• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende seninle aynı dutumdayım.seni duyunca kendi acım katmerlendi.7+6 da vajinal kalp atisını duyamadı.çarsamba kürtaj dedi.doktorlara da güvenmiyorum açıkcası.bu benim ilk bebegim.herhangi bi test yaptırmadilar bana.ihmalkar insanlar bunlar.belki bende de pıhtılaşma var.
Kürtaja gitmeden son bi defa daha baktırmakta fayda var canim.kendini toparla.elbet birgün yüzümüz gülecek.
Drlar kürtaj kararını sadece kendileri almıyor bu yuzden bir de radyoloji raporu isteniyor daha detaylı ultrason yapılıyor yani. Mutlaka başka bir dr un daha görmesi gerekiyor. Allah korusun büyük vebal çünkü. @muallimiahir gibigibiyim gibigibiyim rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin hepimize ben de yaşadım aynı duyguları.

Allah hayirli haberler almayi nasip etsin insallah... Benim ilk gebeligimde kalp atimi duyuldu birkac gun sonra kalbi durmuş. Kurtaj oldum. Eger gebeligim devam etseydi kasımin ilk haftasi doğumum olacakti... Nasip. Simdi de hiç beklemedigim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Lekelenmelerim oldu. Doktorum her sey yolunda dedi. Progestan kullaniyorum coraspin kullaniyorum. Bugün alakasi bir doktora gittim.. Bebek görünmüyor görünmesi gerekirdi dedi. Dizlerim çözüldü sanki bayilacaktim.. Çünkü cok hassas bir konu. Allah hepimize hayırlısini nasip etsin..

Allah hayirli haberler almayi nasip etsin insallah... Benim ilk gebeligimde kalp atimi duyuldu birkac gun sonra kalbi durmuş. Kurtaj oldum. Eger gebeligim devam etseydi kasımin ilk haftasi doğumum olacakti... Nasip. Simdi de hiç beklemedigim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Lekelenmelerim oldu. Doktorum her sey yolunda dedi. Progestan kullaniyorum coraspin kullaniyorum. Bugün alakasi bir doktora gittim.. Bebek görünmüyor görünmesi gerekirdi dedi. Dizlerim çözüldü sanki bayilacaktim.. Çünkü cok hassas bir konu. Allah hepimize hayırlısini nasip etsin..
Lekelenmen devam ediyo mu canım.ya benim bugün artmış çok üzüldüm.progesteron bende kullanıyorum:(

Canım Allah kolaylık versin inşallah bu durumu atlatma da ben de. Perşembe günü kürtaj olacağım durumum seninkiyle aynı. Bebek büyümedi ve kalp atışını göremedik gibigibiyim gibigibiyim

Gitmeseydim keske muayene olmasaydimmmm... :KK43:
Hiç moralini bozma. Devletteki doktorlar ilgisizlikten saçmalıyorlar. Bana da şimdi bu gebeliğimde dış gebelik olabilir dedi. Özele gittim kese gözüktü. Daha çok küçüktür. 6 haftalıkken vajinal baktı öyle gördü özelde doktor. Üzme kendini. İyi bir doktora git mutlaka

Kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kese ve kalp atımı göründü :dua: yanlız rahmin ters dedi doktor, ilk defa böyle birşey duydum, bazen böyle durumlarda düşük olabiliyor dedi, sende olacak diye birşey yok dedi kafam karıştı, böyle bir şey duyan var mı aranızda.

gibigibiyim gibigibiyim Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inşallah.
Tıpta harhangi bir sıkıntı yok iğne kullandın kromozom anomalisi yok ama düşük :(
Rahîm de sıkıntı olabilir mi ters yamuk yada yetmezlik gibi ?
En son ihtimal bi hocaya mı gitseniz acaba o_O

Kızlar bende bugün doktora gittim, çok şükür kese ve kalp atımı göründü :dua: yanlız rahmin ters dedi doktor, ilk defa böyle birşey duydum, bazen böyle durumlarda düşük olabiliyor dedi, sende olacak diye birşey yok dedi kafam karıştı, böyle bir şey duyan var mı aranızda.
Arkadaşımın da öyle ama hiç düşük süz 2 sağlıklı doğum yaptı.
Tabi sezaryan :)

homosistein değerinize baktırdınız mı? bir de bana romatizmal hastalık testi yapıldı o zaman da saldırıyormuş vücut bebeği yabanıc bir madde olarak görüp. Hatta gittiğim doktor sana hiçbir test yapılmamış oğru düzgün düşük sebebi tek kan pıhlaşması diyemeyiz demişti.
Bakıldı canım baktırdım herşeye baktırdım NK (naturel Killer) hücrelerine bile baktırdım kanda.. Bi tek rahimden parça alınarak yapılanı yaptırmadım ama kanda yüksek çıkmayınca ona bakmıyolar gerekli görülmedi.. Doktorlar doğru söylüyosun çok detay bakmıyolar ama ben kendim araştırıp buldum yapılması gereken tüm testleri.. 1 yıldır en son bebeklerimden sonra yani yapılabilecek her araştırmayı kendim yaptırdım.. Kan pıhtılaşmasını bile genetikte çıktıktan sonra hematolojiye gidip ayrıca incelettim Protein ProteinC, S, ve Antitrombin 3 eksikliklerim o şekilde tespit edildi yoksa bendeki genetikte tespit edilen pıhtılaşmaya normalde iğne tedavisi vermiyolardı.. Detaylandıktan sonra gerekli görüldü.. Falan filan işte daha yapılabilecek bişey kalmadı yani bir sürü doktora gözüktüm yapılabilecek her testi yaptırmışsınız dediler.. Ama sonuç değişmedi malesef :(

Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. @Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :KK43: İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:
Canım çok üzüldüm, rabbim hakkında hayırlısını versin, sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin en kısa zamanda inşallah :dua:

Canım bende seninle aynı dutumdayım.seni duyunca kendi acım katmerlendi.7+6 da vajinal kalp atisını duyamadı.çarsamba kürtaj dedi.doktorlara da güvenmiyorum açıkcası.bu benim ilk bebegim.herhangi bi test yaptırmadilar bana.ihmalkar insanlar bunlar.belki bende de pıhtılaşma var.
Kürtaja gitmeden son bi defa daha baktırmakta fayda var canim.kendini toparla.elbet birgün yüzümüz gülecek.
Üzgünüm canım ama ilk gebelikte olma ihtimali %40 larda bu durumların o yüzden umudunu kaybetme.. Denemeye devam et inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin.. Tabiki kürtaj öncesi detaylı ultrasonla bakılıyo canım üniversite hastanesine gidiyorum ben daha önce de bakılarak kürtaj oldum..

Drlar kürtaj kararını sadece kendileri almıyor bu yuzden bir de radyoloji raporu isteniyor daha detaylı ultrason yapılıyor yani. Mutlaka başka bir dr un daha görmesi gerekiyor. Allah korusun büyük vebal çünkü. @muallimiahir gibigibiyim gibigibiyim rabbim tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin hepimize ben de yaşadım aynı duyguları.
İnşallah canım çok teşekkürler :dua::dua: Kürtaj öncesi detaylı ultrasonda bakılıyo canım üniversite hastanesine gidiyorum..

Arkadaşımın da öyle ama hiç düşük süz 2 sağlıklı doğum yaptı.
Tabi sezaryan :)
Benim de bir oğlum var 6 yaşında, normal doğumla doğdu onda böyle birşey söylemediler, kadın doğuma gitmiştim bir sen önce ultrasonla bakıldı yine böyle birşey demedi, şaştım kaldım duyunca.

Benim de bir gün bulanıyor bir gün yanıyor, dün bulantıdan kafamı kaldıramazken bu günde reflü tuttu içim yanıyor sanki öyle bi yanma hissi elimi sürdüğüm herşeyden tiksiniyorum her dk duş alasım geliyor kafayı yicem galiba şimdi yine bulantım başladı :KK43:
bende sureklı elımı yıkıyorum mıdem yanıyor karnım 4 aylık sankı sıs gören sasırıyor her wc gttıgımde kan gelır dıye korkuyorum

gibigibiyim gibigibiyim Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inşallah.
Tıpta harhangi bir sıkıntı yok iğne kullandın kromozom anomalisi yok ama düşük :KK43:
Rahîm de sıkıntı olabilir mi ters yamuk yada yetmezlik gibi ?
En son ihtimal bi hocaya mı gitseniz acaba o_O
Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın :dua::dua: Herşeye bakıldı canım rahim de normal zaten bebekler enteresan bi şekilde düşmüyo ölmelerine rağmen daha önce düşmesi için de bekledim 10. haftaya kadar ama herhangi bi düşük belirtisi de olmadı.. Hep kürtaj oluyorum :KK43: Zaten doktorum proff canım Başkent Üniversitesinin en iyi hocalarından :KK43:

Back