• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Hiç öyle düşünme sıfırlandı şimdi iğne etkisi geçti sadece bunu biliyoruz bundan sonra süreçe bakalım 2 gün sonra test yap yine canım
2 tane daha test var canım elimde yarın öbür gün de yaparım bakalım. 2 aydır iğne hariç 11. 12. günde regl oluyorum. Bugün 10. gün ama ilk defa duphostan kullandım o da yarın bitecek belki süreyi uzatır 13-14 günü bulur

Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bu ay bize şans getirsin:(
Günaydınnn ben pek umutlu değilim ama sürekli dua ediyorum ovülasyon yeni bitti sanırım 21i veya 22si çatlama oldu amh da düşük... Sende durumlar nasıl
Günaydınn ben daha yumurtlamadım kızlar ovulasyon testim pik olmadı zaten bu hafta yumurtlama haftam. Gün aşırı birliktelik işte salı-çarşamba-perşembe 3 gün üst üste denicem gerçi teste de bağlı. Benim de çok umudum yok amh benim de düşük ama hayırlısı bakalım. Geçen ayki gibi değilim ama saldım. Geçen ay bütün belirtilerim varken regl oldum bu ay kendimi dinlemicem

Back