Valla canım biz Türkler alışmışız illa çorba , muhallebi verip doyuralım beslensin derdindeyiz. Benim ikinci çocuğum ve ilkinde ben de hep özel yapayım , çorba içsin doysun aman salçali yemesin falan derdine düşerdim ama artık öyle yapmıyorum, kızımı kendim beslemiyorum artık ve gerçekten benim besledigimden fazlasını yiyor hem de keyifle. Çorba ayda yılda bir yaparsam benim elimden yiyor ama onun harici artık hep sebzelerden mücver gibi yapıyorum, köfte , haşlanmış tavuk göğüsü veriyorum, iyice haşlanmış makarna, elma dilim patates ve elma dilimi yani parmak şeklinde meyveler veriyorum , tabağının yanına az yoğurt koyuyorum, kahvaltılarda eline ekmege sürülmüş tereyağı veya labne veriyorum , bolonez soslu spagetti favorisi . Işte böyle herşey tuzsuz ama acı olmayacak şekilde normal baharatı ile yapıyorum. Ilk zamanlar oynuyordu atıyordu ama gerçekten bebekler çok akıllılar şimdi kızım acayip ilerleme kaydetti keyifle yiyor ve ben de Hic yemiyor diye üzülüp sınır yapmadan onu keyifle izliyorum. Mama sandalyesinin altına eski bir örtü yayıyorum böylece temizlik kolay oluyor. Yani yüzde yüz Blw denen şekli uygulamıyorum çünkü arada kendim de yemeği ağzına götürüyorum ama mümkün olduğunca serbest bırakıyorum. Çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama bebeğinin yemesinden yakınanlar bir de böyle deneyin emin olun siz de bebeginiz de keyif alacaksınız.