Benim kızım da 9buçuk aylık, dün ilk dişi patladı. Yaklaşık 2 aydır elinden tutunca adımlıyordu zaten. Koltuktan tutunup ayakta duruyordu. 1 aydır sıralıyor. Birkaç gün önce benim kucağımdan koltuğa bir adım attı. Emekleyecek gibiydi ama ayakta durmak ve elimizden tutup gezmeyi tercih ediyor. Arada dizlerinin üzerinde kalkıp poposunu ileri geri yapıyor. Elinin ulaşmadığı yerde istediği bi şey varda vücudunu kaldırıp sürünerek gidiyor
Z
Zeneze
ben blw klasik birlikte gidiyorum, önüne koyduğum yemekleri sıkılmaya başlayınca atıyor ve eğilip bakıyor. Çok oyun haline getirince kaldırmak gerekiyor.
lolita555
A
Arya92
kıymayı çorbanın malzemeleriyle birlikte çekebilirsiniz. Ama benim kızım çorbayı tam bitirmediğinden boşa gidiyor diye ben köfte yapıp veriyorum, 3e dörde bölüp önüne koyunca kendi alıp yiyor. 100gr kıyma, 1 yumurta sarısı, 1 Arpacık soğan rendesi, 1 çimdik kimyon, 1 yemek kaşığı tam buğday unu. Ben her seferinde 2 tane veriyorum. Pişirirken tavaya biraz su , bir kaşık zeytinyağı koyup kapağını kapatıyorum arada kontrol ediyorum. Sonlara doğru bölüp öyle pişiriyorum içi de iyice pişsin diye.
lolita555
Ama senin bebeğin alerjik, sanırım yumurta sarısı kullanamazsın, doktoruna sor istersen.
Parça eti de o gün patates havuç soğan sarımsak ile düdüklüye koydum haşladım, tane tane önüne koydum eti elimle ezip, öyle yedi.