2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugun hem aylık muayene hem ilk göz muayenesini yaptırdım ikisi de iyi geçti,özellikle göz muayenesinde şaşırtıcı şekilde uyumlıuydu hem ışıkla hem makine ile baktı doktor bir yıl sonra yeniden baktırmak iyi olurmuş.
A Arya92
Çocuk doktorumuz yürüteci önermiyorum dedi ama ben dün almıştım kısa kısa kullandırırım artık, hoş pek sevdiğinş de söyleyemem şu an sadece oturmak için kullanıyor kızım :)

kronik_unutkan kronik_unutkan ailenle yaşadığın duruma üzüldüm cnm kendi ailemizle bu durumu yaşadığımızda daha can sıkıcı oluyor umarım zamanla yoluna girer, kızın diş sorununu atlasın rahatlarsınız

Ben koydum ama yürütecin altında bölme var yere temas etmiyor ayakları yürümüyor yani. Önünde aktivite için tuşlu bir bölüm var o kısma hasta oluyor :) 15 dk falan tutuyoruz yemek yeme için zaman kazanıyorum o kadar. Yürüteç annemlerde kendi evime aktivite masası aldım henüz oynamadı haftasonu onu deneyeceğiz
Aktivite masası hangisinden aldın bende araştırıyorum ilgisini çekerse senin kızın yazar mısın izlenimlerini evet yürütecin önündeki kısmı sevdi müziğini falan beğendi gibi

Bugun hem aylık muayene hem ilk göz muayenesini yaptırdım ikisi de iyi geçti,özellikle göz muayenesinde şaşırtıcı şekilde uyumlıuydu hem ışıkla hem makine ile baktı doktor bir yıl sonra yeniden baktırmak iyi olurmuş.
A Arya92
Çocuk doktorumuz yürüteci önermiyorum dedi ama ben dün almıştım kısa kısa kullandırırım artık, hoş pek sevdiğinş de söyleyemem şu an sadece oturmak için kullanıyor kızım :)

kronik_unutkan kronik_unutkan ailenle yaşadığın duruma üzüldüm cnm kendi ailemizle bu durumu yaşadığımızda daha can sıkıcı oluyor umarım zamanla yoluna girer, kızın diş sorununu atlasın rahatlarsınız
Evet çok önermiyorlar ama kızım ayakta durmaya okadar hevesli ki oturmanin tadini alamadan ayakta durmak istiyor.kucakta falan çok zor oturtuyorum yerde de aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor

Aktivite masası hangisinden aldın bende araştırıyorum ilgisini çekerse senin kızın yazar mısın izlenimlerini evet yürütecin önündeki kısmı sevdi müziğini falan beğendi gibi
Jokerin aktivite masasını aldım. Yürüteç babyhope ön kısmında abaküs gibi bir sistem var birde arı var. Tuşlardan çok ikisiyle ilgilendi buna benzer bir aktivite masası varmı diye bakınırken onu buldum. Oynadığında yazarım canım

Bakıcı döver benim kızımı normal insanın dayanabileceği bir çocuk değil kesinlikle, bugün bende söyledim böyle yürümez bakıcı arayayım diye karşı çıkıyorlar. Babamla konuşmuyoruz zaten evde buz gibi bir hava var. Çocuğa sürekli ilaç vermemi istiyorlar
:( :( :( nasıl isterler böyle birseyi ya ay valla çok kötü oldum :( canım Allah karşına iyileri çıkarsın inşallah ama bu bakıcı üstünde dur canım, iyi tanıdık birine belki denk gelirsin , baştan herşeyi anlatır ortaya koyarsın eğer kabul ederse ama nolur bi bakıcı ara bence , inanıyorum ki çok daha iyi olacak herşey inci için. Şimdi anane dede vs evde hep bir stres kargasa gerçekten çocuk da mahvolmustur, bir de ne olursa olsun anne baba da olsa artık bir yerden sonra insanı çileden çıkartıyorlar valla. :( sen yine de bir yandan ara canım, dualarım seninle, Allah'ım tez vakitte sen aramasan bile iyi bir insan, derdine derman olacak , senin yükünü hafifletip yardımcı olacak , inci ile güzel vakit geçirecek bir insanı karşına çıkarsın inşallah. :dua: kulun baska bir kula ettiği dua kabul olur derler , valla gönülden diliyorum canım :KK200:

Evet çok önermiyorlar ama kızım ayakta durmaya okadar hevesli ki oturmanin tadini alamadan ayakta durmak istiyor.kucakta falan çok zor oturtuyorum yerde de aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor
Aynı benim kızımın durumu :) kol altlarından tutunca adımlıyor yürüteçte ise iki gün oldu aldığım koltuk niyetine kullanıyor zamanla çözer de biraz olsun nefes alırım, evde bir iş yapmak çok zor oluyor

Aynı benim kızımın durumu :) kol altlarından tutunca adımlıyor yürüteçte ise iki gün oldu aldığım koltuk niyetine kullanıyor zamanla çözer de biraz olsun nefes alırım, evde bir iş yapmak çok zor oluyor
Çoğu zaman yere oturtamayip yatiriyorum çünkü oturmuyor .eşim ve ben yine oturtabiliyoruz ama annem babam yeğenim ablam falan onlar mümkün değil oturtamiyor parmağında oynatıyor insanları.kazik gibi dikiliyor.insallah biraz alisirlar yürütece

GEçmiş olsun. Ben tutturuyorum. 1lt süt Süzme peynirin içi dilimlenmiş şekilde olduğu için de ondan 2 dilim koyuyorum. Şimdi de göz karsrı kendi labne mayamı kullanıyorum. İyice süzmen getekiyor. Ama cıvık bile olsa sorun olmaz zaten yumuşak lazım onlara
Teşekkür ederim sıcaklığı nasıl ayarlıyorsun, yoğurt mayalar gibi yapıyorum, yoğurdum güzel tutuyor ama labneyi ayarlayamadım, peynirden dolayı mı tutmuyo acaba, Süzme peynirle deneyeyim olmadı teşekkür ederim cevap yazdığın için

Küçük bir kitle oluşmuş o ağrı yapıyor yeni fark ettim ilk fırsatta doktora gidicem teşekkür ederim cevap yazdığın için
Rica ederim benim de ilk aylarda oluyordu emer diye tam sagmiyordum kızım da tam boşaltamiyordu sonra emdikten sonra hep tam sağmaya çalıştım .ben manuel pompayla sagiyorum elektrikliden çok verim alamadım.insallah geçer sagdikca.

Rica ederim benim de ilk aylarda oluyordu emer diye tam sagmiyordum kızım da tam boşaltamiyordu sonra emdikten sonra hep tam sağmaya çalıştım .ben manuel pompayla sagiyorum elektrikliden çok verim alamadım.insallah geçer sagdikca.
Valla çok oldu ben de gerçekten çok çektim çok ağladım ağrıdan, daha 20 lik dişimin ağrısı geçeli 5 gün oldu şimdi bu çıktı sürekli bişiler oluyor doğumdan bu yana, Allah daha büyük dert vermesin de yorucu ve yıpratıcı oluyor artık sürekli bişi çıkması

Jokerin aktivite masasını aldım. Yürüteç babyhope ön kısmında abaküs gibi bir sistem var birde arı var. Tuşlardan çok ikisiyle ilgilendi buna benzer bir aktivite masası varmı diye bakınırken onu buldum. Oynadığında yazarım canım
Bizim yürüteç de aynı marka ama önündeki oyuncak bölümünün sesi çok gürültülü ve on off tuşu yok pili takınca fark ettim, pili çıkardım sessiz oynasın, sizinki de öyle mi

Back