• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar slm Bayadir giremiyorum taşınma işimiz var kafam karışık bana ne nolur sabır dilerim ve dua edin.bir derdim vara konu açtım.bakarsaniz.
Neyse bunun dışında benim bebegim bay bay yapıyor parmağıyla bip yapıyor:))
Kahvaltıda bazen eline pid veriyorum peynir veriyorum böyle yiyor.hic yerinde durmuyor
Bana çok düşkün
Birde ablasıyla karete kursuna gidiyor ablayı götürüyorum:))orda mışıl mışıl uyuyor bir buçuk saat başkada asla gündüz uyku yok hiç gündüz uyumuyor.siLerin bebeklerine maşallah sağlıklı gunler

Kızlar slm Bayadir giremiyorum taşınma işimiz var kafam karışık bana ne nolur sabır dilerim ve dua edin.bir derdim vara konu açtım.bakarsaniz.
Neyse bunun dışında benim bebegim bay bay yapıyor parmağıyla bip yapıyor:))
Kahvaltıda bazen eline pid veriyorum peynir veriyorum böyle yiyor.hic yerinde durmuyor
Bana çok düşkün
Birde ablasıyla karete kursuna gidiyor ablayı götürüyorum:))orda mışıl mışıl uyuyor bir buçuk saat başkada asla gündüz uyku yok hiç gündüz uyumuyor.siLerin bebeklerine maşallah sağlıklı gunler

Canım ben öyle bir eve çocuğumu sokmak istemezdim oraya yapacağınız tadilat resmen peşinat kadar olur ev alınır yani. Yoksa araştırıp bütçeme en uygun en temiz eve taşınırdım ben senin yerinde olsam..

Canım ben öyle bir eve çocuğumu sokmak istemezdim oraya yapacağınız tadilat resmen peşinat kadar olur ev alınır yani. Yoksa araştırıp bütçeme en uygun en temiz eve taşınırdım ben senin yerinde olsam..
Yaa işte iyilikmi yaptılar kotulukmu anlamadım.bugune kadar zaten çok maddi şeyler kaybettik şimdide evler arttı hem satılık hem kiralar güya bize faydası olsun diye evde oturun diyolar ben içine masraf yapıcanmı bide küçük ev ve çocuk oda isikliga bakıyor esyamiz sığmaz bu t odayı kapatacağım.ne yapalım şaşırdık otirsak ayrı bir dert otirmasam ayrı bir dert biraz birikim olurmu diyom olsada üç dört yıllık l sonra o parada pul olucak.vr ben küçücük kirli eski evde oturduğumla kalicam.herkes otur tadilat yaptır diyor.ev benim değil benim olsa en küçük ayrıntı ntisini yaptirirm içim acımaz ama hem kv evi hemde bana kalmayacak

Kızım banyo yapmayı çok severdi ama 2 haftadır normal lavaboda eline su değse kıyameti koparıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
Canım benim kizim da öyle oldu hasta diye bi hafta banyo yapmadım korkudan bi hafta dolunca yapayım dedim çok ağladı üç gün sonra tekrar yaptım yine aynı ne oldu ki anlamadım

Normalde annem bakıyor ananem hasta diye buhafta kayınvalidem geldi.kendisi çok iyi biri ama çok titiz beni deli ediyor.cocuk dis çıkartıyor ben gece düzgün uyumadı doktora gittik geldik zar zor emzirdim çünkü midesi bulanıyor istifra ediyor ben de yanına yatıcam dedim ben cam silicem yattigim odanın camını dedi.sonuc ben yattım o siliyor.napayim canı durmuyor cildircam galiba
Canım neden kusuyor acaba ? Benimki de çok kusuyor

Yaa işte iyilikmi yaptılar kotulukmu anlamadım.bugune kadar zaten çok maddi şeyler kaybettik şimdide evler arttı hem satılık hem kiralar güya bize faydası olsun diye evde oturun diyolar ben içine masraf yapıcanmı bide küçük ev ve çocuk oda isikliga bakıyor esyamiz sığmaz bu t odayı kapatacağım.ne yapalım şaşırdık otirsak ayrı bir dert otirmasam ayrı bir dert biraz birikim olurmu diyom olsada üç dört yıllık l sonra o parada pul olucak.vr ben küçücük kirli eski evde oturduğumla kalicam.herkes otur tadilat yaptır diyor.ev benim değil benim olsa en küçük ayrıntı ntisini yaptirirm içim acımaz ama hem kv evi hemde bana kalmayacak
Canım evde idarelik oturamaz misiniz sadece zorunlu bi iki şeyi yap gerisi kalsın baya para biriktirirsin bence evi yaptirirsan çok masraf çıkabilir evi size verseler neyse de size ait değil en azından bir sene idare edersen baya birikim olur gibime geldi

Kızlar yaa, bir arkadaşın çocuğu 4 yaşında, alerjik.. Mama kullanıyorlar.. Pahalı diye alamıyorlar.. Ben istedim bizim doktor kilosu iyi, öneriyorum dedi vermedi.. Nasıl bulabiliriz? Arkadaş face ten Vs yazmışta dönen de olmamış

Canım neden kusuyor acaba ? Benimki de çok kusuyor
Bugün sabah emzirdim kahvaltıya oturacaktır çok kustu sonra tekrar kustu hiç ne yedi ne emdi sağlık ocağına gittik.orda da midesi bulandı ama mide boş kusamadi.
Hiç dışı çıkmadı bizim kızın alttan patlamış doktor öyle dedi mide bulantısı kusma yaparmış dış.kakasi çok olursa ateşi artarsa kusma 7-8 bulursa hastaneye götürün dedi .çok şükür birdaha kusmadi.medpamid şurup verdi 1ck ver aç karınla dedi.1kere verdim
Ama kusma dediğim öyle az az değil büyük insan gibi ne varsa

Bugün sabah emzirdim kahvaltıya oturacaktır çok kustu sonra tekrar kustu hiç ne yedi ne emdi sağlık ocağına gittik.orda da midesi bulandı ama mide boş kusamadi.
Hiç dışı çıkmadı bizim kızın alttan patlamış doktor öyle dedi mide bulantısı kusma yaparmış dış.kakasi çok olursa ateşi artarsa kusma 7-8 bulursa hastaneye götürün dedi .çok şükür birdaha kusmadi.medpamid şurup verdi 1ck ver aç karınla dedi.1kere verdim
Ama kusma dediğim öyle az az değil büyük insan gibi ne varsa
Hm bizimkininde baya çoktu kusmasi disten olabilir o zaman

Kızlar yaa, bir arkadaşın çocuğu 4 yaşında, alerjik.. Mama kullanıyorlar.. Pahalı diye alamıyorlar.. Ben istedim bizim doktor kilosu iyi, öneriyorum dedi vermedi.. Nasıl bulabiliriz? Arkadaş face ten Vs yazmışta dönen de olmamış
Facete birden fazla grup var hangisine yazdı acaba genelde yardım ediyorlar. Bu ara sadece pregomin bulunmuyor. Benim kıza aylık 10 kutu fark ödeyerek alıyoruz. Ek gıda doğru düzgün yemediği ve anne sütü hiç sınırında olduğu için ancak yetiyor

Canım benim kizim da öyle oldu hasta diye bi hafta banyo yapmadım korkudan bi hafta dolunca yapayım dedim çok ağladı üç gün sonra tekrar yaptım yine aynı ne oldu ki anlamadım
Aynen valla bende anlamıyorum. Yengesi eline muz verdi eze eze yedi ellerini yıkamak istedim ağlama krizine girdi

Selam kizlar.moralim cok bozuk.bugun alerji testinin sonucu belli oldu sonuc pozitif😢
Cocugum zaten 2 haftaya yakin yumurta peynir yemiyo simdi sütede alerjisi warmis.napcam smdi ben ne yedircem bu cocuga😟sabah kahvaltida oglen aksam ne yicek 😭
slmlar.belirtileri nelerdi acaba.benimkiz 9 haziran dogumlu.gun icersinde sadece kahvaltoda yediklerini az biraz kusuyor.diger ogunlerde sorun yok.meme de emiyor fazla geliyor herhalde diyordum.ama sadece kahvaltiyi kusunca acabada kaldim.
aynen benimkindede kan mukus egzama kruluk vs.hicbirsey yok.

Hayırlı kandiller kızlar, dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek gecede.
Bugün kızımın 8 aylık kontrolü vardı 10200 gr olmus , boy pek atmamis gibi iki ay oncesine gore 73,6 cm.mis. Gece uyanmalarini soyledim hala uyaniyor 3 4 kez diye, bana direk gunduz yeterli beslenmedigini soyledi 🤔daha fazla besle dedi , ben 2 - 3 saat arayla 120 cc mama veriyordum, onun harici kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, aralarda 1 kere meyve. O da kendi ne kadar yerse işte dedim , dr da mamayı artır dedi yani ben zaten 4. Ayından beri 120 cc veriyordum demekki artık o miktar yetmiyor . Yarından itibaren mama miktarını artıracağım bakalım ne olacak 🤲🤔
Canim gayet kilosu iyi bebeginin biz 8 ayken 9 kiloyduk

Selam kizlar.moralim cok bozuk.bugun alerji testinin sonucu belli oldu sonuc pozitif😢
Cocugum zaten 2 haftaya yakin yumurta peynir yemiyo simdi sütede alerjisi warmis.napcam smdi ben ne yedircem bu cocuga😟sabah kahvaltida oglen aksam ne yicek 😭
Canim neydi ki belirtileri Allahim kolaylik wersin :( cok uzuldum

Allah kolaylık versin canım, benim kız hasta olmuş bir de 😔 akşam yarım saatte bir kalktı burnu tıkanmış nefes alamıyor, emzik istiyor emziği de nefes alamadığı için düşüyor. Kaç kere yat kalk yaptım saymadım. Dişler de gelmedi kızımın. Sanırım bu ara iyice diş sıkıntısı başladı, valla bir an evvel yaz gelse de TR ye ailemin yanına gitsem diyorum 😑
Amin. Ah kuzucuk! Çok geçmiş olsun. Şimdi nasış?Diş oğlumda da yok.

Oğlum hala geri geri emekliyor. Dr bu aydan sonra emeklemesi için değil de sıralaması için teşvik et dedi. Her şeyi internette araştırıyoruz ya orada D vitamininin yürüme ve emekleme için de önemli olduğunu okudum. Hatta demir eksikliği de önemliymiş. Oğlumun demir düşük. D vitaminine bakılmadı. Bebeği emeklemeyenler, siz D vitaminini düzenli veriyor musunuz?

Oğlum hala geri geri emekliyor. Dr bu aydan sonra emeklemesi için değil de sıralaması için teşvik et dedi. Her şeyi internette araştırıyoruz ya orada D vitamininin yürüme ve emekleme için de önemli olduğunu okudum. Hatta demir eksikliği de önemliymiş. Oğlumun demir düşük. D vitaminine bakılmadı. Bebeği emeklemeyenler, siz D vitaminini düzenli veriyor musunuz?
Ben d vitaminini başından beri düzenli veriyorum 8 aylıkken emeklemeye başladı kızım ama hiç geri gitmedi hep ileri emekliyor 3 gündür koltuklara tutunup dizlerinin üstüne kalkıyor hatta bugün bir koltuktan yandaki koltuğa tutunarak geçti sıralamaya başlıyor 3 gün sonra 10 aylık olcak bunların d vitaminiyle ilgisi varmı bilmiyorum canım

Back