• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Savaşa hazırlanır gibi uykuya hazırlıyorum. Karnını doyur, 20 dk sarsmadan dik tut gaz olmasın. Altını değiş, şu meshur tamany kremle gaz masajı yap, dis jelini sür, susarsa diye su içir. Kulağının arkasına nemlendirici sür. 45 dk kanguruda uyutmaya uğraş yerine koy sallaki dalsın. Sonuç 25 dk gece uykusu

Ay çok şükür şimdi 37 lerde valla elim ayağıma dolandı öyle yüksek ateşi görünce , uzun zamandır görmemistim o kadar büyük ateş

Aman canim 39larda ise hastaneye gidin gozetim altinda olsun cok yuksek 39.soyup bacak alin kasik koltukaltina ilik kompres yapmissinizdr zaten.ates dusurucu vermissinizdir baska da ilik dus var fitilden ziyade surup daha etkili oldu bizde.baska bide bol sivi tuketimi emziriyorsan bol bol emzir canim Allah sifa versin A aeengineer senin bebegin nasil oldu canim gecti mi atesi Allah sifa versin insaallah tum yavrulara atesten cok korkuyorum Rabbim korusun

Savaşa hazırlanır gibi uykuya hazırlıyorum. Karnını doyur, 20 dk sarsmadan dik tut gaz olmasın. Altını değiş, şu meshur tamany kremle gaz masajı yap, dis jelini sür, susarsa diye su içir. Kulağının arkasına nemlendirici sür. 45 dk kanguruda uyutmaya uğraş yerine koy sallaki dalsın. Sonuç 25 dk gece uykusu

Al bndende o kdarrr

Bizimko gecenlerde 38.6 ydi ates dusurucu sayesinde dustu sukur bnde atesten cok korkarim Allah sifa versin can kuzucuggaa❣

Kizlar wee baby alistirma bardagini oglum resmen oyuncak yapti;)birkere agzina goturdum sora msallah tuttu kavradi devamli agzina goturuyor cikariyor goturuyor cikariyor.... suda iciyo tabi bu arada.ama bolede devamli su iciyor fazla fazla nasil yapsak bilemedim ya :işsiz:

IMG-20181109-WA0019.jpeg benim kullandigim bebe biskuvisi bu kizlar.kullanan warmi??? gece uyumadan mamayla islatip veriyorum.

A aeengineer safari_go safari_go çok geçmiş olsun minişlere. Allah şifa versin. Bu sene ne kötü bir salgın var böyle. Bebekler, çocuklar sürekli hasta. 1 aya kalmaz hastalık mevsimi biter gibi geliyor.
Sağolasın canım.. Aynen salgın büyük imsanları bile deviriyor..

A aeengineer Canım çok geçmiş olsun,biz de yeni atlattık,baya uzun sürdü. Serum fizyolojik mecbur zaten başka bişey vermedi bize doktor. Ateşi olunca da calpol verdim. Burun aspiratöruyle çektim bazen çok ağlıyor onda da. Valla çok zor onların hasta olması
Sağol canım.. Benimki de ne serum fizyolojik sıktırıyor ne aspiratörü yanaştırıyor.. Artık el kol ile iyi itiyor maşallah

ben serum fizyolojiği büyük paket olarak alıyorum normal kola takılan gibi :) küçük şırınga ile yarısını bir deliğine yarısını diğer deliğine sıkıyorum o dediğim buharla ilaç olayı çok etkili oluyor tavsiye ederm :)
Bende öyle büyük serum alacağım bundan sonra canım, sağolasın.. Nasıl birşey olduğunu bilmeyince bunu almıştım..

Canım kaç saatte bir sağım yapıyorsun günde ? Benim sütüm sağım yaparak arttı senin dediğin gibi 35 zor çıkıyordu sindi en az 60 çıkıyor günde ama 200 anca çıkıyor genelde 170-200 arası .artar mi acaba yoksa böyle mi gider
Maşallah canım, bende ümitleneyim o zaman.. Kaç saatte sağdın? Birde bebek emiyor ya ne zaman sağım yapacağımı bilemiyorum ben.. Baya saatler sürüyor..

Ay çok şükür şimdi 37 lerde valla elim ayağıma dolandı öyle yüksek ateşi görünce , uzun zamandır görmemistim o kadar büyük ateş
Canım o zaman dişi geliyordur prensesin.. İnşallah kolay atlatır..

Aman canim 39larda ise hastaneye gidin gozetim altinda olsun cok yuksek 39.soyup bacak alin kasik koltukaltina ilik kompres yapmissinizdr zaten.ates dusurucu vermissinizdir baska da ilik dus var fitilden ziyade surup daha etkili oldu bizde.baska bide bol sivi tuketimi emziriyorsan bol bol emzir canim Allah sifa versin A aeengineer senin bebegin nasil oldu canim gecti mi atesi Allah sifa versin insaallah tum yavrulara atesten cok korkuyorum Rabbim korusun
Amin canım inşallah.. Cidden insanın eli ayağı birbirine dolanıyor..

oto koltuğu alan var mı kızlar sabah akşam araştırıyorum hala karar veremedim biz çok uzun yola çıkıyoruz yatış pozisyonu iyi olsun istiyorum bulunduğum ilde gidip görebileceğim bir mağazada yok yardımcı olun lütfen internetten sipariş vermek zorundayım.

Eki Görüntüle 2233307 benim kullandigim bebe biskuvisi bu kizlar.kullanan warmi??? gece uyumadan mamayla islatip veriyorum.
Benim çevremdekiler de bunu kullanıyor en iyisi buymuş bana da al dediler ama ben evde yapıyorum ondan almadım hiç. Alacak olsam bundan alacaktım bende canım.

oto koltuğu alan var mı kızlar sabah akşam araştırıyorum hala karar veremedim biz çok uzun yola çıkıyoruz yatış pozisyonu iyi olsun istiyorum bulunduğum ilde gidip görebileceğim bir mağazada yok yardımcı olun lütfen internetten sipariş vermek zorundayım.
Biz kullanıyoruz görümcem vermişti onlar kullanmamis.heyner capsula.memnunuz ,yatık pozisyonu da var ama genel olarak yatar pozisyon onerilmiyor.kendim alsam besafe alırdım sanırım buara baya indirimler var .modelleri konusunda hiçbir fikrim yok

En iyisi britax römer diye biliyorum ben.7 sene önce çok pahalıydı chicco alabilmiştik kızıma.küçülünce de koala almıştık, koala da britax ın yan ürünü demişlerdi uygundu biraz daha. şimdi oğluma da bunları kullanıcam canım
Bi de cybex ve maxicosi yi iyi diye biliyorum

Ben de cok arastiriyorum kararsizim.onemli olan isofixli ve adac testinden basariyla gecmis olmasi.uzun yol icin besafe in izi comfort x3 modelinden memnun kalmayan duymadim uc kademesi varmis ve uyku icin cok idealmis.ben onun isofixlisini almayi dusunuyorum. İnstagramdaki muhendisinoglu bunun da listesini cikardi isofixli ve adac testli.her markanin her modeli bu sartlara uymuyor.ben o listeden bakiyorum indirimler varken alicam ama gidip gorme imkanim benim de yok suan

Tabi canım vereyim, büyüklüğüne göre 15 tane yani 2 haftalık çıkıyor bizde, günde 1 kere kahvaltısına katıyorum ben.
3 yemek kaşığı pekmez,
1 yumurta sarısı,
3 yemek kaşığı tereyağ,
yarım çay bardağı zeytin yağı,
1 çay kaşığı karbonat,
yaklaşık 3 çay bardağı daha doğrusu aldığı kadar organik tam buğday unu.

hepsini karıştır ele yapışmayan kurabiye hamuru gibi oluyor 175 derecede fırında pişir hemen pişiyor 20 dk da felan kontrol et canım. Tadı çok güzel oluyor ben bile yiyorum arada. Buz dolabında saklıyorum hiçbirşey olmuyor,ıslatınca hemen dağılıyor mamada da zaten.
lolita555 lolita555

Tabi canım vereyim, büyüklüğüne göre 15 tane yani 2 haftalık çıkıyor bizde, günde 1 kere kahvaltısına katıyorum ben.
3 yemek kaşığı pekmez,
1 yumurta sarısı,
3 yemek kaşığı tereyağ,
1 çay kaşığı karbonat,

hepsini karıştır ele yapışmayan kurabiye hamuru gibi oluyor 175 derecede fırında pişir hemen pişiyor 20 dk da felan kontrol et canım. Tadı çok güzel oluyor ben bile yiyorum arada. Buz dolabında saklıyorum hiçbirşey olmuyor,ıslatınca hemen dağılıyor mamada da zaten.
lolita555 lolita555
Ben de denemek istiyorum ama pekmez ısıya maruz kalmamalı deniyor ya zararlı oluyormuş , onun yerine muz ezip koysak olur mu ki canım? :hamarat::KK64:

3 yemek kaşığı pekmez,
1 yumurta sarısı,
3 yemek kaşığı tereyağ,
1 çay kaşığı karbonat,

lolita555 lolita555

Cok tskurler cnm

Arkadaşlar merhaba,bir hastalık haberi de bizden kızımı doktora götürdük, burun akıntısı hspşıruk vardı doktor nezle dedi burun spreyi ve damla verdi ateşi hep 38lerdd olursa antibiyotik dedi, bu kısmı anlamadım başka doktora da danışmak istiyorum,ateşi 38,6-38 arası düşüremiyorum calpol vermeme rağmen :(

Sağım yapan anneler, is yerinde kaç dk yapabiliyorsunuz? 20 dk sonunda birsey gelmiyor gibi görünüyor ama elimle sağarsam fışkırır gibi devam ediyor. Makinemdemi sıkıntı var acaba? Ameda çiftli lactaline kullanıyorum. 20 dk sonunda ikisinden toplam 80 cc civarı sağdım bugün ama elimle devam etsem daha gelirdi gibi neden böyle oluyor acaba

Back