• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. Ausencia Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :KK43: İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:

Canım Allah kolaylık versin inşallah bu durumu atlatma da ben de. Perşembe günü kürtaj olacağım durumum seninkiyle aynı. Bebek büyümedi ve kalp atışını göremedik gibigibiyim gibigibiyim

Canım allah yardımcınız olsun vücut sağlıksız bebeği atar diyorlar belki böylesi daha hayırlı olacak sizin için ne desem boş gelecek size biliyorumrabbim tez vakitte sağlıkla hamile kalmayı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah

[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]

[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]

@Kubra3037
@herkesgibiyim
@loves all of you
@dusunceli kizz
@mystory-06
@esrakdnz
@Berilll123
@kahvekokulu
@parolamyokask
@Flower3516
@fpamuk
@sewils88
@ecaterina
@erem2009
@Yazmira35
@fnd_50
@kedikedi84
@muallimiahir
@Bigaripyolcu
@Amazing_GNC
@Pamuksekermavis
@duygukaanfatih
@Edaaa93
@Paradise82
@beniim
@Myhsa
sta sta
@Blackcat95
@newsletter
@gmzckr
@tatlilavinya
@ilsas
@rune
@vlkpnr
@jelibons
gibigibiyim gibigibiyim
meralg meralg
@aeengineer
@Ebrulim5809
@Chun lee
@BALIMSIN
asivemai asivemai
@Adige_
@Mrvgnc
melaike06 melaike06
@YILDIS
@lavinza
@tb_fb
@AHU42
@Citlembik89
@triplemom
@Beybisi123
@Defnelfin
@arbe-deli
@denizyildizi00
@BoO_
@mengur
K Kadriyekivanc
@Leylacigdem
@cennetyuvam
@Lunanueva01
@gokse_4141
@mi-nick
@oflumete
@white_rose23
@vefa84
@kizilcik26
@meltem151515515
@yasminfth
@renklisemsiye
@rapunzelesk
@deriko arya
@Soydanayse
@mosmorum
@Limon agacim

ARKADAŞLAR LİSTE OLANLAR BİLGİLERİNİ KONTROL EDEBİLİRLER Mİ ? :KK200:

canım merhaba benim kalp atışı duyuldu. başka bişi yok sanırım...

Ausencia Ausencia canim endokrin dr tum batum ultrason istedi şükürler olsun kalp atışını duydum güncelleyebilirsin bilgilerimi çarşamba günüde kendi dr ma kontrolüm var inşaallah sağlıklı hayırlı haberler alırız

Bakıldı canım baktırdım herşeye baktırdım NK (naturel Killer) hücrelerine bile baktırdım kanda.. Bi tek rahimden parça alınarak yapılanı yaptırmadım ama kanda yüksek çıkmayınca ona bakmıyolar gerekli görülmedi.. Doktorlar doğru söylüyosun çok detay bakmıyolar ama ben kendim araştırıp buldum yapılması gereken tüm testleri.. 1 yıldır en son bebeklerimden sonra yani yapılabilecek her araştırmayı kendim yaptırdım.. Kan pıhtılaşmasını bile genetikte çıktıktan sonra hematolojiye gidip ayrıca incelettim Protein ProteinC, S, ve Antitrombin 3 eksikliklerim o şekilde tespit edildi yoksa bendeki genetikte tespit edilen pıhtılaşmaya normalde iğne tedavisi vermiyolardı.. Detaylandıktan sonra gerekli görüldü.. Falan filan işte daha yapılabilecek bişey kalmadı yani bir sürü doktora gözüktüm yapılabilecek her testi yaptırmışsınız dediler.. Ama sonuç değişmedi malesef :KK43:

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. ben de yeni yaptırdım tüm bunları korkudan hatta protein s ve c normal sonuç vermez kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi. daha sonucum cıkmadı tabi. biraz da kısmet sanırım benim de 3 hamilelik geçti başımdan hepsi de ikinci ay sonunda düştü yada kürtaj olmak zorunda kaldım. Bazen kaderim anneme benzedi sanırım diyorum onunda olmamış sonra beni evlatlık almışlar. Umarım bundan sonraki hamileliğinizde her şey iyi gider de mutlu olursunuz

Hepsi yapıldı canım hiçbişey çıkmadı pıhtılaşmadan başka.. Alınan bebeklere de yapıldı onlarda da sorun çıkmamıştı.. Bu sefer pıhtılaşma için iğne kullandım yine olmadı.. Bilmiyorum artık daha ne yapılabilir..
canım merhaba bende uzun zamandır giremedim. seni merak ettim ne yaptın nasılsın diye. yazmışsındır ama bulamadım maşallah msjlar çok. doktora gittin bi gelişme yok mu?

Günaydın kızlar malesef üzülerek aranızdan ayrılıyorum kalp atımı yok bebeğin gelişimi yok.. Ausencia Ausencia canım beni listeden çıkarabilirsin çarşamba günü kürtaj oluyorum.. :KK43: İnşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın :dua::dua: Dualarım hep sizlerle olucak kızlar :dua::dua:

şimdi gördüm canım ya çok üzüldüm cidden tuhaf oldum. Allahım sana eşine sağlık sıhhat versin canım tez vakitte tekrar nasip etsin inşallaaaaah:dua::dua::dua:

Cok uzuldum :( hakkinda hayirlisi olsun.insallah tekrar saglikli bir hamilelik yasarsin

canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlısı ile tekrrdan nasip etsin inşallah

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. ben de yeni yaptırdım tüm bunları korkudan hatta protein s ve c normal sonuç vermez kan sulandırıcı kullanıyorsun dedi. daha sonucum cıkmadı tabi. biraz da kısmet sanırım benim de 3 hamilelik geçti başımdan hepsi de ikinci ay sonunda düştü yada kürtaj olmak zorunda kaldım. Bazen kaderim anneme benzedi sanırım diyorum onunda olmamış sonra beni evlatlık almışlar. Umarım bundan sonraki hamileliğinizde her şey iyi gider de mutlu olursunuz
İnşallah canım inşallah Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK200: O sonuçları omega-3 takviyesi bile etkiliyo canım ben hiçbişey kullanmadığım bi dönemde yaptırmıştım öyle yapılması gerekiyo..

gibigibiyim gibigibiyim @muallimiahir naz2018 naz2018 rabbimi dualarinizi ve kucaklarinizi bos birakmasin ins.. Bende bugun baska doktora gittim doktor kese kucuk buyumemis kalp atimi normal anomalili bi gebelige benziyor bekleyeceksin diyor kendi doktorum kalp atisi zayif duser diodu kalp atisi normale dondu ama bebek neredeyse kese kadar lutfen bizede dua edin kesemiz bi an once normale donsun..

gibigibiyim gibigibiyim @muallimiahir naz2018 naz2018 rabbimi dualarinizi ve kucaklarinizi bos birakmasin ins.. Bende bugun baska doktora gittim doktor kese kucuk buyumemis kalp atimi normal anomalili bi gebelige benziyor bekleyeceksin diyor kendi doktorum kalp atisi zayif duser diodu kalp atisi normale dondu ama bebek neredeyse kese kadar lutfen bizede dua edin kesemiz bi an once normale donsun..
Teşekkür ederim canım amin inşallah :dua::dua: Sen bolca su iç lütfen günde 3 lt den az içme inşallah bebeğin seninle kalacak :KK200:

Merhaba kızlar nasipse bende haziran annesi olacağım ama bi haftadır kahverengi akıntı Geliyor doktor iğne ve Protestan verdi iki gün durdu tekrar ediyor bugün doktora gözüktü bi sıkıntı gözükmüyor dedi ama ben hala korkuyorum wc gitmeye korkar oldum benim gibi olan var mi,acaba aranızda :(

Back