2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar aslanin bugun boy kilo takibi yapildi normalde haziran 9 dogumlu. subat 9 da 8 aylik olcak kilo 9200 boy 70 cm bana boy kisa yada yanlis olculdu geldi :/ sizin bebeklerin nasil boylari
Benim oğlum da 28 haziran doğumlu 6 buçuk aylıkken ölçmüşlerdi boyu 70 cm di normal sizin de boyu kısa değiş 70 cm

Kızlar merhaba yarın ise başlıyorum ,kafam allak bullak.bakalim nasıl geçecek bu hafta çok zor geçeceğini düşünüyorum.size bir sorum olacak.anne sütü +çok az ek gıda alan bebesi olan çalışan anneler gündüz bebeğinize nekadar anne sütü bırakıyorsunuz.ben hep emzirdigim için bilemiyorum.mama sadece gece yatarken 210ml yapıyorum artık onu da içmek istemiyor.simdilik yine gunduz mama icmeyecek çünkü süt stogum baya var .ilk etapta gündüz kaç ml süt biraksam. 11 saat ayrı kalacağız sabah 8 akşam 7
Böyle yazınca 11saat içime resmen öküz oturdu kızımı emziriyorum şuan içime sokup ise gidesim var

Uzaklaşınca çekmeme gibi bir sorun olmuyor demi? Şimdi ebebek indiriminde almayı düşünüyorum ben de weewell inkini

Evin icinde bi sorun yasamadim.dubleks evim bazen yukari ciktigimizda terasa yakin olan odaya kizi yatirdiysam cekiyor oteki turlu denemedim.gece gorusu cok iyi yakinlastirinca da goruntu bozulmuyor ekrani kucuk ama yetiyor.hangi modelini alcaksiniz bilmiyorum gerci

Evin icinde bi sorun yasamadim.dubleks evim bazen yukari ciktigimizda terasa yakin olan odaya kizi yatirdiysam cekiyor oteki turlu denemedim.gece gorusu cok iyi yakinlastirinca da goruntu bozulmuyor ekrani kucuk ama yetiyor.hangi modelini alcaksiniz bilmiyorum gerci
Bizim evimiz de dubleks, merdivenler beni yürümeye başladığında düşündürüyor şimdi bile dikkatini çekti, siz ilk çocuğunuzda merdiven sorunu yaşadınız mı

Bizim evimiz de dubleks, merdivenler beni yürümeye başladığında düşündürüyor şimdi bile dikkatini çekti, siz ilk çocuğunuzda merdiven sorunu yaşadınız mı

Benim ilk cocugum:D ama kapattirdik yukari cikisi engelledik suan duvar gibi oldu ust kati kisin kullanmiyoruz alt odalar bize yetiyor.onu yaptirmasaydik ben merdiven girisine bebek guvenlik kapisi alcaktim ablamlar oyle yapmisti tavsiye ederim

evet acitiyo sorada agliyo. farkli farkli huylari var iste biraz buyuyunce duzelir dedikce daha degisik seyler cikiyo vala buyudukce sorunlarda artiyor gibi:))
kuzum arslan da ayni mama sandalyesine öyle bi wurdu ki gecen gun nasil agladi. Kendim yapmis gibi bide kendimi suclu hissettim surekli sinirlenip geri atiyo kendini oturmayi da istemiyor.Kucakta olcak yurutecte olcak fir fir sag sola bakcak disari bakcak :/

Kızlar oğlum yine 4 gecedir, sürekli kıpır kıpır.. Ayaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor, bir sağa atıyor kendini sonra sırt üstü, bu sefer sola atıyor sonra yine sırt üstü.. Ayaklarını bir benim üzerime koyuyor sonra sıkılıp düz yatıyor.. Sonra sırtını ve başını kaldırıp dönmeye çalışıyor.. Üzerini bile örtemiyorum.. 4 gecedir yine uyku uyuyamıyorum.. Mahvoldum.. Neden acaba yaa?

Kızlar oğlum yine 4 gecedir, sürekli kıpır kıpır.. Ayaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor, bir sağa atıyor kendini sonra sırt üstü, bu sefer sola atıyor sonra yine sırt üstü.. Ayaklarını bir benim üzerime koyuyor sonra sıkılıp düz yatıyor.. Sonra sırtını ve başını kaldırıp dönmeye çalışıyor.. Üzerini bile örtemiyorum.. 4 gecedir yine uyku uyuyamıyorum.. Mahvoldum.. Neden acaba yaa?
Kuduruk canim bizim bebeler suan ayni anlattigin gibi delirmeme ramak kaldi.Bundaki bu enerji nerden gelyo bilmiyorum fıkır fıkır iki meme cekiyo birakyo saga sola gukucuk atiyo kendi kendine ecee mama diyo eller agzinda bacaklar hawada sag donuyo sola donuyo yuz ustu donuyo fir fir ben bayildim bayilcam kemiklerim sızliyo :(

Kuduruk canim bizim bebeler suan ayni anlattigin gibi delirmeme ramak kaldi.Bundaki bu enerji nerden gelyo bilmiyorum fıkır fıkır iki meme cekiyo birakyo saga sola gukucuk atiyo kendi kendine ecee mama diyo eller agzinda bacaklar hawada sag donuyo sola donuyo yuz ustu donuyo fir fir ben bayildim bayilcam kemiklerim sızliyo :KK43:
Aynen canım.. Ama benimki ekstra uykuda yapıyor bunu ve sabaha kadar oturdum, sürekli mız mızlandı, döndü.. Oda da nemli ama burnunda da hırıltı vardı hep.. Yine heder olmuş vaziyetteyim

A aeengineer bende seninkinin gaz sancısı bittimi diye soracaktım cevabımı almış oldum. Bizim kız diş yüzünden uyumuyor tamam ama büyük bir kısmı da gaz yüzünden bence gece 2.30 sinir krizi geçirerek uyandı emzirirken karnındaki noktaya baskı uyguladım. 3 dk aralıksız gaz çıkardı diyebilirim. Sonra hemen daldı. Sabah aynı şekilde uyandı emzirirken bu kez gaz çıkardı üzerine kakasını yaptı. Servise kalmış 10 dk haydaaa oldum. Altını değiştim annemi kaldırdım beni görmesin diye yerlerde sürünerek eşyalarımı aldım. Işık hızıyla hazırlanıp çıktım. Allahtan servis yakından geçiyor rica ettim 2 dk beklediler. Sabah sabah atraksiyonun dibini gördüm

Kızlar merhaba yarın ise başlıyorum ,kafam allak bullak.bakalim nasıl geçecek bu hafta çok zor geçeceğini düşünüyorum.size bir sorum olacak.anne sütü +çok az ek gıda alan bebesi olan çalışan anneler gündüz bebeğinize nekadar anne sütü bırakıyorsunuz.ben hep emzirdigim için bilemiyorum.mama sadece gece yatarken 210ml yapıyorum artık onu da içmek istemiyor.simdilik yine gunduz mama icmeyecek çünkü süt stogum baya var .ilk etapta gündüz kaç ml süt biraksam. 11 saat ayrı kalacağız sabah 8 akşam 7
Böyle yazınca 11saat içime resmen öküz oturdu kızımı emziriyorum şuan içime sokup ise gidesim var
Canım peki süt izni hakkını kullanmayacak mısın? Her gün 1,5 saat hakkın var istersen erken çıkabilirsin.

Biz 1 aydır öyleyiz. Sabah nasıl oluyor bilmiyorum. Sünnet oldu geçecek dedim 2 gece uyudu sonra yne aynı. İşk dişimiz çıkıyor geçecek dedim aynı. Artık büyüsün diyorum. Çünkü uyanmıyor ağlayıp uyuyor

Back