2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar aslanin bugun boy kilo takibi yapildi normalde haziran 9 dogumlu. subat 9 da 8 aylik olcak kilo 9200 boy 70 cm bana boy kisa yada yanlis olculdu geldi :/ sizin bebeklerin nasil boylari

kizlar aslanin bugun boy kilo takibi yapildi normalde haziran 9 dogumlu. subat 9 da 8 aylik olcak kilo 9200 boy 70 cm bana boy kisa yada yanlis olculdu geldi :/ sizin bebeklerin nasil boylari
Biz de 25 ocakta 8 aylık olduk. 70 cm ama 2 ayda 1 cm uzamış boy eğrisinde ortalama görünüyor. 9 aylık giysiler zaten 74 cm en uzunu öyle düşün

Kizlar merhaba henuz adet olmadim dogundon sonra hiç yani . Iki gundr kasiklarimda agri var ve akintm var sefafti beyaza dondu Hamile miyiyim cok korkuyorm :KK43: mahfoldumben
Sorum su henuz adet olamayanlar sizde bnimgibimisnz oldumu boyle sizdede Gebe kalmadan once idrar yolu enfeksiyonm vardi o olabilir mi :KK43:
Benim de ilk adetimden önce çok ağrım olmuştu dediğin gibi akıntıda oldu ayrıca ishal mide bulantısı hatta küçük bir baygınlık geçirip soluğu acilde almıştım .ama buradaki arkadaşlarda böyle bir durum olmadı.

Bence bebeğin boyu ve kilosu iyi.kizimim 8 ocakta aşımız vardı 7800kg ve 64 cm di kizim.sizinkinin boyu ve kilosu çok iyi maşallah.ben çok takılıyorum artık ne boyuna ne kilosuna .1yasinda bebek kaç kg ve kaç cm oluyor ki?sağlıklı olsun zayıf olsun napim boyu da büyüyudukce uzar.

Bence bebeğin boyu ve kilosu iyi.kizimim 8 ocakta aşımız vardı 7800kg ve 64 cm di kizim.sizinkinin boyu ve kilosu çok iyi maşallah.ben çok takılıyorum artık ne boyuna ne kilosuna .1yasinda bebek kaç kg ve kaç cm oluyor ki?sağlıklı olsun zayıf olsun napim boyu da büyüyudukce uzar.
Kilo bi alip bi weryo canim kilosu bi anda 8 e dustu gripti sjmdi yine grip olduk :( sinir bozucu bisey hastalik.Daha bende takmiycam kendi kendime kuruntu yapyorum iste :/

1yas için en kısa 69 en uzun 83 cm diyor Googleda.boy her ay uzamiyor sanırım bazı aylarda boy atıyor diye duymuştum.yani rastgele .canını sıkma tatlim

Selam kızlar nasılsınız ? Biz atak dönemindeyiz geçmiyor arkadaş , kaç gün sürüyor bu ataklar. Kızım sürekli beni görmek istiyor , 2 dk bile yanından kaybolamıyorum . Gece uyanmalar aynı devam ediyor. 2 tane patlamış dişler var uzamak bilmedi aylardır :işsiz: oğlumun dişleri daha erken çıkmıştı, bu aylarda 4 dışı vardı ama kız kalakaldı dişsiz . Onun harici bu aralar baya kendi kendine oyun oynayıp oyalanıyor , pek anlamlı kelimeler söylemiyor ama 2 gündür bizi taklit ettiğini fark ettik. Cee ee oynuyoruz , elimi yüzüme kapatınca elimi çekip ce e değilde ee ce diyor :KK48: ee cee , ya ne tatlı oluyor söylerken minnoş ağzıyla :KK48::anne:

Benim de ilk adetimden önce çok ağrım olmuştu dediğin gibi akıntıda oldu ayrıca ishal mide bulantısı hatta küçük bir baygınlık geçirip soluğu acilde almıştım .ama buradaki arkadaşlarda böyle bir durum olmadı.

Bnimde hafif bi bas donemem oluyorr insllah adet belirtisdr cnm sagol cok tesekkur ederim icimi rahatlattin :)

Bizim 6. Diş çıkmak üzere ama huysuzluğu çok önceden başladı tabi. 7. Diş de gelecek galiba bu sefer diğer tarafı kaşıyor sürekli. Hiç ara vermiyoruz biz de. Sen bebekken erken mi çıkarmıştın canım
Annem 2 aylıkken 4 dişin vardı diyor. Üstte 4 tane oldu öndeki iki büyüyor. Birer yanları yarımları çıktı. Alttaki 3.cününde ucu görünmüş bugün gülüyordu farkettim çok şaşırdım. Gerçi anlamam lazımdı dün gece hiç uyumadık belliydi

Slm kızlar
Size bazı sorularıvm var
Cevap yazarsanız sevinirim
1) kızımın cisli bezleri azaldı dolu dolu değil hafif bezleri sizinkiler dolumu
Emzirmeye devam ediyorum suyunda az içiyor hatta daha alışamadı minnacık içiyor
Şüphelendim bu durumdan doktora götürdüm idrar ve kültür yapıldı ikisde temiz çok şükür sizce neden böyle sizinkiler dolu dolumu
2)bebekleriniz ne kadar su içiyor ve nasıl alistirdiniz
3)bebeğim bu ay hiç kilo almamış 6 ocakta tartıları dün tarttirdim yine aynı bende hastanenin metabolizma bölümüne götürdüm tüm testler yapıldı bir ay sonra çıkacak bakalım ne olacak
Doktor normal sınırlar içinde dedi ama bir ayda hiç kilo almaması bilemiyorum
Ve istahida iyi
7600 kg.boy 68 cm ama yaşıtlarına göre ufak
Merhaba aynı benim oğlum bezi neredeyse kuru oluyor hüda yeterli sıvı alımı yok demek anne sütü alıyor arada zorla ek gıda alıyor suyu en son ciUmç antibiyotik biçimden çıkan şırınga gibi birşey varya ölçü çubuğu onunla veriyorum bira içmeye başladı onun dışında bol yoğurt veriyorum içine pirinç yada bulgur pilavı koyuyorum bizim Dr mamaya karşı anne sütü ve ek gıda yeterli diyor özellikle kaşık maması vermeyin sesi içinde ki madde böbrek taşı vs uretiyir diyor ne kadar doğru bilmiyorum elinden geldiğince yoğurt ver ev pogasipo verebilirsiniz kilosu en son 7.600 Gr boy 68 cm geldi 11 haziran doğumlu Dr iyi dedi her Dr farklı birşey diyemeiydiy bide hiç dişi çıkmadı bol sağlıklı günler kızlar bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum bide oğluşum asker gibi sürünüyor sizde durumlar nasıl

Annem 2 aylıkken 4 dişin vardı diyor. Üstte 4 tane oldu öndeki iki büyüyor. Birer yanları yarımları çıktı. Alttaki 3.cününde ucu görünmüş bugün gülüyordu farkettim çok şaşırdım. Gerçi anlamam lazımdı dün gece hiç uyumadık belliydi
Ben de 3 aylıkken çıkarmışım. Bizim köpek diş çıkacak gibi üstteki. Alt tarafı kaşımıyor .

Back