2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
BİZim bebeklik döneminde hiç gaz sorunumuz olmadı. Ben de gece sıkıntısını gazdan diyorum ama doktor olmaz dedi bu ayda gaz sorunu olur diyorsunuz acaba gazdan mı yapıyor ben de çıldırıyorum gece sağa sola çarpıyorum gecen gece eşim korktu benden hemen aşdı çocuğu çünkü derman kalmıyor

Benim kızım da öyle, ayaklarını kaldırıp indirir hep kıpır kıpır bizde diş belirtisi de yok acıkma da yok, bilemedim

Canım peki süt izni hakkını kullanmayacak mısın? Her gün 1,5 saat hakkın var istersen erken çıkabilirsin.
Evet canım ama ben 1gun kullanacağım ulaşım biraz zor olacak.is yerinde sagacagim.sabah 7.30 da emzirdim bıraktım 10 da sagdim 13 te sagacagim 16 da sagarim 19 da da emziririm.bugunluk planım böyle .ama inanılmaz zorlanıyorum çok zor çok özlüyorum ozledim

Canim ayaklari kaldirip indirme bizde de bi haftadir var gece uykusunu olumsuz etkiliyor.dedigin gbi bi bakiyorum benim usume atmis ayaklari ya da ustunu acmis ya da bana attigi tekmelerden uyanjyorum.bide bu esnada agliyor aci ceker gibi.gerci bizimkinin suan bi disi daha çıkmis baktim da besinci disi de cikmis masaallah bes gunde uc dis.ama huylari cabuk degisiyor bunu anladim ins.bu da gececek.yeni ogrendikleri seyleri uykularinda denerlermis

Son düzenleme:
Peki gece huzursuzluğu için gaz damlası kullanan var mı 8 aylığız ben hiç kullanmadım ama arttık gazdan süpheleniyorum

Sabah sağdım beş ml çıkmamıştır ikisinden de.. Ve neredeyse bir buçuk saat uğraştım.. Canım çok sıkkın.. İşe başlayınca hepten gider.. Oğluma ne bırakacağım, hiç sütte yok.. Neden gidiyor bu süt ya? Vardı başta..

Yok canım biter mi? Afedersin dana kadarlar, sıksalar çıkar.. Bizimkiler ya keyif insanı ya da ciddi problemleri var.. Yemin ederim beynim kazan gibi.. Şimdi sen işten kaçta çıkıyorsun canım? Sen gelene kadar kaç öğün yapıyor senin kızın? Benimki evdeyim diye yarım saate yapışıyor bana.. Keşke bizde de ana öğün, ara öğün gibi belirli kavramlar olsa..

Canım benim oğlum baştan beri huysuz.. İlk zamanlar dörtte güne başlardık . Şimdi 6-7ye geçtik şükür . Yine de saat başı kalkar.. Huysuzluk, atak, gaz çokluğunda yarım saate kalkardı.. Ama bu bahsettiğim çok başka.. Uykuda, gözü kapalı sürekli sağa sola dönüyor.. Fotoğraf çektim gece eşime gösteriyorum, şaşırdı baya.. İki dk aynı pozisyonda yatmadı hiç.. En fazla bir dk.. Bazen yine yapıyordu da gece bir ikiden sonra bırakıyordu.. Şimdi sabaha kadar çıldırdım resmen

Benim kızım da öyle, ayaklarını kaldırıp indirir hep kıpır kıpır bizde diş belirtisi de yok acıkma da yok, bilemedim
Bizim iki dişimiz var.. Üçüncü mü acaba o zaman??

Ay canım benim yaa, o ne yapıyor acaba? Benimde az kaldı bende merak ediyorum, nasıl olacak diye.. Keşke yaşlarını görebilse tüm anneler

Aynen.. Ben oturur vaziyetteyim, yanıma bırakıyorum onu emzirdikten sonra, pat ayakları dizlerimin üzerinde, çeksem olmuyor.. Mecbur oturuyorum.. Sonra pat sırt üstü dönüyor.. Geri bana doğru.. Eee ayakları yukarda dursun istiyor.. Yastık koyuyorum, yine dönüyor.. Yine yine.. Canım çıktı sabaha kadar.. Bu gidişle eşime zarar vereceğim sinirden :)
Ayy maşallah beş günde üç diş.. Acaba bizde de mi öyle olacak??

aynen buda oyle surekli kucakta gezinmek bakinmak oynamak istyo hic bi is yapamiyorum yemegi bile zor yapiyorum(

Kizlar selamlar iyi haftalar saglikli ve uykulu olsun ins bu hafta.9.aya girdik hala ayni oglum 40li cocuk gibi surekli uyaniyo gece napcami sasirdim.meme vermesem susturamiyorum.sutumde surekli mememde oldugu icin onceki kadar degil
Damlatmaz suluk alanlar warmi??kasikla veriyorum oyle iciyo biberonla asla icmiyo cocuk. kasikla verince surekli iciyo nekadar ihtiyaci bilemiyorum.bide suluk deniycem bakalim esime al dedim bugun.

Annem iyi duruyor keyfi yerinde diyor durmasa da annem soylemez

Aynen canım.. Ama benimki ekstra uykuda yapıyor bunu ve sabaha kadar oturdum, sürekli mız mızlandı, döndü.. Oda da nemli ama burnunda da hırıltı vardı hep.. Yine heder olmuş vaziyetteyim
Ewet uyusada ayni iste allahim yardimcimiz olsun canim keyifleri olsunda napalim ugrayoruz istr hep biz anneler

Benim kız da akşam kabus gibi bir gece yaşattı , atağın tavan yaptığı geceydi herhalde 8 de yatırdım ağlamaya başladı, neyse zar zor sakinleşti sustu derken 1 saat sonra tekrar uyandı yatmak istemiyor ağlıyor, aldim kucağımda sakinleştirmeye çalıştım ama yok susmuyor, şu verdim yok, damakları ağarıyordur diye diş jeli sürdüm gene banamisin demedi. Emzirdim yatırdım uyumadı ıçeri getirdim sonra yarım saat oturdu sonra kucağımda uyudu yatırdım. Gece boyu bolca uyanma , ağlama ve yerine yatmak istememe ile devam etti. Sabaha karşı eşim gidince yanıma aldim da öyle uyumuşuz 7 buçuğa kadar. Valla ne zaman uzun süre uyuyacak merak icerisindeyim. Gerçekten 5 parmağın beşi bir değilmiş, oğlumu uyutmak kabus olurdu ama uyudu mu uzun uyurdu bu aylarda , kızım da Şip diye uyuyor ama kaç posta kalkıyor Allah bilir

O
Peki gece huzursuzluğu için gaz damlası kullanan var mı 8 aylığız ben hiç kullanmadım ama arttık gazdan süpheleniyorum

Ben artik kullanmiyorum.kabiz oldugunda gaz sorunu oluyor

Olabilir vallahi daha da devam edecege benziyor bizim beyazlklar var oteki dislerde de.umarim kolay atlatiriz hepimiz bu surecleri

A aeengineer ben gelene kadar 2 öğünü var. 7 gibi emiyor 9 yada 10 gibi kalkıyor o zaman mama veriyorlar. Ben 13.30 ta çıkıyorum işten öğle arası çalışıyorum. 14.30 gibi evde oluyorum zaptedemeyip yeni yedirmiş oluyorlar ek gıda yalan oluyor. Ben eve gelince yenidoğan gibi hep emmek istiyor. Saatlerdir uyumadı sabrım zorlandı alın bakın şuna diye attım annemlere 10 dk boş boş uzandım ağlıyordu kalktım yine annem çok hevesliydi kıza birşeyler yedirmeye simdi elma rendelemeye üşeniyor. Haftasonu balkabağı patates çorbası yaptım sırtında ve yüzünün bir kısmında döküntü oldu. Başlarım ek gıdasına modundayım diş temizliği için fırça aldım temiz suyla temizleyeyim diye çocuk mütemadiyen yeme ve emme modunda olduğu için düzen yok

Canim senin su gaz icin bi nokta kesfin vardi ya kizina yarayan bastiriyordun cikariyordu nereydi orasi ablama soyleyim bebisi pek gazli

Canim senin su gaz icin bi nokta kesfin vardi ya kizina yarayan bastiriyordun cikariyordu nereydi orasi ablama soyleyim bebisi pek gazli
Kadının elini koyduğu yer, kaburga kemiğinin alt boş kısmı sol yada sağ tarafında çoğunlukla solda birikiyor hafif bası yapınca çıkartıyor hepsini

Eklentiler

• 20190204_194406.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar beni çok endişelendiren bir konu var. Oğlum otururken veya mama sandalyesindeyken hafifçe ileri geri, olduğu yerde yaylanır gibi sallanıyor. Bazen emerken bilr sallanıyor. Memeyi gagalar veya irkilirmiş gibi oluyor. Siz de böyle bir davranış gözlemlediniz mi? Doktora danıştınız mı?

Benim oğlumda yapıyor canım.. Garip bir durum olarak görmediğimden sormadım.. Benimkini ne zaman bıraksam öyle yapıyor, kendisini almamı istediği için yapıyor benimki
Erkek kardeşim seninki zikir çekmeye başlamış yine diye dalga geçiyor baya

Son düzenleme:
Kızlar oğlum üşütmüş çok fena.. Burnu tıkalı, bir taraf sabit akıyor, ateşi de var.. Verebileceğimz birşey yok değil mi? Calpol vermeye çalıştım ağzını kilitledi, çok az aldı ağzına.. Fitil mi koysam biraz geçince.. Off ne zormuş yaa

Ay maşallah İnci de pek önden gidiyor.. 7diş nedir? Bizde 2 tane var.. Aman Allahım diyorum, kaç diş daha çıkaracak telaşına düştüm.. En güzel zamanlar hep öyle böyle geçiyor ya üzülüyorum.. Bir doktor yazmış, hamileliği stresli olan, üzücü olaylar yaşayan kadınların bebekleri alerjiye meyilli oluyormuş.. Emzirme döneminde de ne kadar mutlu ise anne, sütü o kadar koruyormuş alerjiden.. Şöyle bakıyorum da çoklu gıda alerjimize.. Ne hamilelikte ne sonrasında gülememişim valla.. Neyse.. Ek gıda inan evde olsan da zor bizim bebelerle.. Ne verebiliriz ki? Çoğu besinde ay sınırı var.. Birçoğunu da biz yiyemiyoruz.. Yediklerimiz de ya gaz yapıyor ya ağzını kilitliyor.. Muz, elma, muzlu muhallebi ,Elmalı muhallebi olayımız bu. Çok açsa yiyor güle oynata, beş altı kaşık.. Bizim bu üç saat iznin bitmesine az kaldı değil mi? Martta doluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…