi tek kan pıhlaşması diyemeyiz demişti.

Yoktu canım kalp atışı hiç alamadım malesef.. Valla hiç bilmiyorum ne yorum yapacağımızı şaşırdık artık :KK43:
Canım bende seninle aynı dutumdayım.seni duyunca kendi acım katmerlendi.7+6 da vajinal kalp atisını duyamadı.çarsamba kürtaj dedi.doktorlara da güvenmiyorum açıkcası.bu benim ilk bebegim.herhangi bi test yaptırmadilar bana.ihmalkar insanlar bunlar.belki bende de pıhtılaşma var.
Kürtaja gitmeden son bi defa daha baktırmakta fayda var canim.kendini toparla.elbet birgün yüzümüz gülecek.

HİÇ DOKTOR KONTROLÜNE FALAN GİTMEDİN Mİ ?
Gittim tabiki. Öğrendiğim gunden beri doktor kontrolündeyim.. Düzensiz adet görüyordum. 5 agustosta adet görmüştüm sonra uzun aralikta hamile kalmışım ne zaman kaldigim belli degil. Doktorm da bebegi görünce belli olacak. Onun gelişimine göre haftani gününu soylicem desi

Gittim tabiki. Öğrendiğim gunden beri doktor kontrolündeyim.. Düzensiz adet görüyordum. 5 agustosta adet görmüştüm sonra uzun aralikta hamile kalmışım ne zaman kaldigim belli degil. Doktorm da bebegi görünce belli olacak. Onun gelişimine göre haftani gününu soylicem desi

Hım anladım canım peki can testinde değerin kaç çıktı ona göre belirlemedi mi

Back