- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #47.541
Buraya yazacak bile vakti bulamıyorum. Yazanlar da iyi yazıyor diyorum. Çünkü ne aktif sohbet edecek vaktim var. Ne de kendime ayiracak zamanim var. Bilmiyorum ben mi beceremiyorum. Evimin içi içler acısı. Halilar kir, pasak utanarak soyluyorum ki. Mutfak dolaplari kirli. Eve bile süpürge tutamıyorum. Hep uyutabilme eziyetini Cekiyoruz. Kizim tek başına uykuya dalabilsin diye çok istiyorum. Keske hic memede uyutmasaydim. Ama baska da nasil uyuyacakti ki. Emzik almadi. Bu kadar ev dağınıklığınin üstüne kv size gelecem dedi. Şehir dışında yaşıyoruz. Yani yatili kalacak. Ben nasil temizlik yapacam. Hadi kendi anam desem kusuruma bakmaz derim. Fakat böyle de olmaz ki. Evi elden geçirmem lazim. Ha hiç mi vaktin olmuyor diyebilirsiniz. Ancak aksam oluyor. Onda da yorgunluktan ölüyorum . Ancak günlük dagittimiz evi toplayabiliyorum. Esim bile diyor ikinci cocuk olsa sen yapamazsin herhalde diye. Bende uyku duzenimiz yok hep uğraşıyorum. Mutlu etmeye, oynatmaya çalışıyorum diyorum . Aslinda acikcasi çocuğa iyi bakayim evin ne durumda oldugu gözümde değil de. Günlük yorgunluk cok oluyor. Onu düşünüyorum.
Aglatmadan uyutmaya alistirmak hic mi mümkün değil ya offf. Asiri karışık yazdim galiba. Kusura bakmayın da dizlerim bile tutmaz oldu. Yeni nesil annelik cok zormuş :)
canım bence temizlik için kesin birini al yarım gün gelsin en azından evi toparlar silip süpürür senin her leye yetişebilmen mümkün değil yaşadıkların çok normal, çoğumuzun hayatı böyle ben çalışıyorum annem bakıyor kadıncağız gün içinde evi zar zor toparlarsa toparlıyor ya da toparlamıyor temizliğe biri geliyor haftada yarım gün. öbür türlü sen çok yıpranırsın bu yüklerle...