- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #47.641
Bugün arşiv odasında sağdım. WCde binbir eziyet olurdu. Odada malzemeleri masaya koydum rahat rahat. Sen sütünü biberonla mı veriyorsun? Ben alıştırma bardağıyla veriyorum. Bugün 200 cc sağdım çok şükür. Yarın öğlen uzun aram var. Birkaç saat yanında olacağım için sağmam gerekmez ama hafta sonu sağarım. İşe ne zaman başladın?
Ben bugün sanırım pompanın bir parçasını yanlış takmışım. 4 -5 denemeden sonra çalıştı. Çalıştırana kadar yay gibi gerildim :) Yolum 30 dk diye termal çantaya koymadım. Gerekli mi acaba? Buz aküsüyle taşıyanlar da varmış. Bol bol içerler inşallah. Çok özlüyor benim bıdık. Etkilenmez diyordum ama maalesef etkilendi. Parmağını gece uykuya dalarken emerdi. İki üç gündür gündüz de emmeye başladı :) Dün de telefonda "emme, meme " deyişini duyup kahroldum. Dik durmaya çalışıyorum. Kendimi bırakırsam bir daha toparlanamam .
Canım ben 3,5 aylıktı başladım. Şimdi 8 ayı geçti bebeğim. Biberonla veriyoruz evet bardakla vermediler hiç. Su felan ıhlarmur veriyoruz bardakla sadece. 30 dk için termal çantayaa gerek yok bence. Direk götür eve sonuçta 3 saat dışarda kalma süresi var sütlerin. Benim 1,5 saate yakın sürdüğü için yol ben almıştım termal çanta.