- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.441
İnşallah canım.. Aslında emeklese, işe başlayınca gözüm fazla arkada kalmaz.. Kendi kendine oyalanamıyor hiç.. Kim taşıyacak benim gibi kucakta..Evet canım benim oğlum aceleci yüzüstü durup başını doğduğundan beri kaldırıyordu ordan belliydi zaten ama görümcemin oğlu hiç emeklemeden yürüdü belki seninkinde direk yürür
Doğru söylüyorsun canım, zor bebek çıktı bizim bebekler.. Allah sağlık, sıhhat versin de..Yaa inan hiç giremez oldum buralarakendime bile vakit ayıramaz oldum. Benim oğlan okadar hareketli ki uykuyu da hiç sevmiyor gece nerdeyse hep ayaktayım gündüz zaten ayaktayım. Inanılmaz zayıfladım zayıf düştüm ama iyi ki var oğluşum. Sizlerde ne var ne yok anneler
Evet canım, vitmadan alerji için olandan aldım..Tarhana yoğurtsuz mu ?
Bizde kahvaltı yok, yani patates havuç haşlaması oluyor . Onlara alerji çıkmadı çok şükür.. Birde böylesini deneyeyim canım, sağol..Valla sebze çorbası yapıyorum daha çok pırasa tat veriyor bal kabağı havuç patates pırasa suda haşlayıp blander yapıyorum zeytinyağı üzerine çok az karabiber atmıştım yedi severek tarhana yapmadım henüz biraz ekşi geliyordur belki tarhana bebişe
Aynen benim oğlanda alerjik.. Hoş bende yaptım kendime, içemedim :) Mercimeği denemeyi istiyorum da gazlı olunca korkuyorum.. Aslında öğlen yapsam, geceye kadar rahatlar mı ki? Çok zormuş yaaBenim kızım da oğlum da pek sevmiyor tarhanayı. Annem tarhanayı yoğurtsuz ve sütsüz yapar. Ondan vermeme rağmen kızımda da oğlumda da ağız çevresi kızarmıştı. Bazı bebeklere mayalı şeyler dokunabiliyor. Bir reaksiyon yoksa biraz koyu kıvamda dene istersen. Biraz kimyonla tatlandırabilirsin. Ben daha salça ve tuz denemedim. Ev yapımı ve tuzsuzsa belki denerdim. 8. ayda mercimek veriliyormuş. Ben 8'e 10 gün olmasına rağmen denedim ve sevdi. Ayı uygunsa dene istersen.
Ispanak 1 yaşından önce yasak mıydı? Ayy kafam karışıyor bu konuda da.. Bazen diyorum, eskiler ne iyiymiş :) ay yok yaş yok.. Ne bulursan ver.. En sağlıklı da onlar..Bende öyle yapıyorum benim kız seviyor ama et suyuylA yapıyorum sevdiği bi sebze varsa onunla yapabilirsin ıspanaklı mesela
Alerjimiz var canım, yoğurt olmaz da sarımsak deneyeyim.. Teşekkür ederimYarim diș sarimsak ekleyebilirsiniz yada içine biraz ilidimi yogurt katip deneyin derim
Anne sütü ile de ezdin mi canım? Bende evde yaptım yemedi.. Tadı cidden kötü idi.. Muzla bir garip oluyor.. Bizde hem süt hem yumurta alerjisi olunca bu bisküvi bizde karıştı iyiceA aeengineer kahvaltı alternatifi olsun diye süt alerjisi bebek bisküvisi aldım ıhlamurla açarak vereyim dedim nefret etti
Benimde toplamda 20-30 cc gibi çıktı.. Ek gıda da almıyor.. Çok üzgünüm.. İşe başlayınca hayatta vakit bulup sağamam.. Zaten yumuşak olunca sağasım bile gelmiyor.. Hoş küçük olduğu için alet vakum bile yapamıyor.. Kim bu 2 yaşıma kadar emzirenler ??Düzenli sağdıkça artıyor tecrübe ile sabit53 aydır aynı saatlerde sağıyorum 200 cc çıktığı bile oldu ama ortalama 130 cc çıkıyor, düzen çok önemli canım ama sağmak dünyanın en zor işi