• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. Ausencia Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :( İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:

Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. Ausencia Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :KK43: İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:
Canım allahım sana sabır versin :( suan ne diyeceğimi bilemiyorum. Inşallah sende bebeğine kavusacaksin.allahim hayırlısıni versin

Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. Ausencia Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :KK43: İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:

:( :( çok üzgünüm canım hayırlısı olsun, tez zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın inşallah

rapunzelesk rapunzelesk

canım ben bugün tam 7+3 oldum.

keseyi 5+0 da gördüm.

kalp atışını ise 7+0 da duydum.

ama doktorum boyu hakkında ya da haftasına göre gelişim durumu hakkında bil bilgi vermiyor.

normal dedi sadece.

ama herkes boy hakkında haftası ile uyumu hakkında konusunda ben de merak ediyorum.

benimkinin gelişimi nasıl merak ediyorum küçücük yüzük gibiydi en son gittidiğimde.

canım başka doktora da göründün mü?

Hiç mi gelişmedi daha küçük olabilir belki biraz daha bekleseniz ? Mesela benim 6 haftalık olması gerekirken 5+2 yani böyle geriden geliyor olamaz mı ? 20 mm olunca kalp atımı duyuluyormuş şuan kaç mm ? Çok üzüldüm. :(

canım kaç gündür takip edemiyorum. nasılsın sen
Ben de cumadan beri ilk kez geldim canım iyiyim heralde yaa bilmiyorumki.. Bi migren krizi yaşadım c.tesiden beri dün acile falan gittik bugün daha iyiyim.. Psikolojik olarak sorarsan onu gerçekten bilmiyorum.. Sadece dua ediyorum sabır diliyorum :dua::dua:

rapunzelesk rapunzelesk

canım ben bugün tam 7+3 oldum.

keseyi 5+0 da gördüm.

kalp atışını ise 7+0 da duydum.

ama doktorum boyu hakkında ya da haftasına göre gelişim durumu hakkında bil bilgi vermiyor.

normal dedi sadece.

ama herkes boy hakkında haftası ile uyumu hakkında konusunda ben de merak ediyorum.

benimkinin gelişimi nasıl merak ediyorum küçücük yüzük gibiydi en son gittidiğimde.
Canım ben cumartesi 6.5 haftalik olucam inşallah duyabilirim kalp atışını. Şimdiden korkularim basladi. Benim doktorum geçen hafta uyumlu dedi kese boyu ile haftaya.insallah bu sefer de sorun cikmaz

canım başka doktora da göründün mü?
görünmedşm canım zaten bu doktor benim uzun zamandır doktorum.. Daha önceki bebeklerimi de birlikte kaybetmiştik diğer iki seferinde başka doktorlara gözükmüştüm sonuç değişmiyo üzülmekten başka bi işe yaramıyo.. Benimle birlikte gözyaşı döken adama güvenmiyim de kime güveniyimki başka..

Hiç mi gelişmedi daha küçük olabilir belki biraz daha bekleseniz ? Mesela benim 6 haftalık olması gerekirken 5+2 yani böyle geriden geliyor olamaz mı ? 20 mm olunca kalp atımı duyuluyormuş şuan kaç mm ? Çok üzüldüm. :KK43:
kesem 20 mm cnm yani büyümeye devam ediyo ama bebek 3-4 mm bile değil malesef büyüklüğü bi süredir değişmedi 7+5 im şu anda :(

görünmedşm canım zaten bu doktor benim uzun zamandır doktorum.. Daha önceki bebeklerimi de birlikte kaybetmiştik diğer iki seferinde başka doktorlara gözükmüştüm sonuç değişmiyo üzülmekten başka bi işe yaramıyo.. Benimle birlikte gözyaşı döken adama güvenmiyim de kime güveniyimki başka..
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah saglicakla tekrardan hamile olup kavusursun bebegine

canım çok üzüldüm Allah doğru zamanı bekliyor o zaman.

en hayırlı zamanda inşallah.

tedavi ile mi olmuştu senın tam hatırlayamadım ama benim yıllarca negatif ALA ALA psikolojim bozulmuştu. bu gebeliğimde ilk kez ve tedavi ile oldu 4 yılın ardından

Hiç mi gelişmedi daha küçük olabilir belki biraz daha bekleseniz ? Mesela benim 6 haftalık olması gerekirken 5+2 yani böyle geriden geliyor olamaz mı ? 20 mm olunca kalp atımı duyuluyormuş şuan kaç mm ? Çok üzüldüm. :KK43:
Canınızı sıkmayın benim de bebeğim bir kaç gün geriden geliyor. Milimetrik ölçüm olduğu için çok önemli değil dedi iki doktor da. İnş zamanla günlerini yakalar bebişlerimiz.

canım çok üzüldüm Allah doğru zamanı bekliyor o zaman.

en hayırlı zamanda inşallah.

tedavi ile mi olmuştu senın tam hatırlayamadım ama benim yıllarca negatif ALA ALA psikolojim bozulmuştu. bu gebeliğimde ilk kez ve tedavi ile oldu 4 yılın ardından
Allah bebeğine ve sana sağlık versin canım.. :dua: Tedaviyle olmamıştı doğal oldu.. Bi önceki gebeliğim tedaviyle olmuştu ikizlerdi.. 2 Doğal 1 tedavili gebeliğim aynı şekilde sonlandı malesef :(

Back