- Emoji Skoru
- 2.409
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.261
Oğlum da üstünü sürekli açıyor. Uyku tulumu istemedi. Ben de gece yelekle yatırıyorum. Üstünü açsa da içim rahat oluyor. Terletmiyor fazla. Günlük kullandığı yeleklerden giydiriyorumBebeklere uyku tulumu kullanan var mi ben bu isi cozemedim kizim cogunlukla benle yatiyor ustunu cok aciyor gece boyu. tulum giydirsem agliyor giydirmesem yorgani tepikliyor sevmiyor yanimda terliyor besikte surekli üstü acik ne yapacagimi sasirdim siz nasil ve nerde yatiriyorsunuz yaninda yatiranlar var mi
Yok biz çıktısını almıştık yoktu bi ara bastırmak gerek bencebilmiyorum bizde 2 tup alinip herseye bakildi. belki sizdede bakilmisdir problem yoktur diye silememisdir doktor
evet baktirmak iy olurda bebeklerden kan alimi cok zor oluyor ya benim kizim ortaligi yikti ben bidaha aldircagmi sanmiyorum..Yok biz çıktısını almıştık yoktu bi ara bastırmak gerek bence
benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersenKızım banyo yapmayı çok severdi ama 2 haftadır normal lavaboda eline su değse kıyameti koparıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
Bende bugün küvetini doldurup oyuncak attım ama ayak parmağı değdiği an kıyamet koptu.benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersen
iste biraz alismasi lazim bulasik yikadigin lavaboyu biraz doldur gideri kapa orda biraz elleriyle tut oynasin belki alisir benimki oyle alisdiBende bugün küvetini doldurup oyuncak attım ama ayak parmağı değdiği an kıyamet koptu.
benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersen
benim kzım da bu aralar banyoya karşı tepkili ağlaya ağlaya yaptırıyorum,küveti sever dedim o da olmadı ama denemelere devam, ilk aylarda yıkanırken hiç sesi çıkmazdı suyu sevecek diyordum ama erken konuşmuşumBende bugün küvetini doldurup oyuncak attım ama ayak parmağı değdiği an kıyamet koptu.
benimkide basta seviyodu hatta yazin kucuk havuz alip balkona koyarim oynar diye dusunyodum.. bakalim nolcak duzelirler insallahbenim kzım da bu aralar banyoya karşı tepkili ağlaya ağlaya yaptırıyorum,küveti sever dedim o da olmadı ama denemelere devam, ilk aylarda yıkanırken hiç sesi çıkmazdı suyu sevecek diyordum ama erken konuşmuşum
umarım ,yaz geliyor denize götürmek istiyorum kızı :)benimkide basta seviyodu hatta yazin kucuk havuz alip balkona koyarim oynar diye dusunyodum.. bakalim nolcak duzelirler insallah
bende ya kucucuk mayo giydirip oynatmak hevesleniyor insan bunlarda suyu sevmiyolar:)umarım ,yaz geliyor denize götürmek istiyorum kızı :)
Benim de artık gücüm, sabrım kalmadı. Deliriyorum artık. 10 dakikada bir kalkıyor. Hafta sonu eşim bakıyor. O zaman çoğunlukla 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuyan çocuk benimleyken uyumuyor. İşe gideceğim sabahın köründe. Kızım kalkarken inatlaşıyor yatarken inatlaşıyor. Bir şey yaptırana kadar göbeğim çatlıyor. Annem zaten malum. Eşim 2 gün yanımda. Şeker alt üst. Bıktım artık. Robot gibi yaşıyorumBittim ya valla bittim, gce uyanmalari da beslenmeleri de azalır mi derken arttı da arttıbir de başımıza ayrılık sendromu çıktı, yani yatınca defalarca kalkıp anne orda mi diye kontrol etmek alıyorum kucağa susmuyor, yanıma alıyorum o da olmuyor , bil4medim ki neden? Mama veriyorum anca öyle uyuyor, ama ac olmadığını da biliyorum ki saat başı uyanıp 120 cc mama verir oldum
Allah kolaylık versin canım, benim kız hasta olmuş bir deBenim de artık gücüm, sabrım kalmadı. Deliriyorum artık. 10 dakikada bir kalkıyor. Hafta sonu eşim bakıyor. O zaman çoğunlukla 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuyan çocuk benimleyken uyumuyor. İşe gideceğim sabahın köründe. Kızım kalkarken inatlaşıyor yatarken inatlaşıyor. Bir şey yaptırana kadar göbeğim çatlıyor. Annem zaten malum. Eşim 2 gün yanımda. Şeker alt üst. Bıktım artık. Robot gibi yaşıyorum
Kızım banyo yapmayı çok severdi ama 2 haftadır normal lavaboda eline su değse kıyameti koparıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum
benim kizda bi ara 2 3 hafta banyo yaptrmamisdim hasta diye havada soguktu baya sora yaptirayim dedim kiyameti kopardi ustume tirmaniyo sacimi flan yoluyo zor bela yaptirdim soraki gunler alissin diye belden asagi yikadim yine ayni yapti. en son lavaboyu doldurdum suyla elleriyle oynattim cip cip diye vurup güldurmeye calisdim 2 3 gun boyle yaptim alisdi hatta kendisi istedi. sora gecen hafta legen varya onu suyla doldurdum biraz oyuncak flan attim icine kizimi oturtup ellerni vurdurdum gülerek alisdi kendisi oynarken bende biyandan yikadim cnm hic aglamadi. sende bi ole dene istersen
Benimki de banyoyu severdi hala da çok sıkıntı yapmıyor ama başını yıkayacağım zaman delleniyor. Ben 4. Aydan beri kucağımda yıkıyorum ten tene temas için meme reddinden dolayı, işe de yaradı çok şükür. Ama sürekli hareket ediyor, zor zaptediyorum artık. Başına da e bebekten bi aparat almıştım, kulağına yüzüne su gelmesin diye, onu takıyorum en son başını yıkayacağımda, takınca kıyametikoparıyor son bir aydır. Bazen çıkarıyorum yüzünü elimle koruyorum, ona da sinirleniyorGunaydin kizlar.bebislerimizin deliksiz uyudugu kendi kendine oynadigi mizmizlanmadigi super bi hafta olsun insaallah.benim kiz da banyoda hic aglamazken artik ortaligi yikiyor.eskiden banyodan cikinca aglardi smdi banyo yapılacağını anladığı an basliyor cikana kadar susmuyor.bi haftadir devamli benim kucagimda olucak ailemin yanindayim benden baska kimseye gidesi yok.yanyana olmak bile kar etmiyor kucagimda ya da ten temasinda olcak.adim atmaya basladi ya oturasi da yok kucagimdan kaydiriyor kendini yurumek istiyor.hep mizmiz aglak modda hic bisi yapamiyorum.gece aşırı sık uyaniyor gec de yatirsam erken de yatirsam tok da olsa ayni.bu cocuklarin derdi ne anlamiyorum bi yasina gelicekler hala bi gelisme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?