- Emoji Skoru
- 26.219
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.281
bende kan tahlili yaptirdim b12si dusuk demiride biraz dedi bitane ilac verdi b12 icin hergun bir damla kullaniyorum bide butun corbalarina kiyma kat dedi. dedigin gibi en cok b12 kirmizi etde var. peki b12 degeri kac ciktiMerhaba arkadaslar kizima kan tahlili yapildi b12 ve demiri dusuk cikti buz demir ilaci kullanmiyorduk ki zaten hep hastalikla gectigi icin demir verilmiyor hastalik halinde.simdi demir ve b12 tadavisine baslayacagiz et balik tavuk ağırlıklı beslenecek gunes isigi da alsin 11 12 arasi dedi dr.siz de durumlat nasil kan tahlili yaptiran oldu mu
benim kizi anlatmissin sanki herseyi ayni kucaktan inmiyor baskasinda durmuyor illa benim kucagimda olacak yaninda oturup oyuncaklarla oynatiyorum yok bi eli bende tutunacak illa..Gunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok
Acaba atak döneminin özelliklerinde su korkusumu var haziran bebelerinde sonradan peydah olan bir durum gibi geldi. 2 haftadır benim kızda banyo konusunda aynı. Uykuya girmiyorum bile ya uyuduğum zamanları düşünmemeye çalışıyorum. Hayat her zaman böyleydi gibi bir kandırmaca yapayım kendimeGunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok
Diğer odadan hapşırsam ortamda varlığımı anlıyor ve durdurulamaz hale geliyor. Ben varken asla babada falan durmaz. Poposunun üzerine oturmuyor zaten, sürekli bacağımdan elimden destek alıp doğrulma derdinde. Haftasonu kıyafetlerini katlayacaktım park yatağa koydum önüne oyuncak çevresine yastık koydum. Alt kademeden nasıl doğrulduysa kalkmış ayağa beni izliyorbenim kizi anlatmissin sanki herseyi ayni kucaktan inmiyor baskasinda durmuyor illa benim kucagimda olacak yaninda oturup oyuncaklarla oynatiyorum yok bi eli bende tutunacak illa..
artik hep yurumek istiyor oturtuyorum ayakta durmak icin cabaliyor yuruyuncede day day day diyorhele uykusu geldimi Allah yandik uyutana kadar feryat figan ben pert tabi.. artik umudum 1 yasina kaldi sorasinda düzelirmi bilemiyorum ama suanda 5 yas yaşlanmis gbi hissediyorum..
su cimcimeler yokmu bide simdiden dagitip dökme derdinde camasir katliyorum oda yanimda seleyi almis icinden dagitiyo özellikle mutfakta cekmeceleri karisdirmaya bayiliyo bide cekmeceyi kapatinca sinirlenip agliyo hanfendi yürütece koymaya pisman oluyorumDiğer odadan hapşırsam ortamda varlığımı anlıyor ve durdurulamaz hale geliyor. Ben varken asla babada falan durmaz. Poposunun üzerine oturmuyor zaten, sürekli bacağımdan elimden destek alıp doğrulma derdinde. Haftasonu kıyafetlerini katlayacaktım park yatağa koydum önüne oyuncak çevresine yastık koydum. Alt kademeden nasıl doğrulduysa kalkmış ayağa beni izliyor
Kızımın düşük çıkmış ama kaç bilmiyorum şurup vermiş damlayi değiştirmis.annemler bugün sonuçları aldı detayları bilmiyorum.sonuclari bana atacak annem.Merhaba arkadaslar kizima kan tahlili yapildi b12 ve demiri dusuk cikti buz demir ilaci kullanmiyorduk ki zaten hep hastalikla gectigi icin demir verilmiyor hastalik halinde.simdi demir ve b12 tadavisine baslayacagiz et balik tavuk ağırlıklı beslenecek gunes isigi da alsin 11 12 arasi dedi dr.siz de durumlat nasil kan tahlili yaptiran oldu mu
su cimcimeler yokmu bide simdiden dagitip dökme derdinde camasir katliyorum oda yanimda seleyi almis icinden dagitiyo özellikle mutfakta cekmeceleri karisdirmaya bayiliyo bide cekmeceyi kapatinca sinirlenip agliyo hanfendi yürütece koymaya pisman oluyorumdemeki yürüseler yandik bizz. bari yaz gelsede en azindan disari parka vs gotururuz yorulurlar eve gelince uyurlar disariya bayiliyo zaten cıktigmiz gibi kahkahalar havada ucusuyo
benim kizi anlatmissin sanki herseyi ayni kucaktan inmiyor baskasinda durmuyor illa benim kucagimda olacak yaninda oturup oyuncaklarla oynatiyorum yok bi eli bende tutunacak illa..
artik hep yurumek istiyor oturtuyorum ayakta durmak icin cabaliyor yuruyuncede day day day diyorhele uykusu geldimi Allah yandik uyutana kadar feryat figan ben pert tabi.. artik umudum 1 yasina kaldi sorasinda düzelirmi bilemiyorum ama suanda 5 yas yaşlanmis gbi hissediyorum..
Acaba atak döneminin özelliklerinde su korkusumu var haziran bebelerinde sonradan peydah olan bir durum gibi geldi. 2 haftadır benim kızda banyo konusunda aynı. Uykuya girmiyorum bile ya uyuduğum zamanları düşünmemeye çalışıyorum. Hayat her zaman böyleydi gibi bir kandırmaca yapayım kendimehava enfes işten bir heves koşturarak geldim dışarı çıkarırım diye insanların canına okumuş sabah 8 den bu yana gram uyumamış gözleri şişmiş. Önce emzirdim sonra kanguruda aynalı körük türküsü ile oynayarak 5 dk da uyuttum. Annem bu yaştan sonra ciftetellidemi oynayacağım diyor kaldı bizim gezme işi
Al benden de o kadar valla beni anlatmışsın tam. Yaşına geliyorlar bu nedir ben anlamıyorum kucağımdan ayrılmıyor sol kolum hissizleşti taşımaktan artıkGunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok
Al benden de o kadar valla beni anlatmışsın tam. Yaşına geliyorlar bu nedir ben anlamıyorum kucağımdan ayrılmıyor sol kolum hissizleşti taşımaktan artıktek elle iş yapıyorum, gündüz uykusunu da 2 ye düşürdüm bakalım nasıl zaptedicem 3 gün oldu başlayalı arada zorluyor beni ama diğer türlü de çok az uyuyor. Allahım inşallah huzurlu sağlıklı uykulu günlerini çabucak getirsin
Ben bugün gidemedim.sabah kalktı ağladı istifra etti sonra tekrar istifra ve anne sevgisi yapışıklığı.Kızımda sensör var galiba, gece boyu uyumadığı yetmiyor gibi servis saatine yakın sirenleri çalmaya başlıyor. Servise yetisebilmek için ciğerlerimi elime almam yakındır
İnşallah bir derdi olduğundan değildir canım, bu nesil böyle galiba çoğunlukla ben kabul ettim artıkAaah ah bizimki gunduz uykusunu ikiye dusureli aylar oldu hatta teke dusuruyor bazen.gecen gun sekiz saat uyumadi.bu gece de sabaha kadar meme agzinda olsun istiyor aglayip durdu uykusuzluk zor ama artk bebegim icin de zor degil mi bi derdi mi var diye dusunuyorum devamli.Allah yardimcimiz olsun
Gittiğini hissettiğindendir, zaten aklım almıyor aslında bu dünyaya dair neredeyse hiç bişi bilmiyorlar ama duyguların hepsini biliyorlar, ayrılık, mutluluk, korku gerçekten çok şaşırtıcı, Allahın hikmetiKızımda sensör var galiba, gece boyu uyumadığı yetmiyor gibi servis saatine yakın sirenleri çalmaya başlıyor. Servise yetisebilmek için ciğerlerimi elime almam yakındır
Ben yaptırdım Ferro sanık kullaniyoruzMerhaba arkadaslar kizima kan tahlili yapildi b12 ve demiri dusuk cikti buz demir ilaci kullanmiyorduk ki zaten hep hastalikla gectigi icin demir verilmiyor hastalik halinde.simdi demir ve b12 tadavisine baslayacagiz et balik tavuk ağırlıklı beslenecek gunes isigi da alsin 11 12 arasi dedi dr.siz de durumlat nasil kan tahlili yaptiran oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?