Sabah sağdım beş ml çıkmamıştır ikisinden de.. Ve neredeyse bir buçuk saat uğraştım.. Canım çok sıkkın.. İşe başlayınca hepten gider.. Oğluma ne bırakacağım, hiç sütte yok.. Neden gidiyor bu süt ya? Vardı başta..
Yok canım biter mi? Afedersin dana kadarlar, sıksalar çıkar.. Bizimkiler ya keyif insanı ya da ciddi problemleri var.. Yemin ederim beynim kazan gibi.. Şimdi sen işten kaçta çıkıyorsun canım? Sen gelene kadar kaç öğün yapıyor senin kızın? Benimki evdeyim diye yarım saate yapışıyor bana.. Keşke bizde de ana öğün, ara öğün gibi belirli kavramlar olsa..
Canım benim oğlum baştan beri huysuz.. İlk zamanlar dörtte güne başlardık . Şimdi 6-7ye geçtik şükür . Yine de saat başı kalkar.. Huysuzluk, atak, gaz çokluğunda yarım saate kalkardı.. Ama bu bahsettiğim çok başka.. Uykuda, gözü kapalı sürekli sağa sola dönüyor.. Fotoğraf çektim gece eşime gösteriyorum, şaşırdı baya.. İki dk aynı pozisyonda yatmadı hiç.. En fazla bir dk.. Bazen yine yapıyordu da gece bir ikiden sonra bırakıyordu.. Şimdi sabaha kadar çıldırdım resmen
Bizim iki dişimiz var.. Üçüncü mü acaba o zaman??
Ay canım benim yaa, o ne yapıyor acaba? Benimde az kaldı bende merak ediyorum, nasıl olacak diye.. Keşke yaşlarını görebilse tüm anneler
Aynen.. Ben oturur vaziyetteyim, yanıma bırakıyorum onu emzirdikten sonra, pat ayakları dizlerimin üzerinde, çeksem olmuyor.. Mecbur oturuyorum.. Sonra pat sırt üstü dönüyor.. Geri bana doğru.. Eee ayakları yukarda dursun istiyor.. Yastık koyuyorum, yine dönüyor.. Yine yine.. Canım çıktı sabaha kadar.. Bu gidişle eşime zarar vereceğim sinirden :)
Ayy maşallah beş günde üç diş.. Acaba bizde de mi öyle olacak??