• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde.bugun kan tahlili verdik cok ağladı elinin üstünden .ben pert oldum .

Bebeklere uyku tulumu kullanan var mi ben bu isi cozemedim kizim cogunlukla benle yatiyor ustunu cok aciyor gece boyu. tulum giydirsem agliyor giydirmesem yorgani tepikliyor sevmiyor yanimda terliyor besikte surekli üstü acik ne yapacagimi sasirdim siz nasil ve nerde yatiriyorsunuz yaninda yatiranlar var mi
Oğlum da üstünü sürekli açıyor. Uyku tulumu istemedi. Ben de gece yelekle yatırıyorum. Üstünü açsa da içim rahat oluyor. Terletmiyor fazla. Günlük kullandığı yeleklerden giydiriyorum

Kızım banyo yapmayı çok severdi ama 2 haftadır normal lavaboda eline su değse kıyameti koparıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum

Kızım banyo yapmayı çok severdi ama 2 haftadır normal lavaboda eline su değse kıyameti koparıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersen

benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersen
Bende bugün küvetini doldurup oyuncak attım ama ayak parmağı değdiği an kıyamet koptu.

Bende bugün küvetini doldurup oyuncak attım ama ayak parmağı değdiği an kıyamet koptu.
benim kzım da bu aralar banyoya karşı tepkili ağlaya ağlaya yaptırıyorum,küveti sever dedim o da olmadı ama denemelere devam, ilk aylarda yıkanırken hiç sesi çıkmazdı suyu sevecek diyordum ama erken konuşmuşum:110:

benim kzım da bu aralar banyoya karşı tepkili ağlaya ağlaya yaptırıyorum,küveti sever dedim o da olmadı ama denemelere devam, ilk aylarda yıkanırken hiç sesi çıkmazdı suyu sevecek diyordum ama erken konuşmuşum:110:
benimkide basta seviyodu hatta yazin kucuk havuz alip balkona koyarim oynar diye dusunyodum.. bakalim nolcak duzelirler insallah

Bittim ya valla bittim, gce uyanmalari da beslenmeleri de azalır mi derken arttı da arttı 🙄 bir de başımıza ayrılık sendromu çıktı, yani yatınca defalarca kalkıp anne orda mi diye kontrol etmek 🙈 alıyorum kucağa susmuyor, yanıma alıyorum o da olmuyor , bil4medim ki neden? Mama veriyorum anca öyle uyuyor, ama ac olmadığını da biliyorum ki saat başı uyanıp 120 cc mama verir oldum 😑🤔

Bittim ya valla bittim, gce uyanmalari da beslenmeleri de azalır mi derken arttı da arttı 🙄 bir de başımıza ayrılık sendromu çıktı, yani yatınca defalarca kalkıp anne orda mi diye kontrol etmek 🙈 alıyorum kucağa susmuyor, yanıma alıyorum o da olmuyor , bil4medim ki neden? Mama veriyorum anca öyle uyuyor, ama ac olmadığını da biliyorum ki saat başı uyanıp 120 cc mama verir oldum 😑🤔
Benim de artık gücüm, sabrım kalmadı. Deliriyorum artık. 10 dakikada bir kalkıyor. Hafta sonu eşim bakıyor. O zaman çoğunlukla 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuyan çocuk benimleyken uyumuyor. İşe gideceğim sabahın köründe. Kızım kalkarken inatlaşıyor yatarken inatlaşıyor. Bir şey yaptırana kadar göbeğim çatlıyor. Annem zaten malum. Eşim 2 gün yanımda. Şeker alt üst. Bıktım artık. Robot gibi yaşıyorum

Benim de artık gücüm, sabrım kalmadı. Deliriyorum artık. 10 dakikada bir kalkıyor. Hafta sonu eşim bakıyor. O zaman çoğunlukla 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuyan çocuk benimleyken uyumuyor. İşe gideceğim sabahın köründe. Kızım kalkarken inatlaşıyor yatarken inatlaşıyor. Bir şey yaptırana kadar göbeğim çatlıyor. Annem zaten malum. Eşim 2 gün yanımda. Şeker alt üst. Bıktım artık. Robot gibi yaşıyorum
Allah kolaylık versin canım, benim kız hasta olmuş bir de 😔 akşam yarım saatte bir kalktı burnu tıkanmış nefes alamıyor, emzik istiyor emziği de nefes alamadığı için düşüyor. Kaç kere yat kalk yaptım saymadım. Dişler de gelmedi kızımın. Sanırım bu ara iyice diş sıkıntısı başladı, valla bir an evvel yaz gelse de TR ye ailemin yanına gitsem diyorum 😑

Gunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok:(

Gunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok:KK43:
Benimki de banyoyu severdi hala da çok sıkıntı yapmıyor ama başını yıkayacağım zaman delleniyor. Ben 4. Aydan beri kucağımda yıkıyorum ten tene temas için meme reddinden dolayı, işe de yaradı çok şükür. Ama sürekli hareket ediyor, zor zaptediyorum artık. Başına da e bebekten bi aparat almıştım, kulağına yüzüne su gelmesin diye, onu takıyorum en son başını yıkayacağımda, takınca kıyametikoparıyor son bir aydır. Bazen çıkarıyorum yüzünü elimle koruyorum, ona da sinirleniyor 😂
Bir de ben hastayken yıkamamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bence banyo ile hastalığı daha kolay atlatıyorlar. Banyoya girmeden 5 dakika önce suyu en sıcağa ayarlayıp duş başlığından verip kapıyı da kapatıyorum, hem banyo ısınıyor hem buhar birikiyor. Grip öksürük, kırgınlık olduğunda banyonun buharı sinüslerini burnunu temizliyor. Tabi evin sıcaklığı önemli. Biz kalorifer kullanıyoruz, ben banyoya girerken klimayı çalıştırıp üzerini giydirince kapatıyorum. Çok şükür banyo yüzünden hiç hasta olmadı. Sık sık da yaptırırım. En geç 3. Gün yıkarım. Üzerini giyip çıkarmayı sorun etmese her gün yıkarım hatta. Yazın istisnasız her akşam ıyutmadan önce yıkıyordum, güzel de uyuyordu. Şimdilerde de bazen her gün, bazen 2. Bazen 3. Gün yıkıyorum. Havalar biraz daha iyileşsin, üzerine giydireceğim tek kata düşsün, hiç kaçarı yok :confused:

Benim kızım da çok sık uyanıyor. Ben pes edip yanıma alıyorum 🙄 Ama dün ve evvelsi gün benim seminerim vardı ilçe dışında. Annem babam kızım ben birlikte gittik. Ben seminerdeyken anneanne ve büyükbabasıyla etrafı gezmiş, elinden tutup yürütmüşler falan. 2 gecedir geçenlerdeki kadar sık uyanmadı. Ben yorulmasına ve keşif merakını gidermesine bağladım. Burada havalar güzelleşmeye başladı, sitenin ortak alanı var gün içinde hava güzel oldukça yarım saat kadar oyalamak istiyorum aşağıda. Kendi de istiyor. Beni elimden tutup evin kapısına götürüyor, holden geçerken orayı işaret ediyor. Normalde gitmediği insan kapının önünde çağırınca gidiyor bana ya da babasına geri gelmiyor. Gel kızım diyorum, bana bakıp kafasını asansöre çeviriyor 😂 gidenin arkasına ağlıyor, ama gittikleri için değil kendi gidemediği için 😂 Yani bir de böyle deneyelim bakalım, havalar izin verdiği kadar 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaslar kizima kan tahlili yapildi b12 ve demiri dusuk cikti buz demir ilaci kullanmiyorduk ki zaten hep hastalikla gectigi icin demir verilmiyor hastalik halinde.simdi demir ve b12 tadavisine baslayacagiz et balik tavuk ağırlıklı beslenecek gunes isigi da alsin 11 12 arasi dedi dr.siz de durumlat nasil kan tahlili yaptiran oldu mu

Back